Me Hartelassa pidämme huolta sekä asiakkaistamme että henkilökunnastamme. Turvallisuuskäytänteet vaihtelevat alueen koronatilanteen mukaan. Kohtaamisissa huolehdimme kasvomaskeista, käsihygieniasta sekä turvaetäisyyksistä ja toivomme samaa asiakkailtamme. Ole yhteydessä myyjäämme, mikäli toivot asuntoihin yksityisnäyttöä. Nähdään turvallisissa merkeissä!

As Oy Tampereen Vuoreksen Helmi

BLACK WEEK TARJOUS!

 

Asunto Oy Tampereen Vuoreksen Helmen viimeisen kodin A1 ostajalle autokatospaikka puoleen hintaan.

Etusi  4.500 €.

 

Edun saat kirjoittamalla varauksen viestikenttään BLACKFRIDAY21

Kampanjaetu voimassa 26.11.-31.12.2021.

 

Hyödynnä etusi ja osta uusi kotisi tästä!

Koti kuin Helmi

 

As Oy Tampereen Vuoreksen Helmen asunnot ovat valoisia ja hyvin suunniteltuja. Vuoreksen Helmessä on enää yksi kaksio vapaana. Kaikissa Helmen asunnoissa on tilavat, lasitetut parvekkeet, jotka lisäävät kodin tilan tuntua. Parvekkeilla on ihanaa nauttia ulkoilmasta jo varhain keväällä aina myöhään syksyyn saakka.

 

Oman kodin lisäksi Helmessä pääsee nauttimaan korttelin tarkkaan suunnitelluista yhteisalueista. Piha-alueelle on toteutettu erihenkisiä kohtaamispaikkoja, mitkä palvelevat asukkaita monipuolisesti. Korttelin suojaisa sisäpiha mahdollistaa asukkaiden yhteisöllisyyden. Lisäksi se on turvallinen ja aktiivinen ympäristö eri-ikäisille käyttäjille.

 

Helmen piha-alueelle sijoittuva parkkialue on pilkottu pieniin osiin, jotta se sulautuu viheralueeseen mahdollisimman luontevasti. Vuoreksen Helmen tontti on osa seitsemän tontin korttelia. Korttelin keskellä sijaitseva tontti on varattu yhteiskäyttöön, johon on rakennettu leikki- ja oleskelualue.

Luonnoskuva Hartelan Tampereen Vuoreksen Helmen tumma-vaaleasta olohuone-keittiöstä.
Luonnoskuva

Arkkitehti Jari Mäkimartin ajatuksia

 

Voimme ylpeydellä sanoa, että Vuoreksen Helmi pohjautuu ja perustuu tontinluovutuskilpailu voittoon ”Lohkareet”. Ote kilpailutöiden arviointipöytäkirjasta; ”Ehdotuksella on monimuotoinen, leikkisä ja raikas ilme sekä veistoksellinen kokonaishahmo. Lohkaremainen yleisilme on hienosti viety läpi ehdotuksen rakennuksesta ympäristösuunnitteluun asti.” Kilpailutyö on muuttunut johdonmukaisesti ”Lohkare” nimimerkin viitoittamaa tietä todelliseksi kohteeksi.

 

Vuoreksen Rimmin uusi asuinalue muodostaa puistomaisen kukkulan, jota ympäröivät laajat puistoalueet. Suunnitelman tavoitteena on vastata tähän paikan hengen mukaiseen lähtökohtaan vastaten samalla asemakaavan toiveisiin ja mahdollisuuksien mukaan ylittää ne korkean rakentamisen laadun kautta.

 

Suunnitelman arkkitehtonisena tavoitteena on sulauttaa rakennukset osaksi kukkulaa ja ympäröivää maisemaa. Rakennusten jyhkeä ja taitteinen muotokieli ottaa vaikutteita metsien siirtolohkareista.

