Työmaainsinöörejä pääkaupunkiseudulle

Toimintamme kasvaessa haemme uusia tekijöitä mielenkiintoisiin kohteisiimme!

Toimit Hartelan rakennuskohteiden työmaainsinöörinä. Tuet työmaasi tuloksellista ja tavoitteellista tekemistä.

Olet kustannustietoinen ja tavoitehakuinen tekijä. Olet valinnoillasi tukemassa turvallisen työskentelyn toteutumista kohteessamme. Haluat kehittyä työssäsi edelleen ja olet otteiltasi aktiivinen. Edellytämme aiempaa kokemusta työmaainsinöörin tehtävistä. Työtehtävien toteutusta tukevien tietojärjestelmien hallinta luovat pohjan onnistumiselle.

Meillä Hartelassa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Laadukas esimiestyö ja johtaminen ovat keskiössä. Panostamme työturvallisuuteen ja turvallisen työn edellyttämiin varusteisiin.

Mukavien työkavereiden lisäksi meillä on mielenkiintoisia projekteja ja monipuoliset edut. Osana työtehtäviäsi olet mukana Hartelan tuotantopalkkiojärjestelmässä. Meillä Hartelassa henkilöstön hyvinvointiin on panostettu edellä mainittujen lisäksi laajalla terveysturva- sekä vapaa-ajan sairauskuluvakuutuksella, liikunta- ja kulttuurietuuksin.

Kiinnostuitko? Palkkaamme tulevaisuuden rakentajan heti sinun löydyttyä. Laita hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkapyynnöllä osoitteeseen rekrytointi@hartela.fi. Jos haluat lisätietoja tehtävästä ota yhteyttä tuotantojohtaja Janne Alakomiin puhelimitse tai voit myös lähestyä sähköpostitse janne.alakomi@hartela.fi

Janne Alakomi, tuotantojohtaja, 050 538 9452.