As Oy Tampereen Vuoreksen Huippu

Takamaanrinne 26 33870 TAMPERE

Asuntoesittely 22.09.2020 klo 17:00-17:30

Tervetuloa esittelyyn muuttovalmiisiin koteihin!

Vuoreksen näköalakotiin muutat heti.

Haluatko muuttaa uuteen kotiin heti? Soita ja kuule lisää upeasta syysedustamme!

Vuoreksen näköalapaikalle, Rimmin alueen korkealle kukkulalle on valmistunut laadukkaita ja valoisia kerrostalokoteja. Asunto Oy Tampereen Vuoreksen Huippu sijaitsee nimensä mukaisesti kukkulan huipulla ja tarjoaa helppoa elämää hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä, mutta kuitenkin aivan luonnon sylissä. Vuores on vireä ja vehreä alue, jossa yhdistyvät luonto ja pikkukaupunkimaiset palvelut. Vuoreksessa taide ja laadukas arkkitehtuuri ovat läsnä kaikkialla. Niin myös Vuoreksen Huipussa, jonka julkisivua koristaa kaupunkitaiteilijatyöpari Maikki Rantalan ja Hennakirsikka Halmeen teos Rajakivellä. Teos luo pehmeän vastaelementin rakennusten lohkaremaiselle muotokielelle ja kytkee sen ympäröivään metsäluontoon.

As Oy Tampereen Vuoreksen Huipussa on enää kaksi 81,5 neliöistä kotia vailla uusia asukkaita. Nämä huoneistot ovat reilun kokoisia, avaria ja valoisia. Asunnoissa on tilavat lasitetut parvekkeet, jotka lisäävät tilan tuntua, kun jo varhain keväällä ja myöhään syksyllä voi nauttia olosta ulkoilmassa.

Huipun piha-alueella on erilaisia kohtaamispaikkoja ja piha palveleekin asukkaita monipuolisesti. Suojaisa sisäpiha on asukkaiden yhteisöllisyyttä mahdollistava ja tuottava turvallinen ja aktiivinen tila, jossa on tekemistä, kaikille - niin lapsille, aikuisille kuin vanhuksille.

OTA YHTEYTTÄ JA SOVI OMA ESITTELYAIKASI 0800 97 300 (maksuton).

Esittely ja myynti

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja