Vastaava työnjohtaja Rauman alueelle

Toimintamme kasvaa vauhdilla. Lisää tekijöitä tarvitaan uusiin mielenkiintoisiin hankkeisiin ja haastaviin tehtäviin.

Toimit Hartelan rakennuskohteiden työnjohtajana tai vastaavana työnjohtajana. Tehtäviisi kuuluu oman vastuualueen tuloksellinen ja kustannustietoinen rakennustoiminnan johtaminen. Olet aidosti kiinnostunut oman työmaasi työturvallisuudesta ja laadukkaasta toteuttamisesta.

Olet kustannustietoinen ja tavoitehakuinen johtaja, jonka tiimissä on ilo työskennellä. Odotamme hakijoilta oikeaa asennetta työturvallisuustyöhön. Haluat kehittyä työssäsi edelleen ja olet otteiltasi aktiivinen. Edellytämme aiempaa kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Rakentamisen tekninen osaaminen sekä toteutusta tukevien tietojärjestelmien hallinta luovat pohjan onnistumiselle.

Meillä Hartelassa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Laadukas esimiestyö ja johtaminen ovat keskiössä. Panostamme työturvallisuuteen ja turvallisen työn edellyttämiin varusteisiin.

Mukavien työkavereiden lisäksi meillä on mielenkiintoisia projekteja ja monipuoliset edut. Osana työtehtäviäsi olet mukana Hartelan tuotantopalkkiojärjestelmässä. Meillä Hartelassa henkilöstön hyvinvointiin on panostettu edellä mainittujen lisäksi laajalla terveysturva- sekä vapaa-ajan sairauskuluvakuutuksella, liikunta- ja kulttuurietuuksin.

Kiinnostuitko? Palkkaamme tulevaisuuden rakentajan heti sinun löydyttyä. Laita hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkapyynnöllä osoitteeseen rekrytointi@hartela.fi. Jos haluat lisätietoja tehtävästä ota yhteyttä aluejohtaja Lauri Piitariin puhelimitse 050 4655 454 tai voit myös lähestyä sähköpostitse lauri.piitari@hartela.fi.