As Oy Rauman Loisto

Ajurinkatu 2 26100 Rauma

Vihreiden valintojen Loisto

Hiilijalanjälki huomioidaan jo rakennusvaiheessa

Energiankulutus on merkittävä osa rakentamisen ja rakennusten ympäristövaikutuksista. Rauman Loistossa rakentamisen aikaista hiilijalanjälkeä hillitään muun muassa kierrättämällä rakennusjätteet tehokkaasti ja vähentämällä materiaalihukkaa. Loiston työmaalla käytetään uusiutuvaa, vesi- ja tuulivoimalla tuotettua sähköä. Hartela tekee vihreän sähkösopimuksen myös kiinteistösähköstä.

Uusiutuvasti tuotettua kaukolämpöä

Lämmitysmuotona on kaukolämpö, jonka Rauman Energia tuottaa yli 90 prosenttisesti biopolttoaineilla. Asunnossa olevalta näytöltä voit seurata omaa käyttöveden kulutustasi. Pienempi lämpimän veden kulutus vähentää myös käyttöveden lämmitysenergian tarvetta.

Kestäviä ratkaisuja liikkumiseen

Loistossa on huomioitu arjen kestävät tavat liikkua. Rakentamisen aikaisena muutostyönä on mahdollisuus saada omalle autopaikalle sähköauton latauspiste. Kaikissa autopaikoissa on varaus latauspisteen asentamiseksi myöhemmin.

Rauman Loistosta on erinomaiset yhteydet sekä pyörällä että kävellen. Yhtiössä on hyvät tilat polkupyörien säilyttämiseksi, ja kun naapuriyhtiö Rauman Pooki valmistuu, yhtiöiden pihalta löytyy myös erillinen teline sekä vesipiste pyöränhuoltoa varten.