As Oy Rauman Loisto

Rauman Loisto on nyt muuttovalmis

 

Rauman Loiston kodit ovat juuri valmistuneet ja nyt pääset muuttamaan aivan upouuteen kotiin. Tule tutustumaan vapaisiin asuntoihin.

 

Koe samalla kalustettu esittelyasuntomme paikan päällä. Asunto B33 on tilava ensimmäisen kerroksen 56 m2 kaksio. Oleskelutilat ovat viihtyisät ja kutsuvat yhdessäoloon ystävien ja läheisten kanssa. Omalla pihaterassilla voit nauttia lämpimistä kesäpäivistä, iltapäiväkahveista sekä kattaa pöytään herkullisen päivällisen. Päivän päätteeksi pääset rentoutumaan kotisi oman saunan löylyihin. 

 

Olisiko Loistossa sinun tuleva kotisi?

 

Rakentamisen aikajana

Suunnitteilla

Varattavissa

Myynnissä ja rakenteilla

Muuttovalmis

Asunto B33

Loistokoti Rauman sydämestä

 

Oletko aamuauringon vai iltaruskon ihminen? Asunto Oy Rauman Loistosta valitset uuden kotisi haluamallasi näköalalla. Valittavanasi on tilavia perhekoteja, joissa parvekkeet ovat etelän auringon suuntaan, valoisia erikokoisia koteja aamuaurinkoon päin tai yläkerroksen koteja, joiden parvekkeella ihailet auringonlaskua. Sinä päätät, missä kotisi on.

 

Uudessa keskustakerrostalossa elät ilman remonttihuolia ja pihatöitä. Voit nauttia uuden kodin tunteesta ja sulkea oven huolettomasti perässäsi lähtiessäsi mökille, matkoille tai töihin.

 

Loisto on viisikerroksinen kerrostalo, jossa on 59 asuntoa, ja se on rakennettu yhtiön omalle tontille. Erikseen myytävät parkkipaikat rakennetaan pysäköintihalliin, jonka päälle tulee monipuolinen pihakansi. Loiston kodeissa on miellyttävä, huoneistokohtainen lattiaviilennys ja yhteistiloissa asukkaat voivat kuntoilla ja saunoa.

 

Asunto Oy Rauman Loisto on asuintalo, joka on suunniteltu miellyttävän elämän ehdoilla. Loisto sijaitsee kävelymatkan päässä kaikista Rauman kaupungin palveluista. Lähistöltä löytyvät niin suuret marketit kuin kirjasto, apteekit ja kaupungintalo. Ympäröivistä päivittäistavara- ja erikoisliikkeistä on varaa valita. Vanhan Rauman idylli on vain kivenheiton päässä Loiston kodeista. Uusi kauppakeskus on suunniteltu rakennettavan aivan Loiston naapuriin.

 

Rauman Loisto on huolettoman elämän tukikohta. Ainutlaatuisessa kohteessa merellisen Rauman ja kaupunkiasumisen kätevyys yhdistyvät yhteen osoitteeseen.

 

Asunto Oy Rauman Loisto valmistui maaliskuussa 2022.

Loistokasta elämää Rauman sydämessä

 

Asunto Oy Rauman Loiston kodit ovat valoisia ja avaria kerrostaloasuntoja. Loistosta löytyy koteja eri elämäntilanteisiin: alkaen 28 m²  kokoisista yksiöistä, jotka sopivat loistavasti yksineläjälle aina 96,5 neliöisiin tilaviin perheasuntoihin. Jokaisessa asunnossa on lasitettu tai ranskalainen parveke. Tilavalla, lasitetulla parvekkeella on ihanaa nauttia ulkoilmasta aikaisin keväällä ja myöhään syksyllä. Pihakannen puoleisissa ensimmäisen kerroksen asunnoissa on oma pihaterassi.

 

Asunnoissa on huoneistokohtainen viilennysjärjestelmä, joten kesälläkin omassa kodissa on miellyttävää olla ja elää. Autohallissa on varauduttu mahdollisuuteen rakentaa sähköautojen latauspisteitä. Oman kodin lisäksi Loistossa pääsee viihtymään taloyhtiön yhteistiloista. Kellarikerroksessa on asukkaiden yhteinen kuntosali, jossa kuntoilemalla arjen murheet unohtuu. Treenin jälkeen makoiset löylyt maistuvat viereisessä saunassa.

 

Kun mieli halajaa ulkoilmaan, korttelin yhteispiha on paikka, jossa viihtyä. Parkkihallin päälle rakennetaan pihakansi, josta luodaan monipuolinen alue istutusaltaineen ja oleskelualueineen. Pihakansi oleskelu- ja leikkialueineen valmistuu myöhemmin toisen yhtiön, Rauman Pookin valmistuttua.

 

Rauman Loiston kodeissa eläminen on viihtyisää ja huoletonta, maustettuna ripauksella loistokkuutta.

Minuutissa kaupoille, kuudessa merelle

Rauma on historiallinen saaristokaupunki, joka on täynnä elämää. Raumalla on oma kieli ja pitkän historian myötä syntyneet tavat sekä perinteet, kuten pitsinnypläys ja perinneruoka lapskoussi. Hyvät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet löytyvät niin merellä kuin maalla. Tärkeimmät palvelut sijaitsevat vain kävelymatkan päässä.

