As Oy Rauman Pooki

Kotolankatu 2 26100 RAUMA

Missä hyvä koti, siellä hyvä Pooki

Asunto Oy Rauman Pookin asuntojen koot vaihtelevat 28 neliön kompakteista yksiöistä 87 neliöiseen perhekotiin. Harkitut pohjaratkaisut tekevät asumisesta sujuvampaa. Huoneistojen ilme henkii skandinaavista selkeälinjaisuutta ja käytännöllisyyttä. Nämä asunnot ovat elämistä varten tehty. 

Kiinteiden kalusteiden harkitut yksityiskohdat, laadukkaat materiaalit ja klassinen tyyli kestävät sekä aikaa että kulutusta. Tyylikkäät keittiö- ja ruokailutilat integroituvat osaksi olohuonetta, joka muodostaa kodin tunnelmallisen sydämen. Parvekkeet ja patiot antavat asuntoihin tilan tuntua ja ovat viihtyisiä oleskelutilojen jatkeita lämpiminä kuukausina. 

Tehtaankadun varrelle sijoittuvista huoneistoista avautuvat näkymät lounaaseen, Tarvonsaaren puistoon ja vastaavasti Ajurinkadun puoleisista yhtiön autottomalle piha-alueelle. Asumisen muut tukitilat on sijoitettu kellarikerrokseen.

Pooki muodostaa yhdessä Asunto Oy Rauman Loiston kanssa rauhallisen pienkorttelin, jonka yksityinen pihapiiri nousee katuja korkeammalle.  Asukkaiden oleskelu- ja leikkipihaa lämmittää aamu- ja keskipäivän aurinko. Kokonaisuuden viimeistelee pihan pintamateriaalit, ulkokalusteet sekä pihapiiriä korostava tunnelmallinen valaistus. Pihakannen alle rakentuu pysäköintihalli talon asukkaiden käyttöön, jonne on kulku esteettömästi talon kellarikerroksen kautta.