Rakenteilla uusia koteja Raision keskustaan.

Osta uusi kotisi nyt.

Asunto Oy Rovastinlinna Raision rakentaminen on käynnissä. Nyt on aika ostaa uusi koti kauniilta Pappilanmäen alueelta.

Korttelin ensimmäinen talo, As Oy Pappilanmäki Raisio, valmistui Raisiontien varteen vapuksi 2019. As Oy Rovastinlinna Raisio rakennetaan rauhallisen Kirkkoväärtinkujan varrelle. Korttelin viimeisen talon, As Oy Ruustinnanmäen, valmistuttua yhtiöillä on yhteinen suojaisa sisäpiha, josta on näkymä vehreään Pappilanpuistoon.

Rovastinlinna on keskellä kaikkia Raision kaupungin palveluja ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Linja-autopysäkki sijaitsee heti Raisiontien varrella, joten joukkoliikenneyhteydet esim. Turkuun ovat parhaat mahdolliset.

Rovastinlinnassa on 37 myytävää asuntoa, kooltaan 30,0-76,0 neliöitä. Kaikissa asunnoissa on joko lasitettu tai ranskalainen parveke. Taloyhtiö rakennetaan Raision seurakunnan vuokratontille.

Yhtiön rakentaminen on käynnissä ja kohteen arvioitu valmistuminen on keväällä 2021.

ASUNNOT OVAT MYYNNISSÄ. OTA HETI YHTEYTTÄ JA VARAA HENKILÖKOHTAINEN AIKA TUTUSTUAKSESI KOHTEEN SUUNNITELMIIN.

HARTELAN ASUNTOESITTELYT JA ASIAKASTAPAAMISET

Autamme omalta osaltamme Hartelassa pienentämään tartuntariskiä koronavirus-epidemian vuoksi ja suosimme toistaiseksi etukäteen varattuja näyttöaikoja . Palvelemme teitä mielellään myös henkilökohtaisesti. Olethan yhteydessä myyjään ja sovit oman ajankohtasi asuntoesittelylle.

Henkilökohtaiset tapaamiset esimerkiksi asuntomyyjän ja asiakaspalveluinsinöörin kanssa järjestetään yhä normaaliin tapaan, mutta pystymme järjestämään tapaamiset ja esimerkiksi kaupanteon myös sähköisenä. Ota yhteyttä ja keskustellaan sinulle sopivin tapa hoitaa asuntoasiasi.

Esittely ja myynti

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja