As Oy Rauman Loisto

Loistokoti Rauman sydämestä

 

NYT KAKSI KALUSTETTUA MALLIASUNTOA VALMISTUNUT LOISTOON!

 

Asunto B40 on viihtyisä 64,5 m2 kolmio, joka sijaitsee talon toisessa kerroksessa. B57 on ylimmän kerroksen 96,5 m2 valoisa ja tilava asunto.

Olisiko Loistossa sinun tuleva kotisi? Nämä kalustetut asunnot kannattaa nähdä paikan päällä. Tule esittelyyn tai ota yhteyttä niin tehdään asuntounelmistasi totta.

 

Oletko aamuauringon vai iltaruskon ihminen? Asunto Oy Rauman Loistosta valitset uuden kotisi haluamallasi näköalalla. Valittavanasi on tilavia perhekoteja, joissa parvekkeet ovat etelän auringon suuntaan, valoisia erikokoisia koteja aamuaurinkoon päin tai yläkerroksen koteja, joiden parvekkeella ihailet auringonlaskua. Sinä päätät, missä kotisi on.

 

Uudessa keskustakerrostalossa elät ilman remonttihuolia ja pihatöitä. Voit nauttia uuden kodin tunteesta ja sulkea oven huolettomasti perässäsi lähtiessäsi mökille, matkoille tai töihin. Loisto on viisikerroksinen kerrostalo, jossa on 59 asuntoa, ja se rakennetaan yhtiön omalle tontille. Erikseen myytävät parkkipaikat rakennetaan pysäköintihalliin, jonka päälle tulee monipuolinen pihakansi. Loiston kodeissa on miellyttävä, huoneistokohtainen lattiaviilennys ja yhteistiloissa asukkaat voivat kuntoilla ja saunoa.

 

Asunto Oy Rauman Loisto on asuintalo, joka on suunniteltu miellyttävän elämän ehdoilla. Loisto sijaitsee kävelymatkan päässä kaikista Rauman kaupungin palveluista. Lähistöltä löytyvät niin suuret marketit kuin kirjasto, apteekit ja kaupungintalo. Ympäröivistä päivittäistavara- ja erikoisliikkeistä on varaa valita. Vanhan Rauman idylli on vain kivenheiton päässä Loiston kodeista. Uusi kauppakeskus on suunniteltu rakennettavan aivan Loiston naapuriin.

 

Rauman Loisto on huolettoman elämän tukikohta. Ainutlaatuisessa kohteessa merellisen Rauman ja kaupunkiasumisen kätevyys yhdistyvät yhteen osoitteeseen.

 

Asunto Oy Rauman Loiston rakentaminen on alkanut syksyllä 2020, ja sen arvioitu valmistuminen on maaliskuussa 2022.

Luonnoskuva Rauman Loiston oleskelutilasta.
Luonnoskuva

Loistokasta elämää Rauman sydämessä

 

Asunto Oy Rauman Loiston kodit ovat valoisia ja avaria kerrostaloasuntoja. Loistosta löytyy koteja eri elämäntilanteisiin: alkaen 28 m²  kokoisista yksiöistä, jotka sopivat loistavasti yksineläjälle aina 96,5 neliöisiin tilaviin perheasuntoihin. Jokaisessa asunnossa on lasitettu tai ranskalainen parveke. Tilavalla, lasitetulla parvekkeella on ihanaa nauttia ulkoilmasta aikaisin keväällä ja myöhään syksyllä. Pihakannen puoleisissa ensimmäisen kerroksen asunnoissa on oma pihaterassi.

 

Rakennukseen asennetaan huoneistokohtainen viilennysjärjestelmä, joten kesälläkin omassa kodissa on miellyttävää olla ja elää. Autohallissa on varauduttu mahdollisuuteen rakentaa sähköautojen latauspisteitä. Oman kodin lisäksi Loistossa pääsee viihtymään taloyhtiön yhteistiloista. Kellarikerrokseen rakennetaan asukkaiden yhteinen kuntosali, jossa kuntoilemalla arjen murheet unohtuu. Treenin jälkeen makoiset löylyt maistuvat viereisessä saunassa.

 

Kun mieli halajaa ulkoilmaan, korttelin yhteispiha on paikka, jossa viihtyä. Parkkihallin päälle rakennetaan pihakansi, josta luodaan monipuolinen alue istutusaltaineen ja oleskelualueineen. Pihakansi oleskelu- ja leikkialueineen valmistuu myöhemmin toisen yhtiön valmistuttua.

 

Rauman Loiston kodeissa eläminen on viihtyisää ja huoletonta, maustettuna ripauksella loistokkuutta.

Minuutissa kaupoille, kuudessa merelle

Rauma on historiallinen saaristokaupunki, joka on täynnä elämää. Raumalla on oma kieli ja pitkän historian myötä syntyneet tavat sekä perinteet, kuten pitsinnypläys ja perinneruoka lapskoussi. Hyvät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet löytyvät niin merellä kuin maalla. Tärkeimmät palvelut sijaitsevat vain kävelymatkan päässä.

