Koti luonnonkauniilla asuinalueella

Asunto Oy Porin Tiimanninluoto on nyt ennakkomarkkinoinnissa ja ihanat joenrantakodit ovat varattavissa. Kohde rakentuu Kokemäenjoen rannalle, Kalaholman naapuriin. Lähes kaikista Tiimanninluodon kodeista avautuu näkymät joelle, ja kodeista pääsee vaikka veneellä Porin keskustaan tai merelle saakka.

Tiimanninluodon yhtiö käsittää kolme rivitaloa, joissa on yhteensä 19 yksi- tai kaksikerroksista asuntoa. Talot rakennetaan yhtiön omille tonteille. Kaikissa Tiimanninluodon kodeissa on autokatospaikat talon edessä, terassit, pihavarastot sekä kaksikerroksisissa kodeissa myös parvekkeet.

Näissä kodeissa on muuntojoustavuutta. Kun varaat uuden kotisi nyt, voit tehdä muutoksia lähes kaikissa kodin tiloissa, ja tehdä näin uudesta kodistasi juuri sellaisen kuin sinä tarvitset ja haluat. Ota yhteyttä niin tehdään yhdessä sinulle toiveittesi koti.

Tiimanninnokan alueella pääsee nauttimaan harvinaisemmista asumisen iloista, kuten mahdollisesti rakennettavasta yhteislaiturista, upeista ulkoilumahdollisuuksista sekä joenrantamiljööstä. Tiimannissa asuessa pääset nauttimaan vuodenaikojen mukaan vaihtuvista maisemista, jotka ovat parhaimmillaan kuin mökkimaisemat mutta kuitenkin asunto-osakeyhtiön eduilla.

Tiimanninnokassa asuessa kaupalliset palvelut ovat lyhyiden automatkojen päässä ja julkinen liikenne kulkee aivan vierestä.

NYT ENNAKKOMARKKINOINNISSA. VARAA HETI OMA UNELMAKOTISI.

Esittely ja myynti

Varattavat huoneistot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja