Asuntomyynnin päällikkö Turkuun

Etsimme innostunutta, tuloshakuista ja palveluhenkistä asuntomyynnin päällikköä Turun yksikköömme, jossa asuntorakentamisella on vahvat juuret.

Asuntomyyntipäällikkönä tuet asiakasta ennakkomarkkinoinnista asunnon luovutukseen ja varmistat, että ostaja saa sen mitä Hartela on markkinoinnissa ja myynnissä luvannut sekä vastaat kohteiden tuloksellisesta myynnistä. Työssäsi osallistut hankekehityksemme mukana uusien kohteiden suunnittelun ohjaukseen ja tuotteen määrittelyyn. Varmistat tuotteiden myytävyyden niin laatutasoltaan kuin hinnaltaan. Tärkeimmän työn teet asiakkaiden kanssa esittelyissä ja kaupanteossa, jossa asiakasläheisenä ihmisenä osaat tilanteen mukaan toimia ja kertoa kaiken oleellisen asiakkaan päätöksenteon tueksi. Lisäksi tehtävänäsi on seurata markkinatilannetta alueellasi sekä olla järjestämässä asuntomyyntiin liittyviä tilaisuuksia.

Työtämme ohjaavat Hartelan arvot: asiakasläheisyys, ammattiylpeys ja aloitteellisuus — onkin tärkeää, että arvomme näkyvät työssäsi.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta tehtävään ja rautaista kokemusta uudisasuntojen myynnistä ja kaupasta, sekä asiakaslähtöistä asennetta.

 

Mitä tarjoamme sinulle:

Hartela on pian 80-vuotias vahvat juuret omaava kotimainen rakennusalan perheyhtiö. Rakennamme tiloja hyvälle elämälle. Olemme ketterä perheyritys, joka tarjoaa suuren rakennuskonsernin tehokkaat järjestelmät ja kehitysmahdollisuudet. Henkilöstömme hyvinvointi ja työkyky on meille ensiarvoisen tärkeä asia. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin laadukasta johtajuutta kehittämällä, laajalla terveysturva- ja vapaa-ajan sairauskuluvakuutuksella sekä liikunta- ja kulttuurietuuksin.Tarjoamme lisäksi henkilöstöllemme osaamisen kehittämistä erilaisten koulutusten kautta vuosittain laajalla valikoimalla.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä mielenkiintoisissa projekteissa, asiantuntevan ja innostuneen tiimiin, sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Meidän henkilöstömme antama palaute työkulttuuristamme on hyvin positiivinen, ja Hartela ansaitsi vuonna 2020 People Power -tutkimuksen pohjalta Suomen Innostavimmat Työpaikat -tunnustuksen!

 

Mikäli kiinnostuit, laita meille hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa rekrytointi@hartela.fi. Haku on voimassa 25.10 saakka. Lisätietoja tehtävästä antaa: aluejohtaja Matti Keitilä 0505595318.