Muuta luonnonkauniiseen Teeripuistoon!

Haetko kotia Raumalta? 7 asiaa, jotka sinun tulisi ottaa huomioon

Tiedätkö mikä raumalaisessa asumisessa on in? Asunnonvälityksen asiantuntija Tero Käpynen kertoo, mitä asioita sinun pitää ottaa huomioon etsiessäsi kotia Raumalta.

1. Sijainti, sijainti ja sijainti
Uudet kerrostalot ovat lähellä ydinkeskustan palveluita, mutta samalla arjen kiireen ulkopuolella.


2. Muista tarkistaa millainen asuinalue on
Asuinalueen hyvä maine on tärkeä. Raumalla Pyynpää on jo lunastanut paikkansa arvostettuna ja luonnollisena asuinpaikkana. As Oy Rauman Teeripuiston kerrostaloissa asutaan luontevasti lähellä puhdasta luontoa ja nautitaan hyvistä liikuntamahdollisuuksista ja palveluista. Ei läpikulkuliikennettä ja isoja teitä vieressä.


3. Asumisen helppous
Uusi koti vetää puoleensa, sillä uuden uutukainen, hyvin varusteltu koti tuo elämään vaivattomuutta ja mukavuutta. Ei remontteja kymmeniin vuosiin. Ei kulkuesteitä, ei rappuja, hissi lähtee maan tasalta. Ei lumenluontia eikä nurmikonleikkuuta. Valokuitu ja nopeat tietoliikenneyhteydet. Lämmityspistokkeella varustetut autojen piha- ja katospaikat.


4. Omien toiveiden toteuttaminen pohjaratkaisussa ja sisustuksessa
Uudiskohteissa käytetään laadukkaita materiaaleja ja modernien varusteiden ansiosta asumisen arki on mukavaa.


5. Katso, että sinulle tärkeät palvelut ovat lähellä
Liikutko kävellen, pyörällä vai autolla? Pyynpäässä asuville, niin lapsiperheille kuin varttuneemmillekin, löytyvät kaikki päivittäin tarvittavat palvelut jopa kävelyetäisyydeltä: päiväkodit, koulut, kaupat, harrastukset ja ulkoilualueet.


6. RS-rahoitus asunnonostajan suojana
Monet pelkäävät kahden asunnon loukkua ja suurta lainaa. RS-rahoitetussa kohteessa uuden asunnon uskaltaa ostaa, vaikka vanhan myynti on vasta alkamassa. Tyypillisesti RS-kohteessa, kuten juuri Teeripuistossa, kaksiosta tai kolmiosta maksetaan asuntokaupan yhteydessä aluksi vain 40-50 000 euroa.


7. Asunnon suosio sijoituskohteena
Sijoittajat suosivat pienempiä asuntoja, koska niiden kysyntä on vakaata. Vuokralaiset pitävät uusista asunnoista ja niiden hyvästä varustelusta, kuten lasitetuista parvekkeista ja saunasta.
Pian Teeripuiston kodit täyttyvät ja valot syttyvät ikkunoihin. Taloissa on vapaana vielä muutama kaksio ja kolmio. Kannattaa käväistä malliasunnossa fiilistelemässä.

 

 

Asuntojen myynti:

SP-Koti/Raumanmeren kiinteistövälitys, Nortamonkatu 14, Vanha Rauma, p. 02 8222 111, rauma@spkoti.fi tai Tero Käpynen, p. 050 569 1731, tero.kapynen@spkoti.fi

 

 

Tule ja ihastu luonnonkauniiseen alueeseen, jossa kaupungin monet palvelut, luonto ja liikuntamahdollisuudet ovat lähellä!

Kehittyvän Pyynpään kaupunginosaan rakennetun As Oy Rauman Teeripuiston uusista kodeista on jäljellä enää yksi. Asunnon lisäksi myynnissä on lämmityspistokkeella varustettuja autojen piha- ja katospaikkoja. Kohteen energialuokka on C.

Esittely ja myynti

  • Riitta Piitari
    riitta.piitari@hartela.fi
    gsm 0400 594 514
    puh 0800 97400 (maksuton)

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja