As Oy Tampereen Lamminpään Lumous

Lintuviidankatu 1 a 33340 Tampere

Asuntoesittely 23.05.2018 klo 17:00-17:45

Esittely valmistuvissa asunnoissa. Tervetuloa!

Lumoudu Lamminpäästä!

Asunto Oy Tampereen Lamminpään Lumouksen modernit asunnot nyt myynnissä! Rakennustyöt ovat käynnissä ja uuteen kotiin pääset muuttamaan arviolta heinäkuussa 2018. Kodeista on jäljellä enää kolmannes ja kauppoja tehdään nyt aktiivisesti. Ota pian yhteyttä!

Lamminpään Lumous rakentuu huumaavan harjumaiseman äärelle, hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden läheisyyteen Tampereen Lamminpään kaupunginosaan. Kohde koostuu kahdesta rakennuksesta, jotka rajaavat tontille suojaisan sisäpihan. Ainutlaatuisen Lumouksesta tekee elämyksellinen pihasauna ja grillikatos, jotka ovat taloyhtiön yhteisessä käytössä. Lisäksi B-talon kellarikerrokseen toteutetaan myös perinteinen taloyhtiösauna.

Asunnot ovat valoisia ja pohjaratkaisut ovat selkeät ja käytännölliset. Asumisen tilat on suunniteltu optimaalisen kokoisiksi, ja hukkaneliöitä ei ole. Jokaisessa asunnossa on oma tilava, lasitettu parveke, joka kasvattaa asunnon käytössä olevaa pinta-alaa.

Lamminpään Lumouksen lähellä sijaitseva Tesoman kauppakeskus uudistuu tuoden uudet ja modernit tilat mm. kirjastolle, terveyskeskukselle, neuvolalle ja useille kaupallisille palveluille.

As Oy Lamminpään Lumous rakennetaan Tampereen kaupungin vuokratontille. Energialuokka on C.

Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja varaa unelmiesi koti nyt!

Esittely ja myynti

  • Anne Vettenranta
    anne.vettenranta@hartela.fi
    gsm 050 567 6650
    puh 0800 97300 (maksuton)

010-yritysnumeron soittohinnasto: matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min, lankapuhelimesta 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%)

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja