Ennakkomarkkinoinnissa ihania myytäviä Helmikoteja Vuoreksessa

VUOREKSEN HELMEN ASUNNOT NYT ENNAKKOMARKKINOINNISSA!

Vuoreksen Rimmin kukkulan laelle on kohoamassa tyylikkäitä ja ihania kerrostalokoteja. As Oy Tampereen Vuoreksen Helmen kodeista on upeat näköalat yli vehreän ja vireän Vuoreksen. Helmen sijainti Vuoreksen näköalapaikalla on loistava. Vihreän luonnon lisäksi Helmeä ympäröi pikkukaupunkimaiset palvelut. Laadukas arkkitehtuuri ja kulttuuri ovat vahvasti läsnä Vuoreksessa.

As Oy Tampereen Vuoreksen Helmen koteja on suunniteltu huolella. Asunnot ovat reilun kokoisia ja valoisia. Niissä on tilavat lasitetut parvekkeet, jotka lisäävät tilan tuntua, kun jo varhain keväällä ja myöhään syksyllä voi nauttia olosta ulkoilmassa.

Helmen piha-alueelle rakennetaan erilaisia kohtaamispaikkoja, jotta piha palvelee eri-ikäisiä asukkaita monipuolisesti. Suojaisa sisäpiha on asukkaiden yhteisöllisyyttä mahdollistava ja tuottava turvallinen ja aktiivinen tila, jossa on tekemistä, kaikille - niin lapsille, aikuisille kuin vanhuksille.

As Oy Tampereen Vuoreksen Helmen kodit ovat kuin helmiä. Tutustu, ihastu ja varaa omasi! Kohteen arvioitu valmistumisaika on joulukuu 2019-helmikuu 2020.

Hartela on v. 1942 perustettu vakavarainen suomalainen rakennusyhtiö. Perheyhtiötaustainen Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Työllistämme noin 600 rakentamisen ammattilaista. Osoituksena kotimaisuudesta olemme saaneet Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkin.

Esittely ja myynti

  • Anne Vettenranta
    anne.vettenranta@hartela.fi
    gsm 050 567 6650
    puh 0800 97300 (maksuton)