Muuta heti Vuoreksen näköalapaikalle

Haluatko muuttaa uuteen kotiin heti?

Vuoreksen näköalapaikalle, Rimmin alueen korkealle kukkulalle on valmistunut laadukkaita ja käytännöllisiä kerrostalokoteja. Asunto Oy Tampereen Vuoreksen Huippu sijaitsee nimensä mukaisesti kukkulan huipulla ja tarjoaa elämisen helppoutta hyvien palveluiden ja liikenneyhteyksien äärellä, mutta kuitenkin aivan luonnon sylissä. Vuores on vireä ja vehreä alue, jossa yhdistyvät luonto ja pikkukaupunkimaiset palvelut. Vuoreksessa taide ja laadukas arkkitehtuuri ovat läsnä kaikkialla. Niin myös Vuoreksen Huipussa, jonka julkisivua koristaa kaupunkitaiteilijatyöpari Maikki Rantalan ja Hennakirsikka Halmeen teos Rajakivellä. Teos luo pehmeän vastaelementin rakennusten lohkaremaiselle muotokielelle ja kytkee sen ympäröivään metsäluontoon.

As Oy Tampereen Vuoreksen Huipun asuntojen pohjaratkaisujen toiminnallisuutta on mietitty huolella. Vuoreksen Huipun huoneistot ovat reilun kokoisia ja avaria. Asunnoissa on tilavat lasitetut parvekkeet, jotka lisäävät tilan tuntua, kun jo varhain keväällä ja myöhään syksyllä voi nauttia olosta ulkoilmassa.

Huipun piha-alueelle on ideoitu erilaisia kohtaamispaikkoja, jotta piha palvelee asukkaita monipuolisesti. Suojaisa sisäpiha on asukkaiden yhteisöllisyyttä mahdollistava ja tuottava turvallinen ja aktiivinen tila, jossa on tekemistä, kaikille - niin lapsille, aikuisille kuin vanhuksille. Piha on samalla osa luontoa, koska iso osa pihasta on jätetty luonnon tilaan.

OTA YHTEYTTÄ JA SOVI OMA ESITTELYAIKASI 0800 97 300 (maksuton).

Esittely ja myynti

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja