As Oy Rauman Loisto

Ajurinkatu 2 26100 Rauma

Sinun näköisesi koti

ASUNNON SISÄMATERIAALIT

Rauman Loiston asunnon ostajana sinulla on mahdollisuus tehdä kodistasi juuri sinun näköisesi. Laaja sisämateriaalivalikoimamme on valikoitu huolella nykyajan trendit huomioiden unohtamatta materiaalien toimivuutta ja kestävyyttä.

Ostaessasi asunnon rakentamisen alkuvaiheessa pääset valitsemaan mieleisesi materiaalit mm. keittiökalusteiden ovimalleista ja työtasoista, lattiamateriaaleista sekä seinä- ja lattialaatoista.

SISUSTUSTYYLIT

Helpottaaksemme kotisi sisämateriaalien valintaa olemme luoneet materiaalivalikoimastamme neljä erilaista sisustustyylikokonaisuutta

MUOTO yhdistää selkeitä linjoja ja pelkistetyn modernia tyyliä. Neutraalia väriskaalaa jäsentävät tumman ja vaalean kontrastit.

HAIKU on valintasi, jos pidät yksinkertaisen modernista sisustuksesta, kunhan vaikutelma ei ole liian kylmä ja kontrastinen.

RIEMU on vaaleita ja puisia pintoja höystettyinä värikkäillä yksityiskohdilla.

VILLAn New England -vaikutteiseen tyyliin kuuluvat mm kalusteiden profiiliovet sekä klassiset laatoitukset.

HUOM! Sivulla esitetyt tyylikuvat ovat mallikuvia. Ne eivät kuvaa Rauman Loiston kohdetta.

LISÄ- JA MUUTOSTYÖT

Halutessasi sinulla on mahdollisuus teettää asuntoosi myös yksilöllisiä lisä- ja muutostöistä. Lisä- ja muutostyöt ovat maksullisia. Kaikki lisä- ja muutostyötoiveet ja niiden mahdollisuudet käsitellään aina tapauskohtaisesti.

Rauman Loistossa muutostyömahdollisuudet ovat rakenteiden osalta rajatut. Kysy lisää asuntomyynnistämme.  

OMA HARTELA

Hartelan asunnon ostajana saat käyttöösi Oma Hartela -palvelun, jossa pääset mm. tutustumaan kotisi materiaalivalikoimaan, tekemään omat valintasi sekä seuraamaan yhtiön rakentamisen etenemistä. Henkilökohtaisen rekisteröitymiskutsun ohjelman käyttäjäksi saat tehtyäsi asuntokaupat.