Hankekehityspäällikkö Turkuun


Haemme Turkuun ammattitaitoista hankekehityspäällikköä vastaamaan Hartela Länsi-Suomi Oy:n Turun yksikön hankekehityksestä. Hankekehityspäällikön tehtävässä vastaat asunto- ja toimitilahankkeiden kiinteistö- ja hankekehittämisestä. Osallistut uusien mahdollisuuksien luomiseen myös maanhankinnan kautta.

Sinulla on jo vankkaa kokemusta ja osaamista hankekehityksestä. Erityisesti odotamme näyttöjä maanhankinnasta, suunnitteluohjauksesta ja sijoittajamyynnistä. Rakentamisen tekninen ymmärrys ja kustannustietous ovat hyvä pohja tehtävässä onnistumiselle. Mutta vielä tärkeämpää on, että sinulla on ymmärrys rakennusliikkeen ja kiinteistöliiketoiminnan liiketaloudellisista reunaehdoista.

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä/kaupallista koulutusta ja aikaisempaa kokemusta sekä näyttöä tuloksellisesta hankekehityksestä. Rakennusalan tuntemus on ehdoton etu, jotta tunnet ennalta keskeisimmät yhteistyökumppanit ja toimijat.

Tule meille töihin! Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän arvostetussa suomalaisessa perheyrityksessä. Keskeisessä roolissa pääset merkittävästi kehittämään Hartelan toimintaa. Tehtävässäsi raportoit aluejohtajalle.

 Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoiveella 15.9.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@hartela.fi.

Jos haluat lisätietoja tehtävästä, ota yhteyttä aluejohtaja Matti Keitilään puhelimitse 050 5595 318
10.9. klo 14-17 tai sähköpostitse matti.keitila@hartela.fi.

Kuulumme suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Olemme suomalainen perheyhtiö ja työllistämme noin 600 rakentamisen ammattilaista. Meillä pääset mukaan innostavaan organisaatioon ja työskentelemään rakennus- ja kiinteistöalan näköalapaikalle, rentoon ja kehitysmyönteiseen ilmapiiriin. Olemme tulevaisuuden rakentaja ja meillä on sinulle haastavia tehtäviä sen tulevaisuuden muovaamisessa.