Asuntomyyjä Helsinkiin vastaamaan myyntitiimistämme

Etsimme loistotyyppiä vahvistamaan asuntomyyntiä Hartela Etelä-Suomeen sekä toimimaan kokeneiden myyjiemme esimiehenä. Juuri nyt meillä tehdään huippukiinnostavia hankkeita pääkaupunkiseudulla mm. Jätkäsaaressa, Sompasaaressa, Myyrmäessä sekä Kruunuvuorenrannassa.

Tarjoamme sinulle monipuolista roolia myynnin parissa sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä työssäsi. Teet tulosta myymällä itse uudiskohteita pääkaupunkiseudulla ja johtamalla kolmen muun asuntomyyjän tiimiä heidän esimiehenään. Etsimämme osaaja nauttii päivittäisestä myyntityöstä, mutta on myös valmis viemään kehitysasioita eteenpäin ja osallistumaan Hartela-konsernin yhteistyön kehittämiseen.

Hartelan asuntomyyntitiimi muodostuu myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun osaajista. On eduksi, jos sinulla on ymmärrystä ja näkemystä tämän päivän markkinoinnista, sillä työparinasi toimivat markkinointipäällikkö ja asiakaspalvelupäällikkö. Asiakas on sinulle ykkönen, joten työsi vaatii hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot. Aiempi esimieskokemus ei ole välttämätön, mutta roolisi vaatii kiinnostusta tehdä valmentavaa esimiestyötä ja kykyä johtaa ihmisiä. Tarjoamme mahdollisuuden kouluttautua esimiestyöhön.

Sinulla tulee olla intohimoa myynnin ja sijoittamisen maailmaan sekä ennakkoluuloton ote muutoksiin ja kehittymiseen. Olet myynnillisesti tavoitteellinen ja valmis nostamaan riman vielä hitusen korkeammalle.

Eduksi katsotaan kokemus uudiskohteiden myynnistä ja Etelä-Suomen alueen markkinatuntemus. Arvostamme myös osaamista ja ymmärrystä rakentamisesta, joskin koulutustaustasi voi olla moninainen. Englannin kielen taito on työssä menestymisen kannalta välttämätön.

Työtämme ohjaavat Hartelan arvot: asiakasläheisyys ammattiylpeys ja aloitteellisuus — onkin tärkeää, että arvomme näkyvät työssäsi.

Mikäli kiinnostuit, toimi pikaisesti ja lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen 9.6. mennessä osoitteeseen uratori.mps.fi. Haastattelut toteutetaan kesäkuun aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuusjohtaja Hanne Miettinen, puh. 050 9117905  arkipäivisin klo.16-18. Lisätietoja antavat myös MPS-seniorikonsultti Iiro Pohjanoksa, puh. 0500 827384 sekä MPS-konsultti Esa Komonen, puh.  020 7469410.