Rakennusten vaihtelevat katto- ja parvekemaailma perustuvat tähän ideaan muodostaen elävän kuoren sisälle jääville asunnoille. Mustan tiilisen julkisivupinnan takana valaistu parvekevyöhyke tukee kattolappeiden kanssa veistoksellisuutta. Rakennusten sisäänkäyntiä on korostettu kohteeseen räätälöidyllä taideteoksella, sekä rakennusmassan sisäänvedoilla. Porrashuone voidaan myös nähdä osana lohkareteemaa, sillä se muistuttaa suuren lohkareiden välistä tyhjää tilaa tai halkeamaa.

 

Taide on otettu keskeiseksi osaksi arkkitehtuuria. Taideteos nimeltään ”sammal” kytkeytyy rakennusten teemaan. Taideteos on osa sisäänkäyntiä, korostaen sitä. Parvekkeiden taustalla oleva keltainen väri korostaa niiden valoisuutta kytkeytyen samalla luonnossakin esiintyviin keltaisiin väreihin kuten syksyisin keltaiseen painottuvaan ruskaan. Talvisin keltainen valaistu parvekevyöhyke loistaa lyhtymäisesti ympäristöönsä.

Vuoreksessa ei vain asuta, siellä eletään

Vuores on nopeasti noussut yhdeksi Tampereen suosituimmista asuinalueista. Eikä ihme. Vuoreksessa on kaikki mitä ihminen tarvitsee. Metsien ja pienten järvien ympäröimässä Vuoreksessa on luonnon lisäksi laadukasta arkkitehtuuria ja taidetta, uusimmat asumista ja elämistä helpottavat tekniset ratkaisut, sekä pikkukaupunkimaiset palvelut.

Lue lisää alueesta

Taloyhtiön sijainti kartalla

Taloyhtiö lyhyesti

 • Muuttovalmis
 • Valmistunut 8/2021
 • Kerrostalo
 • Takamaanrinne 24 33870 TAMPERE
 • 38 kotia
 • 1-3 huonetta
 • 26,0-61,5 m2

Asunnot

Katso tarkemmat laina- ja maksuehdot

Kuvat ja videot

Vuoreksen Helmi A01 Olohuone Keittiosta pain Vuoreksen Helmi A01 (Tyopoyta Lahelta Vuoreksen Helmi A01 Olohuone Vuoreksen Helmi A01 Olohuone Lahelta Vuoreksen Helmi A01 Ruokapoyta B Vuoreksen Helmi A01 (9 Of 21) WEB Vuoreksen Helmi A01 Nakyma Keittioon Pain Hartela Vuoreksen Helmi Fiiliskuva Perhe Leipoo Kuvagalleria1 Hartela Vuoreksen Helmi Fiiliskuva Onnellinen Pariskunta Kuvagalleria2

KATSO KAIKKI KUVAT

Rakentamisen aikajana

Suunnitteilla

Varattavissa

Myynnissä ja rakenteilla

Muuttovalmis

Meillä kaikilla on oma tyyli – mikä on sinun?

Löydä oma tyylisi

Vuoreksen Helmen kodit ovat muuttovalmiita! Asuntojen sisämateriaalit on valittu mahdollisimman moneen eri sisustustyyliin sopivaksi, jolloin sinun on helppo viimeistellä koti oman tyylisi mukaiseksi.

Tule tutustumaan sinua kiinnostavan asunnon pintamateriaaleihin ja fiilistele miten asunto sinun tyyliisi sopisi. Kysy lisää ja sovi itsellesi esittelyaika asuntoon asuntomyynti.tampere@hartela.fi tai 0800 97300 (maksuton).

Vuoreksen Helmen sisustustyylit

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoittaa makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

Lue lisää sisustuksesta

Taloyhtiön ladattavat materiaalit

 • Lataa

  Esite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Asemapiirros (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Julkisivut (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Kerrospohjat (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Rakennustapa- ja talotekniikkaselostus (pdf)

  Lataa

Näin uuden asunnon ostaminen etenee

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin ja huomaa itse, kuinka vaivaton on matkasi uuteen kotiin. Ja jos joku asia askarruttaa, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

OTA ASKELEET UUTEEN KOTIIN

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko Asunto Oy Tampereen Vuoreksen Helmestä?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

Muita sinua kiinnostavia taloyhtiöitä

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.