Asunto Oy Tuusulan Lilja

Kuin vapaa-ajan koti

 

Asunnot nyt varattavissa!

 

Asunto Oy Tuusulan Liljassa sinun ei tarvitse haaveilla erikseen vapaa-ajankodista, sillä tässä rivitaloyhtiössä kaikki rentouttavan vapaa-ajan elementit ovat läsnä.

 

Rakennamme kaksikerroksisen rivitaloyhtiön kaartuvan Bostoninkaaren varrelle Tuusulan Hyrylään, Bostonin uudelle asuinalueelle. Täällä lähellä ovat kaikki tarvittavat palvelut, kuten koulu ja päiväkodit, runsaat harrastusmahdollisuudet ja maaseutumainen luonto järvineen ja jokineen. Pääset myös hujauksessa lentokentälle ja Helsinkiin.

 

Jokaisessa asunnossa on tilava piha katetulla terassilla, ikkunallinen sauna, runsaasti säilytystilaa, kotimainen Puustellin keittiö ja muuntautuva työtila, josta voit halutessasi tehdä myös valoisan vaatehuoneen. Avara, oman pihan suuntaan avautuva alakerta yhdistää keittiön ja olohuoneen ja mahdollistaa perheille ison tilan yhteiseen puuhailuun.

 

Tuusulan Liljan energialuokka on B 2018. Asuntojen arvioitu valmistuminen on kesällä 2023.

 

Lue lisää hyvän elämän Tuusulasta >> 

Luonnoskuva

Rentouttava koti perheiden toiveiden mukaan

Mistä on hyvä vapaa-aika tehty? Siitä, että pääset hengittämään luonnon tuoksuja, lenkkeilemään peltomaisemiin, istumaan rauhassa oman saunan löylyihin ja pihalle ilta-aurinkoon? Vai siitä, että ehdit harrastamaan, kokeilemaan erilaisia lajeja, soutamaan, pyöräilemään, uimaan, mitä vain! Tai ehkä siitä, että voit viettää aikaa perheen kanssa, vetäytyä omaan soppeen tai koota ystävät yhteen.

 

Et tarvitse näihin erikseen vapaa-ajan kotia, vaan kodin, joka mahdollistaa hyvän vapaa-ajan. Sellaisen tarjoaa rivitaloyhtiö Tuusulan Lilja Hyrylän Bostonissa.

 

Tuusulan Liljaa suunniteltaessa kuuntelimme perheiden toiveita rentouttavan kodin luomiseksi ja pyrimme maksimoimaan arjen mukavuuden.

 

Jokaisessa asunnossa on ilta-aurinkoon avautuva tilava piha ja katettu terassi. Oma piha nurmialueineen on keidas lapsille, lemmikeille, viherpeukaloille, löhöilijöille ja grillimestareille.

 

Arjen ylellisyyttä tuovat ikkunallinen sauna, tyylikkäät sisustusmateriaalit ja etätyön mahdollistava ikkunallinen työtila, jonka voit halutessasi muuttaa valoisaksi vaatehuoneeksi, leikkitilaksi tai vaikka vauvan nurkkaukseksi. Sisäänkäynnin yhteydessä on suihku- tai wc-tila, mikä helpottaa arkea myös kurakaudella. Yläkerran kylpyhuoneessa on työtasollinen tila pyykkihuollolle.

 

Koti pysyy seesteisenä, kun harrastusvälineille ja muulle tavaralle on tarpeeksi säilytystilaa. Joka asuntoon kuuluu sekä oma ulkovarasto etuoven vieressä että erillinen lämmin irtainvarasto taloyhtiön yhteisessä varastorakennuksessa. Taloyhtiön varastosta löydät yhteisiä pihapelejä, joita voit tempoa menemään yhdessä naapureiden kanssa.

 

Autopaikat
Tuusulan Liljan pysäköintipaikat sijaitsevat piha-alueella ja ne myydään erillisinä osakkeina. Osalla paikoista on mahdollista ladata sähköautoa.

