As Oy Rovastinlinna Raisio

Kirkkoväärtinkuja 3 21200 RAISIO

Sinun näköisesi koti

ASUNNON SISÄMATERIAALIT

Huom. Raision Rovastinlinnan asuntojen materiaalivalinnat ovat umpeutuneet. Käy katsomassa video-esittely materiaaleista kunkin asunnon kohdalta oikean alakulman ”katso videoesittely” kohdasta tai tiedustele valittuja materiaaleja asuntomyynnistä asuntomyynti.turku@hartela.fi puh. 0800 97 100 (maksuton).

Rovastinlinna Raision laaja sisämateriaalivalikoimamme on valikoitu huolella nykyajan trendit huomioiden unohtamatta materiaalien toimivuutta ja kestävyyttä.

HARTELAN SISUSTUSTYYLIT

Haiku on valintasi, jos pidät yksinkertaisen modernista sisustuksesta, kunhan vaikutelma ei ole liian kylmä ja kontrastinen. Lämpimään taittuvat vaaleat sävyt ja puupinnat saavat raikkautta valkoisesta lasista.

Riemu on vaaleita ja puisia pintoja höystettyinä värikkäillä yksityiskohdilla. Oivallinen valinta, jos yhdistelet iloisesti vastakohtaisiakin asioita: uutta ja vanhaa, värikästä ja neutraalia, kovaa ja pehmeää, klassista ja leikkisää.

Muoto yhdistää selkeitä linjoja ja pelkistetyn modernia tyyliä. Neutraalia väriskaalaa jäsentävät tumman ja vaalean kontrastit. Modernia vaikutelmaa voi vielä korostaa korkeakiiltoisilla, metallisilla tai lasisilla elementeillä.

Villa on modernisoitua klassisuutta ripauksella kansainvälistä romantiikkaa. New England -vaikutteiseen tyyliin kuuluvat mm. kalusteiden profiiliovet sekä klassiset laatoitukset. Vaikka Villa on tyyleistä dekoratiivisin, on kokonaisuus haluttu säilyttää selkeänä.

Alla esitetty Hartelan sisustustyylien mallinnuskuvat. Huom. Tyylien mallinnuskuvat eivät kuvaa Rovastinlinna Raision kohdetta.

 

ESIMERKKEJÄ RAISION ROVASTINLINNAN ASUNTOJEN VARUSTELUSTA

Kiintokalusteet - Keittiö-, kylpyhuone- ja komerokalusteet toimittaa kotimainen Topi-Keittiöt. Eteisen kalusteet toteutetaan tilaa säästävillä ja avartavilla peililiukuovikomeroilla.

Kodinkoneet - Bosch toimittaa kodinkoneet Raision Rovastinlinnaan. Asunnot varustetaan energiaa säästävillä astianpesukoneilla, valkoisilla kylmälaitteilla, kiertoilma-kalusteuunilla ja tasoon upotettavalla keraamisella keittotasolla.

Lattiamateriaalit - Lattiamateriaalit ovat Karelian 3-sauvaista valkolakattua tai perinteistä tammipuuparkettia.

Pesutilat – Raision Rovastinlinnan pesutilojen seinät laatoitetaan kotimaisen Laattapisteen keraamisilla laatoilla. Lattiat laatoitetaan seinien sävyyn sointuvilla pienemmillä laatoilla. Pesutilojen kalusteet toimittaa Topi-Keittiöt. 

OMA HARTELA

Hartelan asunnon ostajana saat käyttöösi Oma Hartela-palvelun, jossa pääset mm. tutustumaan kotisi materiaalivalikoimaan sekä seuraamaan yhtiön rakentamisen etenemistä. Henkilökohtaisen rekisteröitymiskutsun ohjelman käyttäjäksi saat tehtyäsi asuntokaupat.

Tutustu yhtiön materiaalivalikoimaan ja Oma Hartelaan täältä.