Elämiseen sopiva Pooki

varaa uusi kotisi heti

NYT VARATTAVISSA HYVÄN POOKIN KOTEJA.

Missä on hyvä asunto, siellä myös hyvä Pooki. Asunto Oy Rauman Pooki on viisikerroksinen kerrostalo, jossa yhdistyvät helppo ja vaivaton asuminen. Pookista löytävät kodin niin aktiivisesta elämästä nauttivat sinkut kuin palvelujen läheisyyttä sekä kerrostaloelämisen helppoutta arvostavat pariskunnat, pieniä perheitä unohtamatta. Pookissa on 35 asuntoa ja se rakennetaan yhtiön omalle tontille. Erikseen myytävät parkkipaikat rakennetaan pysäköintihalliin, jonka päälle tulee monipuolinen pihakansi.

Pooki on sijainniltaan erinomainen, sillä se kytkeytyy osaksi kaupungin ydinkeskustaa. Rauma on monipuolinen satamakaupunki sopivassa paketissa, jossa kaikki on lähellä. Pyörällä tai kävellen pääsee kätevästi meren rannalle rentoutumaan, kantakaupungille palveluiden ääreen tai lenkkipoluille virkistymään – rennolla Pookilla tietenkin.

Tunnelmallinen Vanha Rauma sijaitsee vain kivenheiton päässä ja tarjoaa ainutlaatuisen miljöön kävelyreitin varrelle. Lenkkeilyreitti läheistä kanaalia pitkin johdattaa meren rannalle asti.

Harkitut pohjaratkaisut tuovat asumiseen sitä kaivattua Pookia. Huoneistojen ilme on pidetty skandinaavisen selkeälinjaisena, käytännöllisyys mielessä pitäen. Laadukkaat materiaalit ja klassinen tyyli kestävät sekä aikaa että kulutusta: nämä asunnot ovat elämistä varten tehty. Tyylikkäät keittiö- ja ruokailutilat integroituvat osaksi olohuonetta, joka muodostaa kodin sydämen. Parvekkeet ja patiot antavat asuntoihin tilan tuntua ja ovat viihtyisiä oleskelutilojen jatkeita lämpiminä kuukausina.

As Oy Rauman Pookin ennakkomarkkinointi on nyt käynnissä ja arvioitu rakentamisen aloitus syksyllä 2021. Pookin arvioitu valmistuminen on syksyllä 2022.

Millainen Pooki sinulla on? Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi.

Esittely ja myynti

Varattavat huoneistot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja