Vuoreksen Helmeen muutat heti

osta uusi kotisi nyt

Tarjolla enää tämä asunto 2H+KT 55,0 m2!

Vuoreksen Rimmin kukkulan laelle on valmistunut tyylikkäitä ja ihania kerrostalokoteja. As Oy Tampereen Vuoreksen Helmen kodeista on upeat näkymät yli vehreän ja vireän Vuoreksen. Helmen sijainti Vuoreksen näköalapaikalla on loistava. Monipuolisen luonnon lisäksi Helmeä ympäröi Vuoreksen pikkukaupunkimaiset palvelut, jossa myös laadukas arkkitehtuuri ja kulttuuri ovat vahvasti läsnä.

As Oy Tampereen Vuoreksen Helmen koteja on suunniteltu huolella. Helmen 38 asuntoa ovat valoisia ja niissä on kaikissa tilavat lasitetut parvekkeet, jotka lisäävät tilan tuntua, kun jo varhain keväällä ja myöhään syksyllä voi nauttia olosta ulkoilmassa.

Helmen kodeissa eläminen on viihtyisää ja vaivatonta. Kohde on rakennettu Tampereen kaupungin vuokratontille.

Vapaana 1/38 kotia.

OTA YHTEYTTÄ JA SOVI OMA ESITTELYAIKASI 0800 97 300 (maksuton).

Me Hartelassa pidämme huolta sekä asiakkaistamme että henkilökunnastamme. Esittelemme asuntoa yksityisesti sekä yleisesittelyissä. Yleisesittelyjen turvallisuuskäytänteet vaihtelevat alueen koronatilanteen mukaan. Kohtaamisissa huolehdimme kasvomaskeista, käsihygieniasta sekä turvaetäisyyksistä ja toivomme samaa asiakkailtamme. Ole yhteydessä myyjäämme, mikäli toivot yksityisnäyttöä. Nähdään esittelyissä turvallisissa merkeissä!

Esittely ja myynti

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja