As Oy Rauman Pooki

Kotolankatu 2 26100 RAUMA

Asuntoesittely 21.05.2021 klo 09:00-15:00

Tervetuloa tutustumaan uuden As Oy Rauman Pookin suunnitelmiin toimistollemme Seminaarinkatu 5 Rauma. Soita ja ilmoita tulostasi tai varaa oma aika p. 0800 97 400 (maksuton).

Elämiseen sopiva Pooki

jätä yhteystietosi

NYT SUUNNITTEILLA HYVÄN POOKIN KOTEJA.

Missä on hyvä asunto, siellä myös hyvä Pooki. Asunto Oy Rauman Pooki on viisikerroksinen kerrostalo, jossa yhdistyvät helppo ja vaivaton asuminen. Pookista löytävät kodin niin aktiivisesta elämästä nauttivat sinkut kuin palvelujen läheisyyttä sekä kerrostaloelämisen helppoutta arvostavat pariskunnat, pieniä perheitä unohtamatta. Pookissa on 35 asuntoa ja se rakennetaan yhtiön omalle tontille. Erikseen myytävät parkkipaikat rakennetaan pysäköintihalliin, jonka päälle tulee monipuolinen pihakansi.

Pooki on sijainniltaan erinomainen, sillä se kytkeytyy osaksi kaupungin ydinkeskustaa. Rauma on monipuolinen satamakaupunki sopivassa paketissa, jossa kaikki on lähellä. Pyörällä tai kävellen pääsee kätevästi meren rannalle rentoutumaan, kantakaupungille palveluiden ääreen tai lenkkipoluille virkistymään – rennolla Pookilla tietenkin.

Tunnelmallinen Vanha Rauma sijaitsee vain kivenheiton päässä ja tarjoaa ainutlaatuisen miljöön kävelyreitin varrelle. Lenkkeilyreitti läheistä kanaalia pitkin johdattaa meren rannalle asti.

Harkitut pohjaratkaisut tuovat asumiseen sitä kaivattua Pookia. Huoneistojen ilme on pidetty skandinaavisen selkeälinjaisena, käytännöllisyys mielessä pitäen. Laadukkaat materiaalit ja klassinen tyyli kestävät sekä aikaa että kulutusta: nämä asunnot ovat elämistä varten tehty. Tyylikkäät keittiö- ja ruokailutilat integroituvat osaksi olohuonetta, joka muodostaa kodin sydämen. Parvekkeet ja patiot antavat asuntoihin tilan tuntua ja ovat viihtyisiä oleskelutilojen jatkeita lämpiminä kuukausina.

As Oy Rauman Pookin arvioitu ennakkomarkkinointi alkaa keväällä 2021 ja rakentaminen kesällä 2021. Pookin arvioitu valmistuminen on syksyllä 2022.

Millainen Pooki sinulla on? Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi, niin kuulet kun Pookin asunnot tulevat varattaviksi.

Esittely ja myynti