Vastaavia työnjohtajia

Toimintamme kasvaa vauhdilla. Lisää tekijöitä tarvitaan uusiin mielenkiintoisiin hankkeisiin ja haastaviin tehtäviin.

Toimit Hartelan rakennuskohteiden vastaavana työnjohtajana. Tehtäviisi kuuluu työmaan tuloksellisen ja kustannustietoisen rakennustoiminnan johtaminen. Vastaat koko työmaan toteutuksesta. Olet aidosti kiinnostunut oman työmaasi työturvallisuudesta ja laadukkaasta toteuttamisesta.

Olet kustannustietoinen ja tavoitehakuinen johtaja, jonka tiimissä on ilo työskennellä. Odotamme hakijoilta oikeaa asennetta työturvallisuustyöhön. Edellytämme aiempaa kokemusta vastaavan työnjohtajan tehtävistä. Rakentamisen tekninen osaaminen sekä toteutusta tukevien tietojärjestelmien hallinta luovat pohjan onnistumiselle. Työssäsi raportoit kohteen työpäällikölle.

Meillä Hartelassa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Laadukas esimiestyö ja johtaminen ovat keskiössä. Panostamme työturvallisuuteen ja turvallisen työn edellyttämiin varusteisiin.

Mukavien työkavereiden lisäksi meillä on mielenkiintoisia projekteja ja monipuoliset edut. Osana työtehtäviäsi olet mukana Hartelan tuotantopalkkiojärjestelmässä. Meillä Hartelassa henkilöstön hyvinvointiin on panostettu edellä mainittujen lisäksi laajalla terveysturva- sekä vapaa-ajan sairauskuluvakuutuksella, liikunta- ja kulttuurietuuksin.

Kiinnostuitko? Palkkaamme tulevaisuuden rakentajan heti sinun löydyttyä. Laita hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkapyynnöllä osoitteeseen rekrytointi@hartela.fi.

Jos haluat lisätietoja tehtävästä ota yhteyttä tuotantojohtaja Janne Alakomiin puhelimitse tai voit myös lähestyä sähköpostitse janne.alakomi@hartela.fi.

Janne Alakomi, tuotantojohtaja, 050 538 9452.