Työnjohtotehtäviä Hertsin hankkeessa

Lähipalvelukeskus Hertsi rakentuu Helsingin Herttoniemeen uuden Prisman ja jo olemassa olevan Megahertsin palveluiden ympärille. Lähipalvelukeskuksen ideana on tarjota sellaisia palveluita, joita alueen asukkaat käyttävät päivittäin. Ruokakauppojen ja ravintoloiden lisäksi Hertsiin avataan kaupunginkirjasto, nuorisotila, päiväkoti sekä liikunta ja hyvinvointipalveluita. Hertsi on voimakkaasti kehittyvän Herttoniemen uusi keskusta: asiointi- ja kohtaamispaikka julkisen liikenteen keskipisteessä. Hertsin valmistuessa vuonna 2020 sen vaikutuspiirissä asuu noin 50 000 helsinkiläistä.

Rakenteilla oleva Hertsi yhdistyy valmistuessaan Megahertsiin. Yhdistetyn lähipalvelukeskuksen pinta-ala tulee olemaan kokonaisuudessaan noin 23 000 m2.

Hertsi toteutetaan työyhteenliittymänä (TYL) Hartelan ja YIT:n välillä. Projektiorganisaatio on muodostettu puoleksi yritysten henkilöstöstä. Hyvässä porukassa ja laajassa hankkeessa on paljon mahdollisuuksia saada ja ottaa vastuuta sekä kehittyä omassa työssä.

Tule mukaan hankkeeseemme:

Pintalattiatyönjohtaja
Tule tekemään Hertsiin pintalattioita ja mv-lattioita. Kohteessa on mielenkiintoiset ja teknisesti haastavat lattiat mm. ravintoloiden ja kauppakeskuksen johdosta.  Tulet toimimaan aluevastaavan alaisuudessa.
 
Tate-työnjohtaja
Tate-työnjohtaja ottaa vastuun taloteknisen urakoitsijan (Saipu) töiden yhteensovittamisesta rakennusteknisiin töihin sekä aputöistä ja palokatkoista. Saipulla on omat työnjohtajat tekniikka-aloilla. Toimit aluevastaavan alaisuudessa.  Tiimissä on apuna talotekniset asiantuntijat (TYL) sekä tate-työmaainsinööri. 
 
Vesikattotyönjohtaja
Hankkeessa monimuotinen vesikattomaailma, 15 eri vesikattoa. Vastaat vesikattotöiden  teknisestä ja taloudellisesta toteutuksesta sekä urakoitsijan ohjaamisesta.  Vesikattourakoitsijalla on hankkeessa oma työnjohto. Tulet toimimaan aluevastaavan alaisuudessa, jonka vastuu-alueeseen kuuluvat myös julkisivut ja pihatyöt.
 
Julkisivutyönjohtaja
Vastaan julkisivutöiden ja pihatöiden yhteensovittamisesta. Hankkeessa on monimuotinen julkisivu, joka verhoillaan klinkkerilaatalla. Rakentamisesta vastaa 1 urakoitsija, jonka työtä ohjaat ja valvot.

Lisätietoa kohteesta www.hertsi.fi

Lisätietoja tehtävistä ja niihin hakemisesta:

Janne Alakomi, tuotantojohtaja, Hartela Etelä-Suomi Oy
Puh. 050 5389452

Juha-Matti Varjonen, Projektijohtaja (Hertsi), Hartela Etelä-Suomi Oy
Puh. 050 5465752