As Oy Tampereen Vuoreksen Huippu

Takamaanrinne 26 33870 TAMPERE

Asuntoesittely 20.10.2019 klo 13:00-14:00

Esittely mallikalustetussa asunnossa A13. Lisäksi kaikki vapaat huoneistot nähtävillä. Tervetuloa esittelyyn! Osoite Takamaanrinne 26, 33870 Tampere

Muuta heti Vuoreksen näköalapaikalle

Muuta vaikka heti. Vuoreksen Huippu valmistui 10.10.2019.

Vuoreksen näköalapaikalle, Rimmin alueen korkealle kukkulalle on valmistunut laadukkaita ja käytännöllisiä kerrostalokoteja. Asunto Oy Tampereen Vuoreksen Huippu sijaitsee nimensä mukaisesti kukkulan huipulla ja tarjoaa elämisen helppoutta hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä, mutta kuitenkin aivan luonnon sylissä. Vuores on vireä ja vehreä alue, jossa yhdistyvät luonto ja pikkukaupunkimaiset palvelut. Vuoreksessa taide ja laadukas arkkitehtuuri ovat läsnä kaikkialla. Niin myös Vuoreksen Huipussa, jonka julkisivua koristaa kaupunkitaiteilijatyöpari Maikki Rantalan ja Hennakirsikka Halmeen teos Rajakivellä. Teos luo pehmeän vastaelementin rakennusten lohkaremaiselle muotokielelle ja kytkee sen ympäröivään metsäluontoon.

As Oy Tampereen Vuoreksen Huipun asuntojen pohjaratkaisujen toiminnallisuutta on mietitty huolella. Vuoreksen Huipun huoneistot ovat reilun kokoisia ja avaria. Asunnoissa on tilavat lasitetut parvekkeet, jotka lisäävät tilan tuntua, kun jo varhain keväällä ja myöhään syksyllä voi nauttia olosta ulkoilmassa.

Huipun piha-alueelle on ideoitu erilaisia kohtaamispaikkoja, jotta piha palvelee asukkaita monipuolisesti. Suojaisa sisäpiha on asukkaiden yhteisöllisyyttä mahdollistava ja tuottava turvallinen ja aktiivinen tila, jossa on tekemistä, kaikille - niin lapsille, aikuisille kuin vanhuksille. Piha on samalla osa luontoa, koska iso osa pihasta on jätetty luonnon tilaan.

Varaa oma esittelyaikasi ja tule ihastumaan kauniiseen malliasuntoon sekä upeisiin näkymiin talon eri kerroksista. Ota yhtettyä asuntomyyntiimme.

Hartela on v. 1942 perustettu vakavarainen suomalainen rakennusyhtiö. Perheyhtiötaustainen Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Työllistämme noin 600 rakentamisen ammattilaista. Osoituksena kotimaisuudesta olemme saaneet Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkin.

Esittely ja myynti

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja