Boston, Tuusula

Kätevä sijainti tekee arjesta helppoa


Haluaisitko asua kuin pikkukaupungissa, kuin vapaa-ajan kodissa? Kuitenkin vain puolen tunnin päässä Helsingin keskustasta ja vartin päässä Helsinki-Vantaan lentoasemalta? Bostonin uusi asuinalue Etelä-Tuusulan Hyrylässä on juuri sellainen paikka. Se on haluttua seutua rauhallisuutensa ja näppärän sijaintinsa ansiosta.

 

Liikenneyhteydet ja palvelut


Boston sijaitsee kätevästi heti Tuusulanväylän päässä: Helsingin keskustaan ajat vain puoli tuntia ja lentokentälle, Tikkurilaan, Tammistoon ja kauppakeskus Jumboon hurautat vartissa. Tuusulanväylältä kulkevat myös bussiyhteydet Helsinkiin ja pohjoiseen, pysäkille kävelet alle 10 minuutissa. Keravan juna-asemalle poljet 20 minuutissa.

 

Bostonissa vapaa-ajalle jää aikaa, sillä et joudu käyttämään liikaa aikaa siirtymiin. Olennaiset palvelut löytyvät läheltä: ruokakaupat, koulu ja päiväkodit ovat kävelyetäisyydellä. Hyrylän keskustasta löydät muiden palveluiden ohella uimahallin ja kirjaston.

 

Viihtyisää harrastamista


Tuusulassa voit harrastaa helposti, sillä läheltä löytyy runsaasti tekemistä ja harrastusmahdollisuuksia koko perheelle. Tuusulan hulppea urheilukeskus ja sen ihana uimalampi sekä jäähalli ja Tenniskeskus ovat vain reilun parin kilometrin päässä. Urhehilukeskuksella voit harrastaa useita sisä- ja ulkolajeja. Täältä myös lähtee monia kuntopolkuja ja talvisin hiihtolatuja. 

 

Tuusulanjärven rantamaisemiin levittäytyvälle golfkentälle ajat alle kymmenessä minuutissa, Talmaan laskettelemaan vartissa. Uimaankin pääset läpi vuoden. Pyöräilyreittejä on useita ja niitä kulkee vaikka niin Tuusulanjärven ympäri, maaseutumaisemissa kuin metsäisillä maastopoluilla. Päiväretkiä on helppo tehdä Tuusulassa.

 

 

Historiallinen ympäristö ja kulttuuria


Päivittäisen elämän saa lapsiystävällisessä Tuusulassa sujumaan helposti, mutta paikan lumo ei perustu yksin sille. Tuusula tunnetaan rikkaasta historiastaan, mm. Tuusulanjärven legendaarisesta taiteilijayhteisöstä, joka syntyi Tuusulan Rantatien varrelle jo yli sata vuotta sitten. Tänä päivänä taiteilijamestareiden historiaan voi tutustua yleisölle avoimissa kotimuseoissa.

 

Kulttuurikunnassa Krapin Pajalla pidetään säännöllisesti konsertteja. Täällä myös järjestetään paljon koko perheen tapahtumia kuten Skidiviikot sekä Tuusulan Taiteiden Yö Rantatiellä. 

Kuva: Tuusulan kunta - Kaapo Kamu

Kehittyvä Tuusula

 

Tuusula on nuorten perheiden suosima muuttovoittokunta, joten palvelut paranevat koko ajan.

 

Bostonin alueen lähikoulu Riihikalliossa uudistuu lähivuosina monitoimikampukseksi. Kampusalueelle tulee moderneja muuntautuvia opetustiloja, liikuntasalirakennus ja piha-alueelle lähiliikuntapaikka. Tilojen suunnittelussa on huomioitu luonnon merkitys ja lasten luontosuhde.

 

Lue lisää >>

 

Lisäksi Tuusulan keskukseen Hyrylään valmistuu vuonna 2023 uusi kulttuuri- ja lukiotalo Monio. Jatkossa tästä hirsirakenteisesta kohtaamispaikasta löytyvät niin musiikkiopisto, kuvataidekoulu ja kansalaisopisto kuin myös erilaisia kokoontumis-, esiintymis- ja liikuntatiloja.

