As Oy Rauman Pooki

Kotolankatu 2 26100 RAUMA

Vihreiden valintojen Pooki

Hiilijalanjälki huomioidaan jo rakennusvaiheessa

Energiankulutus on merkittävä osa rakentamisen ja rakennusten ympäristövaikutuksista. Rauman Pookissa rakentamisen aikaista hiilijalanjälkeä hillitään muun muassa kierrättämällä rakennusjätteet tehokkaasti ja vähentämällä materiaalihukkaa. Pookin työmaalla käytetään uusiutuvaa, vesi- ja tuulivoimalla tuotettua sähköä. Hartela tekee vihreän sähkösopimuksen myös kiinteistösähköstä.
Uusiutuvasti tuotettua kaukolämpöä.

Lämmitysmuotona on kaukolämpö, jonka Rauman Energia tuottaa yli 90 prosenttisesti biopolttoaineilla. Asunnossa olevalta näytöltä voit seurata omaa käyttöveden kulutustasi. Pienempi lämpimän veden kulutus vähentää myös käyttöveden lämmitysenergian tarvetta.


Kestäviä ratkaisuja liikkumiseen

Pookissa on huomioitu arjen kestävät tavat liikkua. Rakentamisen aikaisena muutostyönä on mahdollisuus saada omalle autopaikalle sähköauton latauspiste. Kaikissa autopaikoissa on varaus latauspisteen asentamiseksi myöhemmin.

Rauman Pookista on erinomaiset yhteydet sekä pyörällä että kävellen. Yhtiössä on hyvät tilat polkupyörien säilyttämiseksi ja yhtiön pihalta löytyy erillinen teline sekä vesipiste pyöränhuoltoa varten.