Lue lisää alueesta

Taloyhtiön sijainti kartalla

Taloyhtiö lyhyesti

 • Myynnissä ja rakenteilla
 • Arvioitu valmistuminen 3/2022
 • Kerrostalo
 • Ajurinkatu 2 26100 Rauma
 • 59 kotia
 • 1-4 huonetta
 • 28,0-96,5 m2

Asunnot

Katso tarkemmat laina- ja maksuehdot

Kuvat ja videot

Hartela Rauman Loisto Luonnoskuva Keittio Kuvagalleria1 Hartela Rauman Loisto Kuvituskuva Kuvagalleria2 Hartela Rauman Loisto Luonnoskuva Olohuone Kuvagalleria4 Hartela Rauman Loisto Luonnoskuva Keittio Kuvagalleria5 Hartela Rauman Loisto Luonnoskuva Olohuone Kuvagalleria7

KATSO KAIKKI KUVAT

Loiston esittelyvideo

Loiston malliasunnon B40 esittelyvideo

Loiston malliasunnon B57 esittelyvideo

Rakentamisen aikajana

Suunnitteilla

Varattavissa

Myynnissä ja rakenteilla

Muuttovalmis

Meillä kaikilla on oma tyyli – mikä on sinun?

Luonnoskuva

Löydä oma tyylisi

Rauman Loiston rakentuminen on edennyt jo niin pitkälle, että kotien valmistuminen alkaa olemaan askelta lähempänä. Olemme valinneet vapaina oleviin asuntoihin sisämateriaalit. Materiaalit ja varusteet on valittu mahdollisimman moneen eri sisustustyyliin sopivaksi, jolloin sinun on helppo viimeistellä koti oman tyylisi mukaiseksi.

 

Valituista pintamateriaaleista on aidot mallit nähtävillä asuntomyynnissämme. Kysy lisää sinua kiinnostavan asunnon materiaaleista ja sovi itsellesi esittelyaika asuntomyynti.rauma@hartela.fi tai 0800 97 400 (maksuton).

Rauman Loiston sisustustyylit

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoittaa makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

Lue lisää sisustuksesta

Taloyhtiön ladattavat materiaalit

 • Lataa

  Esite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Sisustusmateriaaliesite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Asemapiirros (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Julkisivut (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Kerrospohjat (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Rakennustapa- ja talotekniikkaselostus (pdf)

  Lataa

Vihreiden valintojen Loisto

Rauman Loisto tarjoaa ratkaisut, jotka tukevat ekologisempaa asumista

Vihreämpien ja ekologisempien valintojen tekeminen on tänä päivänä kenties tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Haluamme osallistua näiden valintojen tekemiseen ja täten mahdollistaa kestävämmän asumisen puitteet Asunto Oy Rauman Loistosta löydät ratkaisuja, jotka tukevat ekologisempaa asumista.

lämpöä uusiutuvista energianlähteistä

Lämmitysmuotona Rauman Loistossa toimii kaukolämmitys. Rauman Energia tuottaa lämmön yli 90 prosenttisesti biopolttoaineilla.

VIHREÄ SÄHKÖ

Rauman Loiston työmaalla on käytetty uusiutuvaa, vesi- ja tuulivoimalla tuotettua sähköä. Teemme vihreän sähkösopimuksen myös kiinteistösähkön osalta.

vesi

Suihkujen virtaaman voi vaihtaa ekoasentoon, mikä auttaa vedenkulutuksen hillitsemistä.

VALAISTUS

Yleisten tilojen ja asuntojen valaistus on toteutettu energiatehokkailla LED-valaisimilla.

KODINKODEET JA SUIHKUT

Energiankulutukseen vaikutetaan kodinkoneiden valinnalla. Loistossa suuret kodinkoneet ovat energiatehokkaita mahdollistaen vähäisen sähkön kulutuksen ja vaikutuksen ilmastoon. Suihkujen virtaaman voi vaihtaa ekoasentoon.

SÄHKÖAUTON LATAUSPISTEET

Rakentamisen aikaisena muutostyönä on mahdollisuus saada omalle autopaikalle sähköauton latauspiste. Kaikissa autopaikoissa on varaus latauspisteen asentamiseksi myöhemmin.

Näin uuden asunnon ostaminen etenee

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin ja huomaa itse, kuinka vaivaton on matkasi uuteen kotiin. Ja jos joku asia askarruttaa, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

OTA ASKELEET UUTEEN KOTIIN

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko Asunto Oy Rauman Loistosta?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

Muita sinua kiinnostavia taloyhtiöitä

MYYNNISSÄ JA RAKENTEILLA
Asunto Oy Rauman Pooki

Satakunta

Asunto Oy Rauman Pooki

Arvioitu valmistuminen 11/2022

35 asuntoa

1-3 huonetta

28,0-77,5 m2

Tutustu

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.