 

Lue lisää >> 

 

Hyrylään tuleva uusi, massiivipuurakenteinen Martta Wendelinin päiväkoti rakennetaan Joutsenmerkin ympäristökriteerein.

 

Lue lisää >> ja Lue lisää >>

 

Hyrylän keskukseen suunniteltu liike- ja palvelukeskus sekä sen lähialue tulevat muodostamaan uudenlaisen viihtyisän ja keskustamaisen kaupunkiympäristön. Arkkitehtuuri on modernia sekä useat kaupalliset toimijat ja julkiset palvelut täydentävät kunnan palveluita.

 

Lue lisää >>

 

Tuusulan Vapaa-aikapalvelut ylläpitävät ja kehittävät Tuusulan ulkoilu- ja liikuntapaikkoja. Tuusulan Urheilukeskusta kehitetään kunnianhimoisesti yhdeksi Helsingin seudun parhaista liikuntaympäristöistä. 

 

Lue lisää >>

Hyvän elämän Tuusula

Tuusula on luonnonläheinen ja aktiivinen muuttovoittokunta, jossa on elinvoimaa. Kunta panostaa lasten ja nuorten ympäristöihin ja sen myötä myös useat koulut uudistuvat. Lisäksi Tuusulan Urheilukeskus pyrkii kehittymään Helsingin seudun monipuolisimmaksi harrastamisen ja vapaa-ajan keskukseksi.

Lue lisää tuusulasta

Asunnot Bostonissa


Rakennamme kaksikerroksisen, 19 asunnon, rivitaloyhtiön Asunto Oy Tuusulan Liljan kaartuvan Bostoninkaaren varrelle Tuusulan Bostoniin. Yhtiössä on neljä rakennusta ja jokaisessa on 4-6 asuntoa, huoneita niissä on 3-5. 

 

Liljan Jokaisessa asunnossa on tilava piha katetulla terassilla, ikkunallinen sauna, runsaasti säilytystilaa, kotimainen Puustellin keittiö ja muuntautuva työtila, josta voit halutessasi tehdä myös valoisan vaatehuoneen. Suurimmissa asunnoissa on kaksi kylpyhuonetta ja erillinen vaatehuone. Avara, oman pihan suuntaan avautuva alakerta yhdistää keittiön ja olohuoneen ja mahdollistaa perheille ison tilan yhteiseen puuhailuun.

 

Asuntojen arvioitu valmistuminen on kesällä 2023.

Kolme syytä muuttaa Tuusulan Bostoniin

Tuusulanväylän liikenneyhteydet lähellä

luontoa ja monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia

Lapsiperheiden pitämä rauhallinen alue

Kohde kartalla

Kuvat ja videot

Hartela Tuusulan Boston Kuvagalleria 1 Hartela Tuusulan Boston Kuvagalleria 2 Hartela Tuusulan Boston Kuvagalleria 3 Hartela Tuusulan Boston Leikkipuisto Kuvagalleria 3 Hartela Tuusulan Boston Kuvagalleria 6 Hartela Tuusulan Boston Kuvagalleria 4 Hartela Tuusulan Boston Kuvagalleria 5 Hartela Tuusulan Boston Lentopallokentta Kuvagalleria 2 Hartela Tuusulan Boston Lenkkipolku Kuvagalleria 4 Hartela Tuusulan Boston Kuvagalleria Mustikat Hartela Tuusulan Boston Kuvagalleria Nuotio Hartela Tuusulan Boston Kuvagalleria Talvi Hartela Tuusulan Boston Antti Kallio Halosenniemi Kuvagalleria 5

KATSO KAIKKI KUVAT

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystiedot niin olemme sinuun yhteydessä

Jätä yhteystiedot

Löydä kotisi

VARATTAVISSA
Asunto Oy Tuusulan Lilja

Uusimaa

Asunto Oy Tuusulan Lilja

19 asuntoa

3-5 huonetta

80,0-97,5 m2

Tutustu

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.