Upeiden maisemien kodit Vuoreksessa ennakkomarkkinoinnissa

VUOREKSEN HELMEN KODIT NYT VARATTAVISSA!

Vuoreksen Rimmin kukkulan laelle on kohoamassa tyylikkäitä ja ihania kerrostalokoteja. As Oy Tampereen Vuoreksen Helmen kodeista on upeat näköalat yli vehreän ja vireän Vuoreksen. Helmen sijainti Vuoreksen näköalapaikalla on loistava. Vihreän luonnon lisäksi Helmeä ympäröi pikkukaupunkimaiset palvelut. Laadukas arkkitehtuuri ja kulttuuri ovat vahvasti läsnä Vuoreksessa.

Helmi rakennetaan Rimmin kukkulalle viimeisenä joten ostaessasi kodin Helmestä, et joudu asumaan rakennustyömaiden ympäröimänä vaan kotisi ympäristö on valmis.

As Oy Tampereen Vuoreksen Helmen koteja on suunniteltu huolella. Asunnot ovat reilun kokoisia ja valoisia. Niissä on tilavat lasitetut parvekkeet, jotka lisäävät tilan tuntua, kun jo varhain keväällä ja myöhään syksyllä voi nauttia olosta ulkoilmassa.

Helmen piha-alueelle rakennetaan erilaisia kohtaamispaikkoja, jotta piha palvelee eri-ikäisiä asukkaita monipuolisesti. Suojaisa sisäpiha on asukkaiden yhteisöllisyyttä mahdollistava ja tuottava turvallinen ja aktiivinen tila, jossa on tekemistä, kaikille - niin lapsille, aikuisille kuin vanhuksille.

As Oy Tampereen Vuoreksen Helmen kodit ovat kuin helmiä. Tutustu, ihastu ja varaa omasi! Kohteen arvioitu rakentaminen alkaa alkuvuonna 2020 ja kotien on arvioitu olevan muuttovalmiita alkuvuonna 2021.

Hartela on v. 1942 perustettu vakavarainen suomalainen rakennusyhtiö. Perheyhtiötaustainen Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Työllistämme noin 600 rakentamisen ammattilaista. Osoituksena kotimaisuudesta olemme saaneet Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkin.

Esittely ja myynti

Varattavat huoneistot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja