Rakenteilla uusia koteja Raision keskustaan.

Osta uusi kotisi nyt.

Asunto Oy Rovastinlinna Raision rakentaminen on loppusuoralla ja valmistuminen on maaliskuun lopussa 2021. Nyt on aika ostaa uusi koti kauniilta Pappilanmäen alueelta.

Korttelin ensimmäinen talo, As Oy Pappilanmäki Raisio, valmistui Raisiontien varteen vapuksi 2019. As Oy Rovastinlinna Raisio rakennetaan rauhallisen Kirkkoväärtinkujan varrelle. Korttelin viimeisen talon, asumisoikeustaloksi rakennettavan As Oy Ruustinnanmäen, valmistuttua yhtiöillä on yhteinen suojaisa sisäpiha, josta on näkymä vehreään Pappilanpuistoon.

Rovastinlinna on keskellä kaikkia Raision kaupungin palveluja ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Linja-autopysäkki sijaitsee heti Raisiontien varrella, joten joukkoliikenneyhteydet esim. Turkuun ovat parhaat mahdolliset.

Rovastinlinnassa on yhteensä 37 asuntoa, kooltaan 30,0-76,0 neliöitä. Kaikissa asunnoissa on joko lasitettu tai ranskalainen parveke. Taloyhtiö rakennetaan Raision seurakunnan vuokratontille.

ASUNNOT OVAT MYYNNISSÄ. OTA NYT YHTEYTTÄ JA VARAA HENKILÖKOHTAINEN AIKA TUTUSTUAKSESI VIELÄ VAPAANA OLEVIIN ASUNTOIHIN JA NIIHIN VALITTUIHIN MATERIAALEIHIN.

Esittely ja myynti

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja