Oulunkylän Patola, Helsinki

Koti lähimetsän vieressä

Lähivuosina Oulunkylä on saamassa uudenlaista elämää, kun alue muuttuu nykyistä enemmän kantakaupunkimaiseksi. Uudet liiketilat ja asuinkerrostalot parantavat alueen palveluita ja lisäävät sen elinvoimaisuutta. Lisäksi Oulunkylästä on pian muodostumassa raideliikenteen risteyskohta.

 

Pienen matkan päässä Oulunkylän keskustasta sijaitsee rauhallinen ja vehreä Patola. Täällä nautitaan luonnonläheisistä ja väljistä kortteleista, Patolan metsän lähipoluista sekä tulevan Raide-Jokerin ja linja-autoliikenteen sujuvista yhteyksistä.

 

Arjen palvelut kävelymatkan päässä

Monet arjen palvelut löytyvät Patolan läheltä. Koulut ja päiväkodit sijaitsevat kävelymatkan päässä ja lähimmälle päivittäistavarakaupalle kävelee alle 10 minuuttia. Oulunkylän keskustan kaupat, palvelut ja julkiset palvelut kuten terveyspalvelut ja kirjasto täydentävät tarjontaa. Suuremmat hankinnat voi tehdä vaikka Kauppakeskus Kaaressa, Mall of Triplassa ja Vantaan Tammistossa.

Oulunkylän urheilukenttä

Liikenneyhteyksiä eri suuntiin

Oulunkylän Patolan tulevasta kodista kävelee lähimmälle bussi- ja tulevalle Raide-Jokerin pysäkeille vain muutaman minuutin. Tuleva pikaraitiotie sujuvoittaa Helsingin ja Espoon poikittaisliikennettä ja sillä pääsee vain muutamassa minuutissa Oulunkylän juna-asemalle.

 

Kun Raide-Jokeri aloittaa liikennöintinsä vuonna 2024, pääsee kotoa Helsingin keskustaan parissakymmenessä minuutissa, Keskuspuistoon muutamassa minuutissa ja vaikka Leppävaaraan 30 minuutissa.

 

Oulunkylän Patola sijaitsee kätevästi Kehä I:n ja Tuusulanväylän läheisyydessä, joiden myötä kulku eri suuntiin myös omalla autolla on sujuvaa. Tuusulanväylää pitkin liikennöi useita eri bussilinjoja ja pysäkit ovat noin 10 minuutin kävelyn päässä Patolasta. Helsingin keskustaan on 20 minuutin automatka Tuusulanväylää pitkin.

Asunto Oy Helsingin Kivivalli

Olemme suunnittelemassa Helsingin Oulunkylän Patolaan uusia kerrostaloasuntoja osoitteeseen Kivipadontie 6, 00640 Helsinki.

 

Asunnot ovat tulossa varattaviksi arviolta keväällä 2022. Aloitamme rakentamisen arviolta kesällä 2022 ja arvioitu valmistuminen on loppuvuonna 2023. Asunto Oy Helsingin Kivivalli on viisikerroksinen ja sinne on tulossa yhteensä 35 asuntoa yksiöistä neljän huoneen perhekoteihin, 26,5 m2-84 m2.

 

Taloyhtiö rakennetaan valinnaiselle vuokratontille, jonka osakas voi halutessaan lunastaa itselleen.

Uudet asunnot Patolassa

Asunto Oy Helsingin Kivivallin arkkitehtuuri muotoilee pistetaloa, jossa monet asunnot avautuvat kahteen eri suuntaan. Osassa ensimmäisen kerroksen asunnoista on oma terassipiha, osasta löytyy erillinen vaatehuone. Kaksioita Kivivallissa on niin saunalla kuin ilman.

 

Kivivallin asukkaiden yhteisessä käytössä on saunaosasto, nykyaikainen ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto ja kuivaushuone. Lisäksi asukkailla on huoneistokohtaiset irtainvarastot.

 

Patolan alue on jo valmiiksi rakennettu, joten Kivivallissa saa elää rauhaisaa elämään valmiissa luonnonläheisessä ympäristössä.

 

Jätä yhteystietosi niin kuulet lisää Helsingin Kivivallin suunnittelun etenemisestä ja sinulla on mahdollisuus varata toiveidesi asunto ennen ennakkomarkkinoinnin eli julkisen varaamisen alkua.

Luontoa kodin vieressä

monipuoliset liikuntamahdollisuudet

julkiset kulkuyhteydet ja isot pääväylät lähellä

Kohde kartalla

Hartela Helsingin Oulunkyla Niitty Kuvagalleria 4 Hartela Helsingin Oulunkyla Kuvagalleria Hartela Helsingin Oulunkyla Niitty Kuvagalleria 2A Hartela Helsingin Oulunkyla Urheilukentta Kuvagalleria Hartela Helsingin Oulunkyla Lahikauppa Kuvagalleria Hartela Helsingin Oulunkyla Leikkipuisto Kuvagalleria Hartela Helsingin Oulunkyla Yhteiskoulu Kuvagalleria Hartela Helsingin Oulunkyla Niitty Kuvagalleria 3 Hartela Helsingin Oulunkyla Niitty Kuvagalleria 2 Hartela Helsingin Oulunkyla Niitty Kuvagalleria 5B

KATSO KAIKKI KUVAT

Nainen kävelee metsäisellä kävelytiellä.
Luonnoskuva

Löydä oma tyylisi

Kodissa tärkeintä on, että se näyttää ja tuntuu omalta. Hartelan asunnon ostajana voit suunnitella kodistasi mieleisesi valitsemalla sisustusmateriaalit Hartela Interior -sisustustyylien laajasta materiaalivalikoimasta. Voit fiilistellä tyylejä jo etukäteen tutustumalla Hartela Interior -sivuihimme.

Mitä aikaisemmassa vaiheessa rakentamista ostat asunnon, sitä varmemmin pääset valitsemaan kotisi materiaalit ja tekemään siitä tyylisi mukaisen.

Tutustu tyyleihin!

Näin uuden asunnon ostaminen etenee

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin ja huomaa itse, kuinka vaivaton on matkasi uuteen kotiin. Ja jos joku asia askarruttaa, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

OTA ASKELEET UUTEEN KOTIIN

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin kuulet ensimmäisten joukossa, kun korttelimme suunnittelu etenee.

Jätä yhteystiedot

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.