Asunto Oy Vantaan Myyrin Terra

Iskospolku 4 01600 VANTAA

Koti keskellä kaikkea.

Asunto Oy Vantaan Myyrin Terra rakentuu Myyrmäen paraatipaikalle. Kaikki Myyrmäen parhaat palvelut ovat aivan vieressä. Juna-asema, kirjasto ja Myyrmäkitalon muut palvelut sijaitsevat vain sadan metrin päässä. Halutessasi voit kävellä vain kivenheiton päähän torikahveille tai ruokakauppaan.

Myyrin Terran asunnot ovat juuri sopivia moderniin kaupunkielämään. Nykyaikaiset, valoisat ja viihtyisät kodit sopivat eri elämäntilanteisiin ja eri tarpeisiin. Neliöt on suunniteltu huolellisesti ja tehokkaasti niin yksiöissä kuin läpitalon jatkuvissa neljän huoneen perheasunnoissakin. Kaikissa asunnoissa vilvoitusta tuomaan joko ranskalainen parveke, parveke tai terassi.

Asuntojen tilat on suunniteltu käytännöllisesti ja toimivasti. Useissa asunnoista on oma vaatehuone,
joka helpottaa tavaroiden säilytystä. Asuntokohtaiset varastotilat löytyvät kellarikerroksesta.

Kaikissa ykköskerroksen asunnoissa on normaalia korkeampi huonekorkeus, joka luo mukavaa tilan tuntua. Osassa näitä asuntoja on myös mahdollisuus lisätilaan parvivarauksen ansiosta.

ARKKITEHTUURI

Arkkitehti Mari Matomäen inspiraationa ovat toimineet vuodenajat. Rakennusten julkisivuissa valot ja varjot vaihtelevat eläväisesti. Asuntopohjia suunnitellessa on erityisesti haluttu korostaa asuttavuutta, avaruutta ja valoisuutta. Korttelikokonaisuudessa käytetään yhtenäisiä teemoja ja värejä siten, että muodostuu myös vaihtelua. Kivijalkakerrokset rakentuvat lasista ja luonnonkivestä.

Vantaan tavoitteena on rakentaa Myyrmäen keskustasta arkkitehtuuriltaan korkeatasoinen. Omaleimaista kaupunkikeskusta haetaan rakennusten arkkitehtuuriin sekä laadukkaisiin julkisiin ulkotiloihin panostamalla. Eläväistä kaupunkikeskusta rikastetaan entisestään kivijalkaliikkeillä.

KORTTELIPIHA

Korttelin piha yhdistää talon asukkaat ja tarjoaa suojaisan kohtaamispaikan. Lapset viihtyvät pihalla leikkialueella kiipeilytelineissä sekä keinuissa. Pyöräilijöiden tarpeisiin on varattu useita pyörätelineitä. Sisäpihan puoleiset asuntoterassit avautuvat osaksi pihan tunnelmaa.

YHTEISET TILAT

Ensimmäiseen kerrokseen on suunniteltu asukkaiden käyttöön yhteiskäyttötila, jonka käyttötarkoituksen tulevat asukkaat saavat rakennusvaiheessa päättää valittavina olevista vaihtoehdoista. Talosta löytyy pyykkihuoltoa helpottamaan pesutupa ja kuivaushuone. Leppoisia pesuhetkiä tarjoaa kahden saunan saunaosasto, joista molemmat ovat yhteiskäyttötilan yhteydessä. Taloyhtiössä on huomioitu kattavasti ulkoiluvälineiden säilytystilat. Talossa on kaksi porrasta sekä hissiä. Korttelien yhteiskäyttöisestä maanalaisesta pysäköintilaitoksesta pääsee suoraan Myyrin Terran porrashuoneisiin.

AUTOPAIKAT

Autopaikkoja on yhteensä 37kpl ja ne tulevat sijaitsemaan kortteleiden yhteiskäyttöisessä pysäköintilaitoksessa. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina.