Koti urheilupuiston sydämestä.

Osta omasi nyt.

Elämä alkaa Kotipesästä. Enää muutama asunto jäljellä!

As Oy Tampereen Kaupin Kotipesä on asuintalo, joka on suunniteltu liikkuvan elämän ehdoilla. Se tarjoaa laadukasta asumista Kaupin urheilupuiston sydämessä, vain parin kilometrin päässä Tampereen rautatieasemalta. Ainutlaatuinen kohde yhdistää muutaman ratikkapysäkin päässä sijaitsevan ydinkeskustan ja kotiovelta avautuvan puhtaan luonnon yhteen osoitteeseen.

Vieressä ovat muun muassa TAMK, TAYS sekä monipuolisia sisäliikuntamahdollisuuksia tarjoava Kauppi Sports Center. Myös pesäpallokenttä on miltei vieressä - ollaanhan nyt Kotipesässä!

Kalevan uintikeskus ja Näsijärven ranta saunoineen ja avantoineen ovat kävelyetäisyydellä. Kaupin metsän pururadat ja hiihtoladut lähtevät kotiovelta ja pyörällä polkaiset keskustaan alle vartissa.

Aina ei kuitenkaan tarvitse liikkua omin voimin. Tampereen uusi ratikka ajaa Kauppiin 2021 alkaen. Se tuo ydinkeskustan palvelut muutaman pysäkin päähän. Myös useat bussit liikennöivät lähipysäkiltä. Korttelissa sijaitsevassa pysäköintihallissa voit pitää auton aina lähtövalmiina, joten jos mielit kaupungin ulkopuolelle, Tampereen valtaväylät tavoitat omalla autolla minuuteissa. Lyhyen ajomatkan päässä ovat myös Tampereen isot marketit ja muut tarvittavat päivittäispalvelut.

As Oy Tampereen Kaupin Kotipesä rakennetaan kaupungin vuokratontille Kuntokadun ja Keilakujan risteykseen. Kotipesä tulee osaksi Puistokorttelia, johon rakennetaan viisi asuinkerrostaloa ja pysäköintilaitos. Kortteliin tulee monimuotoista asumista: omistus-, asumisoikeus-, opiskelija- ja vuokra-asumista. Talojen sisäpihalle jää suojaisa yhteispiha asukkaiden monipuoliseen käyttöön. Pihalle on suunniteltu luonnonmukaista puutarhaa, istutuslaatikoita, erilaisia toiminnallisia pisteitä urheiluun sekä oleiluun ja välineitä lapsille.

Arvioitu valmistuminen touko-kesäkuu 2021.

Olethan yhteydessä myyjään ja sovit oman ajankohtasi asuntoesittelylle.

Esittely ja myynti

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja