Valmiita uusia koteja Kakolankalliolla

ENÄÄ YKSI KAKSIO YLIMMÄSSÄ KERROKSESSA MYYTÄVÄNÄ !

Kakolanmäeltä avautuvat upeat maisemat ainutlaatuiseen puutalokaupunki Port Arthuriin. Kauppatorille on kävellen vain runsaan 10 minuutin matka. Lähikauppa on korttelin päässä ja Aurajoen varren hienot kävelyreitit ovat aivan vieressä. Idyllinen puutalomiljöö yhdistettynä vehreisiin maisemiin tekevät Kakolanmäestä suositun asuinpaikan. Kakolankallio 3:ssa pääset muuttamaan valmiiksi rakennettuun kortteliin, jossa varmasti viihdyt!

As Oy Kakolankallio 3 muodostuu kaksi- ja nelikerroksisesta talosta ja niiden alle rakennettavasta kaksikerroksisesta autohallista. Asuntoja yhtiössä on 43 kpl, kompakteja yksiöitä, näppäriä kaksioita, toimivia kolmioita ja viihtyisä neliö. Pihakannen alle rakennettavasta autohallista on mahdollista ostaa erillinen autopaikkaosake.

As Oy Kakolankallio 3 on rakennettu valinnaiselle vuokratontille. Tonttiosuuden voi lunastaa kerran vuodessa tai maksaa osuutta tonttivuokrasta kuukausittaisena vastikkeena. Tonttiosuuden voi valmistumisen jälkeen lunastaa kerran vuodessa marraskuussa. Valinnainen vuokratontti siis sopeutuu ostajan elämäntilanteeseen.

Esittely ja myynti

  • Päivi Tausa
    paivi.tausa@hartela.fi
    gsm 0400 755 258
    puh 0800 97100 (maksuton)