Rauman Loiston sisustustyylit

Meillä kaikilla on oma tyyli - mikä on sinun?

 

Rauman Loiston rakentuminen on edennyt jo niin pitkälle, että kotien valmistuminen alkaa olemaan askelta lähempänä. Olemme valinneet vapaina oleviin asuntoihin sisämateriaalit. Materiaalit ja varusteet on valittu mahdollisimman moneen eri sisustustyyliin sopivaksi, jolloin sinun on helppo viimeistellä koti oman tyylisi mukaiseksi.

 

Valituista pintamateriaaleista on aidot mallit nähtävillä Hartelan asuntomyynnissä. Kysy lisää sinua kiinnostavan asunnon materiaaleista ja sovi itsellesi esittelyaika asuntomyynti.rauma@hartela.fi tai 0800 97 400 (maksuton).

 

Käy fiilistelemässä lisää Hartela interior-sivuillamme ja löydä oma tyylisi.

ESIMERKKEJÄ RAUMAN LOISTON ASUNTOJEN VARUSTELUSTA

 

Kiintokalusteet – Rauman Loiston keittiö- ja komerokalusteet toimittaa kotimainen Puustelli. Voit valita keittiökalusteesi laajasta valikoimastamme näistä Suomessa valmistetuista kalusteovista, työtasoista ja vedinmalleista. Eteisen kalusteet toteutetaan tilaa säästävillä ja avartavilla peililiukuovikomeroilla.

 

Kodinkoneet - Siemens toimittaa kodinkoneet Rauman Loistoon. Asunnot varustetaan energiaa säästävillä astianpesukoneella, tyylikkäillä kylmälaitteilla, kiertoilma-kalusteuunilla ja tasoon upotettavalla keraamisella keittotasolla.

 

Lattiamateriaalit – Rauman Loiston lattiamateriaalit toimittaa Karelia. Valittavanasi on viidestä tammipuuparketin eri sävyvaihtoehdosta mieleisesi.

 

Pesutilat – Rauman Loiston pesutilojen seinät laatoitetaan valintasi mukaan kotimaisen Laattapisteen valkoisilla 20x40 tai 20x20 keraamisilla laatoilla ja tehosteseinä skandinaaviseen tyylin sopivalla sävyllisellä 20x40 keraamisella laatalla. Lattiat pinnoitetaan seinien tyyliin ja väreihin sopivilla pienemmillä 10x10 laatoilla. Pesutilojen kalusteet toimittaa kotimainen Puustelli

 

Valaisimet -  Asuntojen kaikki valolähteet ovat aikaa kestäviä ja energiaa säästäviä LED-valaisimia. Eteisten, pesutilojen ja keittiöiden madallettuihin kattoihin asennetaan upotettavat valaisimet, keittiön työtasoa valaisee LED-nauha ja liesikupu, ja myös pesutilojen peilikaapit ja valopeilit toimivat LED-valaisimin.

 

Huom. Sisämateriaalien valintaan voit vaikuttaa Loiston materiaalivalinta-aikataulun puitteissa. Materiaalivalinta-aikataulusta saa lisätietoa asuntomyynnistä myynnin alkaessa. Asuntojen pintamateriaalit valitaan Oma Hartela-palvelussa, johon saat tunnukset asuntokaupan yhteydessä.

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.