Projekti-insinööri Rauman toimistolle

Hartela jatkaa vahvan kasvun ja uudistumisen tiellä Raumalla ja haemme toimistoomme projekti-insinööriä.

Kuulumme suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Olemme suomalainen perheyhtiö ja työllistämme noin 600 rakentamisen ammattilaista. Meillä pääset mukaan innostavaan organisaatioon ja työskentelemään rakennus- ja kiinteistöalan näköalapaikalle, rentoon ja kehitysmyönteiseen ilmapiiriin. Olemme tulevaisuuden rakentaja ja meillä on sinulle haastavia tehtäviä sen tulevaisuuden muovaamisessa.

Projekti-insinöörinä työskentelet rakennushankkeissamme osana hanketiimiä, joka on mukana kohteen hankekehityksestä rakentamiseen. Olet mukana hankkeiden suunnittelun ohjauksessa, hankinnan, aikatauluhallinnan, kustannushallinnan ja dokumentoinnin tehtävissä sekä asuntokohteiden muutostöiden hallinnassa.

Olet kehityshaluinen ja yhteistyökykyinen osaaja, joka hoitaa tehtäviään oma-aloitteisesti, suunnitelmallisesti, kustannustehokkaasti ja sovituissa aikatauluissa. Edellytämme sinulta rakennusalan koulutusta, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Huomioimme hakemuksesi myös mikäli olet viimeisen vuoden valmistuva opiskelija.

Lisätietoja projekti-insinöörin tehtävästä antaa aluejohtaja Lauri Piitari p. 050 4655 454 tai lauri.piitari@hartela.fi. 

Lähetä tehtävää koskeva lyhyt vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 31.5.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@hartela.fi