Lue lisää alueesta

Taloyhtiön sijainti kartalla

Taloyhtiö lyhyesti

 • Muuttovalmis
 • Valmistunut 3/2022
 • Kerrostalo
 • Ajurinkatu 2 26100 Rauma
 • 59 kotia, joista vapaana 10
 • 1-4 huonetta
 • 28,0-96,5 m2

Asunnot

Katso tarkemmat laina- ja maksuehdot

Kuvat ja videot

Hartela Rauman Loisto Julkisivu Kuvagalleria1 Luonnoskuva
Rauman Loisto B33 (13 Of 20) WEB (1) Asunto B33
Rauman Loisto B33 (16 Of 20) WEB Asunto B33
Rauman Loisto B33 (17 Of 20) WEB Asunto B33
Rauman Loisto B33 (11 Of 20) WEB Asunto B33
Hartela Rauman Loisto Kuvituskuva Kuvagalleria7
Hartela Rauman Loisto Piha Kuvagalleria6
Hartela Rauman Loisto Kuntoilutila Rauman Loiston kuntoilutila
Hartela Rauman Loisto Kuntoilutila 2 Rauman Loiston kuntoilutila
Hartela Rauman Loisto Saunatila Rauman Loiston saunatila
Hartela Rauman Loisto Saunatila 2 Rauman Loiston saunatila
Rauma Loisto Keittio 30 KUVAKARUSELLI 800X500px Rauman Loiston virtuaalistailattu asunto 30
Rauma Loisto Makuuhuone2 29 KUVAKARUSELLI 800X500px Rauman Loiston virtuaalistailattu asunto 29
Rauma Loisto Olohuone 29 KUVAKARUSELLI 800X500px Rauman Loiston virtuaalistailattu asunto 29
Rauma Loisto Olohuone 30 KUVAKARUSELLI 800X500px Rauman Loiston virtuaalistailattu asunto 30

KATSO KAIKKI KUVAT

Loiston esittelyvideo

Loiston malliasunnon B40 esittelyvideo

Loiston malliasunnon B57 esittelyvideo

Meillä kaikilla on oma tyyli – mikä on sinun?

Luonnoskuva

Löydä oma tyylisi

Rauman Loiston kodit ovat muuttovalmiita! Asuntojen sisämateriaalit on valittu mahdollisimman moneen eri sisustustyyliin sopivaksi, jolloin sinun on helppo viimeistellä koti oman tyylisi mukaiseksi. Tule tutustumaan sinua kiinnostavan asunnon pintamateriaaleihin ja fiilistele miten asunto sinun tyyliisi sopisi. Kysy lisää ja sovi itsellesi esittelyaika asuntoon asuntomyynti.rauma@hartela.fi tai 0800 97 400 (maksuton).

Rauman Loiston sisustustyylit

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoittaa makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

Lue lisää sisustuksesta

Taloyhtiön ladattavat materiaalit

 • Lataa

  Esite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Sisustusmateriaaliesite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Asemapiirros (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Julkisivut (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Kerrospohjat (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Rakennustapa- ja talotekniikkaselostus (pdf)

  Lataa

Vihreiden valintojen Loisto

Rauman Loisto tarjoaa ratkaisut, jotka tukevat ekologisempaa asumista

Vihreämpien ja ekologisempien valintojen tekeminen on tänä päivänä kenties tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Haluamme osallistua näiden valintojen tekemiseen ja täten mahdollistaa kestävämmän asumisen puitteet Asunto Oy Rauman Loistosta löydät ratkaisuja, jotka tukevat ekologisempaa asumista.

lämpöä uusiutuvista energianlähteistä

Lämmitysmuotona Rauman Loistossa toimii kaukolämmitys. Rauman Energia tuottaa lämmön yli 90 prosenttisesti biopolttoaineilla.

VIHREÄ SÄHKÖ

Rauman Loiston työmaalla on käytetty uusiutuvaa, vesi- ja tuulivoimalla tuotettua sähköä. Teemme vihreän sähkösopimuksen myös kiinteistösähkön osalta.

vesi

Suihkujen virtaaman voi vaihtaa ekoasentoon, mikä auttaa vedenkulutuksen hillitsemistä.

VALAISTUS

Yleisten tilojen ja asuntojen valaistus on toteutettu energiatehokkailla LED-valaisimilla.

KODINKODEET JA SUIHKUT

Energiankulutukseen vaikutetaan kodinkoneiden valinnalla. Loistossa suuret kodinkoneet ovat energiatehokkaita mahdollistaen vähäisen sähkön kulutuksen ja vaikutuksen ilmastoon. Suihkujen virtaaman voi vaihtaa ekoasentoon.

SÄHKÖAUTON LATAUSPISTEET

Rakentamisen aikaisena muutostyönä on mahdollisuus saada omalle autopaikalle sähköauton latauspiste. Kaikissa autopaikoissa on varaus latauspisteen asentamiseksi myöhemmin.

Näin uuden asunnon ostaminen etenee

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin ja huomaa itse, kuinka vaivaton on matkasi uuteen kotiin. Ja jos joku asia askarruttaa, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

OTA ASKELEET UUTEEN KOTIIN

Ota meihin yhteyttä

Kiinnostuitko Asunto Oy Rauman Loistosta?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

Muita sinua kiinnostavia taloyhtiöitä

MYYNNISSÄ JA RAKENTEILLA
Asunto Oy Rauman Pooki

Satakunta

Asunto Oy Rauman Pooki

Arvioitu valmistuminen 11/2022

35 asuntoa

1-3 huonetta

28,0-77,5 m2

Vapaana 11 kotia

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.