Asuntomyyjä Lahden yksikköön

Etsimme loistotyyppiä vastaamaan asuntomyynnistämme Hartela Etelä-Suomi Oy:n Lahden yksikössä. Parhaillaan meillä on kiinnostavia hankkeita tulossa mm. Vahva-Jussin alueelle.

Hartela on pian 80-vuotias vahvat juuret omaava kotimainen rakennusalan perheyhtiö. Rakennamme tiloja hyvälle elämälle. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa. Lahden toimipisteestä käsin rakennamme kohteita myös mm. Mäntsälässä ja Järvenpäässä.

 

Mitä toivomme sinulta:

Olet etsimämme henkilö, jos olet pätevä asuntomyyjä, joka pystyy toimimaan yhteistyössä hankekehityksen kanssa sekä palvelemaan asiakkaitamme uuden kodin hankinnan eri vaiheissa. Teet tulosta myymällä itse uudiskohteita Lahden seudulla. Nautit päivittäisestä myyntityöstä ja asiakaspalvelusta. Sinulle asiakkaan paras on myös tärkeää ja huolehdit, että asiakkaasi tietävät kaiken tarvittavan myyntiin ja uuteen kotiin liittyen. Huolehdit osaltasi myös toimiston päivittäisistä rutiineista, joihin liittyy mm. laskujen tarkistaminen, toimistotarvikkeiden hankinta, sekä siivouksen, kiinteistöhuollon ja vartioinnin järjestäminen.

Arvostamme osaamista ja ymmärrystä rakentamisesta, mutta koulutustaustasi voi olla moninainen. Työtehtävässä vaaditaan RS-järjestelmän hallitsemista. Eduksi katsotaan LKV-pätevyys, kokemus uudiskohteiden myynnistä ja Lahden alueen markkinatuntemus.

Työtämme ohjaavat Hartelan arvot: asiakasläheisyys, ammattiylpeys ja aloitteellisuus – toivommekin, että arvomme näkyvät päivittäisessä työssäsi.

 

Mitä tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mielekästä roolia myynnin ja uudiskohteiden parissa sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Olemme ketterä perheyritys, joka tarjoaa suuren rakennuskonsernin tehokkaat järjestelmät ja kehitysmahdollisuudet. Henkilöstömme hyvinvointi ja työkyky on meille ensiarvoisen tärkeä asia. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin laadukasta johtajuutta kehittämällä, laajalla terveysturva- ja vapaa-ajan sairauskuluvakuutuksella sekä liikunta- ja kulttuurietuuksin. Tarjoamme lisäksi henkilöstöllemme osaamisen kehittämistä erilaisten koulutusten kautta vuosittain laajalla valikoimalla. Meidän henkilöstömme antama palaute työkulttuuristamme on hyvin positiivinen, ja Hartela ansaitsi vuonna 2020 People Power -tutkimuksen pohjalta Suomen Innostavimmat Työpaikat -tunnustuksen!

 

Mikäli kiinnostuit, niin laita hakemuksesi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian osoitteeseen rekrytointi@hartela.fi. Haku on voimassa 7.11.2021 saakka. Lisätietoja voi kysyä Tuomas Ruposelta puh 050 444 1109 ke 20.10 klo 10–11 ja ti 26.10 klo 10–11.