As Oy Turun Kakolankallio 3

Kakolankatu 3 20100 TURKU

Tulossa uusia koteja Kakolankalliolle

RAKENTEILLA UUSIA KOTEJA !

Kakolanmäeltä avautuvat upeat maisemat ainutlaatuiseen puutalokaupunki Port Arthuriin. Kauppatorille on kävellen vain runsaan 10 minuutin matka. Lähikauppa on korttelin päässä ja Aurajoen varren hienot kävelyreitit ovat aivan vieressä. Idyllinen puutalomiljöö yhdistettynä vehreisiin maisemiin tekevät Kakolanmäestä suositun asuinpaikan. Kakolankallio 3:ssa pääset muuttamaan valmiiksi rakennettuun kortteliin, jossa varmasti viihdyt!

As Oy Kakolankallio 3 muodostuu kaksi- ja nelikerroksisesta talosta ja niiden alle rakennettavasta autohallista. Asuntoja yhtiöön tulee 43 kpl, kompakteja yksiöitä, näppäriä kaksioita, toimivia kolmioita ja viihtyisä neliö. Pihakannen alle rakennettavasta autohallista on mahdollista ostaa erillinen autopaikkaosake.

As Oy Kakolankallio 3 rakennetaan valinnaiselle vuokratontille. Tonttiosuuden voi siis lunastaa heti yhtiön valmistuttua tai maksaa osuutta tonttivuokrasta kuukausittaisena vastikkeena. Tonttiosuuden voi valmistumisen jälkeen lunastaa kerran vuodessa. Valinnainen vuokratontti siis sopeutuu ostajan elämäntilanteeseen.

Esittely ja myynti

  • Päivi Tausa
    paivi.tausa@hartela.fi
    gsm ___
    puh 0800 97100 (maksuton)

    Olen lomalla 11. - 22.6.2018

010-yritysnumeron soittohinnasto: matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min, lankapuhelimesta 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%)

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Tontin lunastusosuus Varauksia

Lisätietoja