As Oy Tampereen Vuoreksen Helmi

Takamaanrinne 24 33870 TAMPERE

Meillä kaikilla on oma tyyli - mikä on sinun?

HUOM. Vuoreksen Helmen materiaalivalinnat ovat umpeutuneet. Ota yhteyttä asuntomyyntiin, niin saat lisätietoa vielä vapaana olevien asuntojen valituista materiaaleista.

Kodissa tärkeintä on, että se näyttää ja tuntuu omalta. Vuoreksen Helmen asunnon ostajana voit suunnitella asunnosta mieleisesi valitsemalla materiaalit Hartela Interiorin laajasta materiaalivalikoimasta. Valikoimaan voit tutustua Oma Hartelan malliasunnossa tai Hartelan asuntomyynnissä. Mitä aikaisemmassa vaiheessa rakentamista ostat asunnon, sitä varmemmin pääset valitsemaan kotisi materiaalit ja tekemään kodista tyylisi mukaisen.

Valittavanasi on vaihtoehtoisia tuotteita mm. kalusteiden ovimalleista ja työtasoista, lattiamateriaaleista sekä pesutilojen seinä- ja lattialaatoista. Kaikista valittavana olevista pintamateriaaleista on aidot mallit nähtävillä Hartelan asuntomyynnissä – tervetuloa tutustumaan! Apua suunnitteluun ja vastauksia kysymyksiisi saat aina asuntomyynnistämme.

Teemme parhaamme viimeistelläksemme uuden kotisi toiveitasi vastaavaksi. Halutessasi sinulla onkin mahdollista teettää ostamaasi asuntoon myös muutostöitä yhtiön rakentamisaikataulun puitteissa. Käsittelemme kaikki muutostyötoiveet ja niiden mahdollisuudet tapauskohtaisesti. Lue lisää Hartela Interior-esitteestä.

Huom. Kaikki sivuilla esitetyt kuvat ovat luonnoskuvia

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoitella makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

PUHDAS
Pohjoismainen muotoiluperinne on yksinkertaista ja käytännöllistä. Sitä edustaa myös Puhdas – se on tyylikästä ja siistin puhdaslinjasta minimalismia, jossa etusijalla on selkeys, eivät ylimääräiset krumeluurit. Puhdas tarkoittaa avaraa valoisuutta ja pelkistettyjä linjoja. Omaa kotia, jossa sekä silmän että mielen kelpaa levätä.

PEHMEÄ
Pehmeä on kodikasta, lempeää ja viihtyisää. Siinä luonnollisuus ja pehmeys yhdistyvät hillittyyn yleisilmeeseen huokuen tunnelmallista lämpöä. Siinä on jotain siliteltävää ja sympaattista – koti, johon tekee mieli upota ja heittäytyä. Pehmeä on huoletonta harmoniaa ja lokoisaa oloa. Se on paikka, jossa viihdytään.

ROUHEA
Rouheassa on kontrasteja, särmää ja rohkeutta erottua. Se on tummempisävyinen ja siinä on pientä boheemiutta sekä pursuilevaa elämää. Rouhea on väriläiskä ilman keinotekoisuutta, maalattuna luonnon omilla, murretuilla sävyillä. Se on koti, jossa voit olla rohkeasti oma itsesi.

Käy fiilistelemässä lisää Hartela interior-sivuillamme ja löydä oma tyylisi.

ESIMERKKEJÄ VUOREKSEN HELMEN ASUNTOJEN VARUSTELUSTA

Kiintokalusteet - Keittiö- ja komerokalusteet on toimittanut kotimainen Puustelli.  Eteisen kalusteet on toteutettu tilaa säästävillä ja avartavilla peililiukuovikomeroilla.

Kodinkoneet - Bosch on toimittanut kodinkoneet Vuoreksen Helmeen. Asunnot on varustettu energiaa säästävillä astianpesukoneilla, tyylikkäillä tyylisi mukaisilla kylmälaitteilla, kalusteisiin sijoitettavalla kiertoilmauunilla ja tasoon upotettavalla keraamisella keittotasolla.

Lattiamateriaalit - Lattiamateriaalit ovat Karelian mallistoa.

Pesutilat – Vuoreksen Helmen pesutilojen seinät on laatoitettu Laattapisteen keraamisilla laatoilla. Lattiat on pinnoitettu seinien sävyyn sointuvilla pienemmillä laatoilla. Pesutilojen kalusteet on toimittanut Pohjolan johtava kalustevalmistaja Svedbergs, jonka mallistossa yhdistyvät kalusteiden trendikkyys, toimivuus ja 10 vuoden takuuaika.