Rauman Pookin sisustus

Meillä kaikilla on oma tyyli - mikä on sinun?

 

Rauman Pookin kodit ovat muuttovalmiita! Asuntojen sisämateriaalit on valittu mahdollisimman moneen eri sisustustyyliin sopivaksi, jolloin sinun on helppo viimeistellä koti oman tyylisi mukaiseksi.

 

Tule tutustumaan sinua kiinnostavaan asuntoon ja fiilistele miten asunnon materiaalit sopisivat sinun tyyliisi. Kysy lisää ja sovi itsellesi esittelyaika asuntomyynti.rauma@hartela.fi tai 0800 97 400 (maksuton).

 

Huom. Kaikki sivuilla esitetyt kuvat ovat luonnoskuvia.

Sisustustyylit

 

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoitella makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

Puhdas

Pohjoismainen muotoiluperinne on yksinkertaista ja käytännöllistä. Sitä edustaa myös Puhdas – se on tyylikästä ja siistin puhdaslinjasta minimalismia, jossa etusijalla on selkeys, eivät ylimääräiset krumeluurit. Puhdas tarkoittaa avaraa valoisuutta ja pelkistettyjä linjoja. Omaa kotia, jossa sekä silmän että mielen kelpaa levätä.

Pehmeä

Pehmeä on kodikasta, lempeää ja viihtyisää. Siinä luonnollisuus ja pehmeys yhdistyvät hillittyyn yleisilmeeseen huokuen tunnelmallista lämpöä. Siinä on jotain siliteltävää ja sympaattista – koti, johon tekee mieli upota ja heittäytyä. Pehmeä on huoletonta harmoniaa ja lokoisaa oloa. Se on paikka, jossa viihdytään.

Rouhea

Rouheassa on kontrasteja, särmää ja rohkeutta erottua. Se on tummempisävyinen ja siinä on pientä boheemiutta sekä pursuilevaa elämää. Rouhea on väriläiskä ilman keinotekoisuutta, maalattuna luonnon omilla, murretuilla sävyillä. Se on koti, jossa voit olla rohkeasti oma itsesi.

Käy fiilistelemässä lisää Hartela Interior-sivuillamme ja löydä oma tyylisi.

Sisustusmateriaalivalikoiman videon esikatselukuvake

Esimekkejä Rauman Pookin asuntojen varustelusta

 

Kiintokalusteet – Rauman Pookin keittiö- ja komerokalusteet on toimittanut kotimainen Puustelli. Eteisen kalusteet on toteutettu tilaa säästävillä ja avartavilla peililiukuovikomeroilla.

 

Kodinkoneet - Siemens on toimittanut kodinkoneet Rauman Pookiin. Asunnot on varustettu energiaa säästävillä astianpesukoneella, tyylikkäillä kylmälaitteilla, kiertoilma-kalusteuunilla ja tasoon upotettavalla keraamisella keittotasolla.

 

Lattiamateriaalit – Rauman Pookin lattiamateriaalit ovat Karelian mallistoa.

 

Pesutilat – Rauman Pookin pesutilojen seinät on laatoitettu kotimaisen Laattapisteen valkoisilla 20x40 tai 20x20 keraamisilla laatoilla ja tehosteseinä skandinaaviseen tyylin sopivalla sävyllisellä 20x40 keraamisella laatalla. Lattiat on pinnoitettu seinien tyyliin ja väreihin sopivilla pienemmillä 10x10 laatoilla. Pesutilojen kalusteet on toimittanut Pohjolan johtava kalustevalmistaja Svedbergs, jonka mallistossa yhdistyy kalusteiden trendikkyys, toimivuus ja pitkä takuu.

 

Valaisimet -  Asuntojen kaikki valolähteet ovat aikaa kestäviä ja energiaa säästäviä LED-valaisimia. Eteisten, pesutilojen ja keittiöiden madallettuihin kattoihin on asennettu upotettavat valaisimet, keittiön työtasoa valaisee LED-nauha ja liesikupu, ja myös pesutilojen peilikaapit ja valopeilit toimivat LED-valaisimin.

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.