Kätevä sijainti tekee arjesta helppoa

Boston sijaitsee kätevästi heti Tuusulanväylän päässä: Helsingin keskustaan ajat vain puoli tuntia ja lentokentälle, Tikkurilaan ja kauppakeskus Jumboon hurautat vartissa. Tuusulanväylältä kulkevat myös bussiyhteydet Helsinkiin ja pohjoiseen. Keravan juna-asemalle poljet 20 minuutissa.

Lue lisää alueesta

Taloyhtiön sijainti kartalla

Taloyhtiö lyhyesti

 • Varattavissa
 • Rivitalo
 • Bostoninkaari 4 04320 TUUSULA
 • 19 kotia
 • 3-5 huonetta
 • 80,0-97,5 m2
Luonnoskuva

Asunnot

Katso tarkemmat laina- ja maksuehdot

Kuvat ja videot

Rakentamisen aikajana

Suunnitteilla

Varattavissa

Myynnissä ja rakenteilla

Muuttovalmis

Meillä kaikilla on oma tyyli – mikä on sinun?

Luonnoskuva

Löydä oma tyylisi

Kodissa tärkeintä on, että se näyttää ja tuntuu omalta. Tuusulan Liljan asunnon ostajana voit suunnitella asunnosta mieleisesi valitsemalla materiaalit Hartela Interiorin laajasta materiaalivalikoimasta. Valikoimaan voit tutustua materiaaliesitteestä, Oma Hartelan 3D-malliasunnossa tai Hartelan asuntomyynnissä yhtiön ennakkomarkkinoinnin alkaessa.

 

Mitä aikaisemmassa vaiheessa rakentamista ostat asunnon, sitä varmemmin pääset valitsemaan kotisi materiaalit ja tekemään kodista tyylisi mukaisen.

Tuusulan Liljan sisustus

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoittaa makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

Lue lisää sisustuksesta

Taloyhtiön ladattavat materiaalit

 • Lataa

  Esite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Sisustusmateriaaliesite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Asemapiirros (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Julkisivut (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Kerrospohjat (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Rakennustapa Ja Talotekniikkaselostus (pdf)

  Lataa

Vihreiden valintojen Lilja

Tuusulan Liljasta löydät ratkaisut, jotka tukevat ekologisempaa asumista

Vihreämpien ja ekologisempien valintojen tekeminen on tänä päivänä kenties tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Haluamme osallistua näiden valintojen tekemiseen ja täten mahdollistaa kestävämmän asumisen puitteet. Asunto Oy Tuusulan Liljasta löydät ratkaisuja, jotka tukevat ekologisempaa asumista.

LÄMPÖÄ UUSIUTUVISTA ENERGIALÄHTEISTÄ

Lämmitysmuotona on kaukolämpö. Vantaan Energian tuottamasta lämmöstä 54 % tulee energiajätteestä ja 30 % bioenergiasta.

ENERGIATEHOKAS ILMANVAIHTO

Huoneistokohtaiset ilmanvaihtolaitteet mahdollistavat korkeatasoisen lämmöntalteenoton ja energiatehokkuuden.

Sähköauton latauspisteet

Liljan pysäköintipaikoilla on 10 kpl sähköauton latauspisteitä. Latauspisteen on myös mahdollista asentaa rakentamisen aikaisena muutostyönä.

vihreä sähkö

Tuusulan Liljan työmaalla käytetään uusiutuvaa, vesi- ja tuulivoimalla tuotettua sähköä. Hartela tekee vihreän sähkösopimuksen myös kiinteistösähkön osalta.

ARKKITEHTUURI

Seinä- ja kattorakenteet on suunniteltu soveltuvin osin puusta, jolloin tuetaan uusiutuvien materiaalien käyttöä raknetamisessa.

Pihat

Piha-alueet on pyritty suunnittelemaan mahdollisimman luonnonläheisiksi nurmialueineen, pensaineen ja puineen.

Näin uuden asunnon ostaminen etenee

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin ja huomaa itse, kuinka vaivaton on matkasi uuteen kotiin. Ja jos joku asia askarruttaa, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

OTA ASKELEET UUTEEN KOTIIN

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko Tuusulan Liljasta?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

Muita sinua kiinnostavia taloyhtiöitä

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.