Asunto Oy Vantaan Myyrin Terra

Iskospolku 4 01600 VANTAA

Uusi, elävä Myyrmäki.

Myyrmäen keskustan alue on vahvassa muutoksessa, jossa tärkeässä roolissa on juuri Keskustakorttelien rakentaminen. Junarataa reunustaviin kortteleihin on tulossa 60 000 neliötä lisää asumiseen sekä 14 000 neliötä lisää liike-, toimisto- ja palvelutiloille. Tämä on kuitenkin tarkoitus toteuttaa niin, että viheralueita pyritään säilyttämään. Myyrmäki onkin muotoutumassa moderniksi kaupunkikeskukseksi, jossa läsnä ovat yhteisöllinen elämä ja aktiivinen urbaani tunnelma.

Yhdessäoloa ja kulttuuria

Uudistumisen myötä eläväinen kaupunginosa kutsuu viettämään aikaa mm. Paalutorin viereen rakentuvan Ruukkutorin kaupoissa, kahviloissa ja ravintoloissa. “Myrtsissä” viihdytään yhdessä myös monenlaisissa tapahtumissa ja vaikkapa pihakirppiksillä.

Kulttuuririennotkin odottavat aivan vieressä, sillä Myyrmäessä sijaitsevat kulttuuritalo Martinus ja Artsi taidemuseo. ”Myyr York” tunnetaan myös näyttävän ja urbaanin katutaiteen kaupunginosana. Esimerkiksi juna-aseman vaikuttavat maalaukset ovat chileläisen taiteilijakaksikon kädenjälkeä.

Helposti ulkoilemaan ja liikkumaan

Vaikka Myyrmäki on yksi Vantaan vilkkaista keskustamaisista alueista, niin sitä ympäröivät vehreät ulkoilumaastot, joihin pääsee sujahtamaan nopeasti. Lähellä virtaa Mätäjoeksi nimetty vesistö, jonka varrella lehtomaisemat viehättävät lenkkeilijää. Raappavuoren metsät tarjoavat virkistystä ulkoilijalle.

Aktiiviliikkujilla ei ole tekemisen puutetta Myyrmäessä, sillä hyvien ulkoilumaastojen lisäksi Myyrmäki tarjoaa monipuolisia liikuntapalveluita. Myyrmäen urheilutalo ja uimahalli, urheilupuisto, jäähalli sekä lukuisat kuntosalit tekevät harrastamisesta helppoa.

Junalla vartissa lentokentälle ja keskustaan

Myyrmäki on yksi kasvavista palvelukeskuksista osin juuri erinomaisten liikenneyhteyksiensä ansiosta. Helsingin seudun vyöhykeuudistuksessa Myyrmäki on yksi uudistuksen voittajista. Junalippu Myyrmäkeen maksaa saman verran kuin junamatka Helsingistä Pasilaan.

Juna-asemalta hurautat vartissa niin Helsingin keskustaan kuin kehärataa pitkin Helsinki-Vantaan lentokentällekin. Autoilijoita palvelee lähellä kulkeva Hämeenlinnanväylä, josta pääsee kätevästi pohjoiseen ja etelään. Myyrmäestä lähtee myös monipuolinen bussiliikenne lähialueille.