As Oy Tampereen Vuoreksen Huippu

Takamaanrinne 26 33870 TAMPERE

Asuntoesittely 25.10.2020 klo 13:00-13:30

Tervetuloa esittelyyn muuttovalmiiseen kotiin A25! Esittelemme samalla naapuritaloyhtiön Helmen rakenteilla olevia koteja.

Vuoreksen näköalakotiin muutat heti.

Haluatko muuttaa uuteen kotiin heti? Soita ja kuule lisää upeasta syysedustamme!

Vuoreksen näköalapaikalle, Rimmin alueen korkealle kukkulalle on valmistunut laadukkaita ja valoisia kerrostalokoteja. Asunto Oy Tampereen Vuoreksen Huippu sijaitsee nimensä mukaisesti kukkulan huipulla ja tarjoaa helppoa elämää hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä, mutta kuitenkin aivan luonnon sylissä. Vuores on vireä ja vehreä alue, jossa yhdistyvät luonto ja pikkukaupunkimaiset palvelut. Vuoreksessa taide ja laadukas arkkitehtuuri ovat läsnä kaikkialla. Niin myös Vuoreksen Huipussa, jonka julkisivua koristaa kaupunkitaiteilijatyöpari Maikki Rantalan ja Hennakirsikka Halmeen teos Rajakivellä. Teos luo pehmeän vastaelementin rakennusten lohkaremaiselle muotokielelle ja kytkee sen ympäröivään metsäluontoon.

As Oy Tampereen Vuoreksen Huipussa on enää yksi 81,5 neliöinen koti vailla uusia asukkaita. Tämä huoneisto on reilun kokoinen, avara ja valoisa. Asunnossa on tilava lasitettu parveke, joka lisää tilan tuntua, kun jo varhain keväällä ja myöhään syksyllä voi nauttia olosta ulkoilmassa.

Huipun piha-alueella on erilaisia kohtaamispaikkoja ja piha palveleekin asukkaita monipuolisesti. Suojaisa sisäpiha on asukkaiden yhteisöllisyyttä mahdollistava ja tuottava turvallinen ja aktiivinen tila, jossa on tekemistä, kaikille - niin lapsille, aikuisille kuin vanhuksille.

OTA YHTEYTTÄ JA SOVI OMA ESITTELYAIKASI 0800 97 300 (maksuton).

Esittely ja myynti

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja