Upeiden maisemien kodit Vuoreksessa kohta myynnissä.

varaa uusi kotisi nyt

VUOREKSEN HELMEN KODIT KOHTA MYYNNISSÄ!

Vuoreksen Rimmin kukkulan laelle on kohoamassa tyylikkäitä ja ihania kerrostalokoteja. As Oy Tampereen Vuoreksen Helmen kodeista on upeat näkymät yli vehreän ja vireän Vuoreksen. Helmen sijainti Vuoreksen näköalapaikalla on loistava. Monipuolisen luonnon lisäksi Helmeä ympäröi Vuoreksen pikkukaupunkimaiset palvelut, jossa myös laadukas arkkitehtuuri ja kulttuuri ovat vahvasti läsnä.

Helmi rakennetaan Rimmin kukkulalle alueen viimeisenä joten ostaessasi kodin Helmestä, et joudu asumaan rakennustyömaiden ympäröimänä vaan kotisi naapurusto on valmis.

As Oy Tampereen Vuoreksen Helmen koteja on suunniteltu huolella. Helmen 38 asuntoa ovat valoisia ja niissä on kaikissa tilavat lasitetut parvekkeet, jotka lisäävät tilan tuntua, kun jo varhain keväällä ja myöhään syksyllä voi nauttia olosta ulkoilmassa.

Helmen piha-alueelle rakennetaan erilaisia kohtaamispaikkoja, jotta piha palvelee eri-ikäisiä asukkaita monipuolisesti. Suojaisa sisäpiha on asukkaiden yhteisöllisyyttä tukeva sekä turvallinen ja aktiivinen tila, jossa on tekemistä kaikille - niin lapsille, aikuisille kuin vanhuksille.

As Oy Tampereen Vuoreksen Helmen kodeissa eläminen on viihtyisää ja vaivatonta. Tutustu, ihastu ja varaa omasi! Kohde rakennetaan Tampereen kaupungin vuokratontille ja sen rakentaminen alkaa kesäkuussa 2020. Helmen kotien on arvioitu olevan muuttovalmiita elokuussa 2021.

HARTELAN ASUNTOESITTELYT JA ASIAKASTAPAAMISET

Autamme omalta osaltamme Hartelassa pienentämään tartuntariskiä koronavirus-epidemian vuoksi ja suosimme toistaiseksi etukäteen varattuja näyttöaikoja . Palvelemme teitä mielellään myös henkilökohtaisesti. Olethan yhteydessä myyjään ja sovit oman ajankohtasi asuntoesittelylle.

Henkilökohtaiset tapaamiset esimerkiksi asuntomyyjän ja asiakaspalveluinsinöörin kanssa järjestetään yhä normaaliin tapaan, mutta pystymme järjestämään tapaamiset ja esimerkiksi kaupanteon myös sähköisenä. Ota yhteyttä ja keskustellaan sinulle sopivin tapa hoitaa asuntoasiasi.

Esittely ja myynti

Varattavat huoneistot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja