Projekti-insinööri

Hartela elää vahvaa uudistumisen kautta ja kehitämme parhaillaan useita hankekokonaisuuksia ja kohteita eri puolilla Suomea. Oulun seudulla kohteita on mm. Karjasillalla, Myllytullissa, Tuirassa, Hiukkavaarassa ja Oulun keskustassa.
Kuulumme suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin: rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Suomalainen perheyhtiö työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Meillä on tutkitusti tyytyväisimmät asiakkaat asunnon ostajien ja toimitilarakennuttajien keskuudessa.

Meillä pääset mukaan innostavaan organisaatioon ja työskentelemään rakennus- ja kiinteistöalan näköalapaikalle, rentoon ja kehitysmyönteiseen ilmapiiriin.

Projekti-insinöörin tehtävässä osallistut asuntokehityshankkeiden hankesuunnitteluun, suunnittelun ohjaamiseen ja rakentamisvaiheen rakennuttamistehtäviin yhteistyössä projektipäällikkömme kanssa.

Tehtäviisi kuuluu mm.

  • suunnittelun ohjauksen tehtävät ja suunnittelijayhteistyö
  • suunnittelun aikataulutuksesta ja ohjauksesta huolehtiminen
  • kustannuslaskelmien laatiminen yhteistyössä muun organisaation kanssa
  • osallistuminen yrityksen kehitysprojekteihin.

Olet luonteeltasi motivoitunut ja innovatiivinen ongelmanratkaisija. Työskentelytapasi on järjestelmällinen ja olet innokas oppimaan uutta. Saat läpivietyä useita hankkeita samanaikaisesti.

Sinulla on

  • kokemusta suunnittelusta tai työmaalta ja/tai projekti-insinöörin tehtävistä
  • hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
  • rakennusalan insinöörin/DI:n koulutus, tai olet juuri valmistumassa.

Katsomme lisäksi eduksi kokemuksen tietomallipohjaisesta suunnittelusta ja kehittämishalukkuuden.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Jorma Aho, p. 040 354 6992.

Lähetä tehtävää koskeva vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 30.6. mennessä osoitteella Hartela Pohjois-Suomi Oy, Kasarmintie 23, 90130 Oulu tai sähköpostitse rekrytointi@hartela.fi.