Työnjohtaja vuosikorjauksiin

Haemme Hartela Etelä-Suomi Oy:lle pääkaupunkiseudulle vastuullista työnjohtajaa vuosikorjauksiin

Työnjohtajana johdat itsenäisesti hankkeen vuosikorjaustöitä ja varmistat, että kohteessa kaikki toteutuu suunnitelman mukaisesti. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa

  • lähiesimiehenä toimiminen vuosikorjauskohteessa
  • ennakko-, aikataulu- ja resurssisuunnittelu
  • aikataulujen ja taloudellisten tavoitteiden varmistaminen
  • työturvallisuudesta ja laadusta huolehtiminen

Olet asiakaspalveluhenkinen ja jämäkkä johtaja, joka ymmärtää laadukkaan työn merkityksen. Työskentelet pitkäjänteisesti ja ennakoiden, ja järjestelmällisellä otteellasi ratkot sujuvasti eteen tulevia ongelmia. Pidät luontevasti yhteyttä niin Asunto-osakeyhtiön johdon kuin asiakkaidemme kanssa, ja toimit esimerkillisesti ja vastuullisesti tilanteessa kuin tilanteessa.

Sinulla on rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus. Olet hankkinut kokemusta asuinrakennusten vastuukorjauksista. Käytät työssäsi sujuvasti tietoteknisiä ratkaisuja ja omaksut uusia järjestelmiä nopeasti. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutus- ja esimiestaidot.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää Hartelan asiakaskokemusta. Pääset mukaan hyvään työyhteiseen ja saat talomme monipuoliset edut, laajan terveysturvan sekä vapaa-ajan sairauskuluvakuutus. Vakuutusten lisäksi meillä on hyvät liikunta- ja kulttuurietuudet. 

Innostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa vastuukorjauspäällikkö Matti Joulamo, matti.joulamo@hartela.fi, 040-5413502. Toimitathan hakemuksen palkkapyynnöllä sekä ansioluettelon osoitteeseen rekrytointi@hartela.fi 14.4.2019 mennessä.