As Oy Rovastinlinna Raisio

Kirkkoväärtinkuja 3 21200 RAISIO

Sinun näköisesi koti

ASUNNON SISÄMATERIAALIT

Rovastinlinna Raision asunnon ostajana sinulla on mahdollisuus tehdä kodistasi juuri sinun näköisesi. Laaja sisämateriaalivalikoimamme on valikoitu huolella nykyajan trendit huomioiden unohtamatta materiaalien toimivuutta ja kestävyyttä.

Ostaessasi asunnon rakentamisen alkuvaiheessa pääset valitsemaan mieleisesi materiaalit mm. keittiökalusteiden ovimalleista ja työtasoista, lattiamateriaaleista sekä seinä- ja lattialaatoista.

SISUSTUSTYYLIT

Helpottaaksemme kotisi sisämateriaalien valintaa olemme luoneet materiaalivalikoimastamme neljä erilaista sisustustyylikokonaisuutta.

01 Haiku on valintasi, jos pidät yksinkertaisen modernista sisustuksesta, kunhan vaikutelma ei ole liian kylmä ja kontrastinen. Lämpimään taittuvat vaaleat sävyt ja puupinnat saavat raikkautta valkoisesta lasista.

02 Riemu on vaaleita ja puisia pintoja höystettyinä värikkäillä yksityiskohdilla. Oivallinen valinta, jos yhdistelet iloisesti vastakohtaisiakin asioita: uutta ja vanhaa, värikästä ja neutraalia, kovaa ja pehmeää, klassista ja leikkisää.

03 Muoto yhdistää selkeitä linjoja ja pelkistetyn modernia tyyliä. Neutraalia väriskaalaa jäsentävät tumman ja vaalean kontrastit. Modernia vaikutelmaa voi vielä korostaa korkeakiiltoisilla, metallisilla tai lasisilla elementeillä.

04 Villa on modernisoitua klassisuutta ripauksella kansainvälistä romantiikkaa. New England -vaikutteiseen tyyliin kuuluvat mm. kalusteiden profiiliovet sekä klassiset laatoitukset. Vaikka Villa on tyyleistä dekoratiivisin, on kokonaisuus haluttu säilyttää selkeänä.

Alla esitetty Hartelan sisustustyylien mallinnuskuvat. Huom. Tyylien mallinnuskuvat eivät kuvaa Rovastinlinna Raision kohdetta.

 

ESIMERKKEJÄ ASUNTOJEN VARUSTELUSTA

Rovastinlinnan Raision asunnot varustetaan laadukkailla Boschin kodinkoneilla.

Keittotaso -  Asunnot varustetaan 60cm leveällä keraamisella keittotasolla.

Kalusteuuni - Kaikissa asunnoissa on valkoinen kalusteisiin sijoitettava ajastimella varustettu kiertoilmauuni.

Astianpesukone – Kaikissa asunnoissa on valkoinen 60 cm leveä 12 astiaston astianpesukone.

Kylmälaitteet – Asunnoissa on yksi jää/pakastinkaappi.  74m² asunnoissa on tilavaraus toiselle  jää/pakastinkaapille. Kylmälaitteet on varustettu hedelmät ja vihannekset tuoreina säilyttävillä VitaFres-laatikoilla sekä led-valoilla.

LISÄ- JA MUUTOSTYÖT

Halutessasi sinulla on mahdollisuus teettää asuntoosi myös yksilöllisiä lisä- ja muutostöistä. Lisä- ja muutostyöt ovat maksullisia. Kaikki lisä- ja muutostyötoiveet ja niiden mahdollisuudet käsitellään aina tapauskohtaisesti.

OMA HARTELA

Hartelan asunnon ostajana saat käyttöösi Oma Hartela-palvelun, jossa pääset mm. tutustumaan kotisi materiaalivalikoimaan, tekemään omat valintasi sekä seuraamaan yhtiön rakentamisen etenemistä. Henkilökohtaisen rekisteröitymiskutsun ohjelman käyttäjäksi saat tehtyäsi asuntokaupat.

Tutustu yhtiön materiaalivalikoimaan ja Oma Hartelaan täältä.