Tuusulan Liljan sisustus

Meillä kaikilla on oma tyyli - mikä on sinun?

Kodissa tärkeintä on, että se näyttää ja tuntuu omalta. Tuusulan Liljan asunnon ostajana voit suunnitella asunnosta mieleisesi valitsemalla materiaalit Hartela Interiorin laajasta materiaalivalikoimasta. Valikoimaan voit tutustua materiaaliesitteestä, Oma Hartelan 3D-malliasunnossa tai Hartelan asuntomyynnissä yhtiön ennakkomarkkinoinnin alkaessa. Mitä aikaisemmassa vaiheessa rakentamista ostat asunnon, sitä varmemmin pääset valitsemaan kotisi materiaalit ja tekemään kodista tyylisi mukaisen.

 

Valittavanasi on vaihtoehtoisia tuotteita mm. kalusteiden ovimalleista ja työtasoista, lattiamateriaaleista, pesutilojen seinä- ja lattialaatoista sekä kodinkoneista. Kaikista valittavana olevista pintamateriaaleista on aidot mallit nähtävillä Hartelan asuntomyynnissä – tervetuloa tutustumaan! Apua suunnitteluun ja vastauksia kysymyksiisi saat aina asuntomyynnistämme.

 

Teemme parhaamme viimeistelläksemme uuden kotisi toiveitasi vastaavaksi. Halutessasi sinulla onkin mahdollista teettää ostamaasi asuntoon myös muutostöitä yhtiön rakentamisaikataulun puitteissa. Käsittelemme kaikki muutostyötoiveet ja niiden mahdollisuudet tapauskohtaisesti. Lue lisää Hartela Interior-esitteestä.

 

Huom. Kaikki sivuilla esitetyt kuvat ovat luonnoskuvia.

Sisustustyylit

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoitella makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

Puhdas

Pohjoismainen muotoiluperinne on yksinkertaista ja käytännöllistä. Sitä edustaa myös Puhdas – se on tyylikästä ja siistin puhdaslinjasta minimalismia, jossa etusijalla on selkeys, eivät ylimääräiset krumeluurit. Puhdas tarkoittaa avaraa valoisuutta ja pelkistettyjä linjoja. Omaa kotia, jossa sekä silmän että mielen kelpaa levätä.

Pehmeä

Pehmeä on kodikasta, lempeää ja viihtyisää. Siinä luonnollisuus ja pehmeys yhdistyvät hillittyyn yleisilmeeseen huokuen tunnelmallista lämpöä. Siinä on jotain siliteltävää ja sympaattista – koti, johon tekee mieli upota ja heittäytyä. Pehmeä on huoletonta harmoniaa ja lokoisaa oloa. Se on paikka, jossa viihdytään.

Rouhea

Rouheassa on kontrasteja, särmää ja rohkeutta erottua. Se on tummempisävyinen ja siinä on pientä boheemiutta sekä pursuilevaa elämää. Rouhea on väriläiskä ilman keinotekoisuutta, maalattuna luonnon omilla, murretuilla sävyillä. Se on koti, jossa voit olla rohkeasti oma itsesi.

Käy fiilistelemässä lisää Hartela Interior-sivuillamme ja löydä oma tyylisi.

ESIMERKKEJÄ TUUSULAN LILJAN ASUNTOJEN VARUSTELUSTA

 

Kiintokalusteet – Tuusulan Liljan keittiö- ja komerokalusteet toimittaa kotimainen Puustelli. Voit valita keittiökalusteesi laajasta valikoimastamme näistä Suomessa valmistetuista M1-luokitelluista kalusteovista, työtasoista ja vedinmalleista. Eteisen kalusteet toteutetaan tilaa säästävillä ja avartavilla peililiukuovikomeroilla. Puustelli-laatu koostuu kestävistä ja puhtaista materiaaleista sekä ympäristöystävällisistä valmistustavoista.

 

Kodinkoneet - Siemens toimittaa kodinkoneet Tuusulan Liljaan. Asunnot varustetaan tyylisi mukaisilla valkoisilla tai teräksisillä energiatehokkailla astianpesukoneilla, ja kylmälaitteilla, sekä valkoisella tai mustalla tilavalla kiertoilma-kalusteuunilla. Keraaminen musta keittotaso upotetaan työtasoon.

 

Lattiamateriaalit ja sisäportaat – Tuusulan Liljan laminaattilattiat ovat Eggerin mallistoa ja valittavanasi on eri sävyvaihtoehtoja. Valkoiset Aura -sisäportaat toimittaa Tähtiporras. Puuaskelmaportaissa on valkoiset metallipinnakaiteet, valkoisiksi maalatut askelmat ja käsijohteet ovat koivua ja reisilankut mäntyä.

 

Pesutilat – Pesutilojen seinät laatoitetaan kotimaisen Laattapisteen 20x40 tai 20x20 kokoisilla keraamisilla laatoilla ja lattiat pinnoitetaan seiniin sointuvilla 10x10 kokoisilla laatoilla. Pesutilojen kalusteet toimittaa Pohjolan johtava kalustevalmistaja Svedbergs, jolle myös ympäristöasioiden huomioiminen on itsestään selvä osa laatuajattelua. Svedbergsin mallistossa yhdistyy kalusteiden trendikkyys, toimivuus ja pitkä takuu.

 

Varusteet – Lähes kaikki asuntojen valolähteet ovat aikaa kestäviä ja energiaa säästäviä LED-valaisimia. Eteisten, pesutilojen ja keittiöiden madallettuihin kattoihin asennetaan upotettavat valaisimet, keittiön työtasoa valaisee linjakas LED-nauha ja liesikupu, ja myös pesutilojen peilikaapit ja valopeilit toimivat LED-valaisimin.

 

Keittiön ja pesutilojen allashanat on varustettu kotimaisen Oraksen tuotteilla. Suihkusetin käsisuihkussa taas on kolme säätövaihtoehtoa ja wc-istuin on tunnetun Idon helposti puhdistettava ja vettä säästävä huuhtelukaulukseton malli.

 

Terassit -Tuusulan Liljassa on kaikissa asunnoissa koko asunnon levyinen terassi, jossa on ruskea painekyllästetty puulaudoitus. Kaikissa terasseissa on varaus lasituksen asentamiseksi myöhemmin.

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.