Kotiunelma joen rannalta

varaa uusi kotisi heti

VARAA NYT UUSI KOTISI VEDEN ÄÄRELTÄ.

Porin Kokemäenjoen varteen, Kalaholman naapuriin, on tulossa uusi rivitaloyhtiö, As Oy Porin Tiimanninluoto, jonka asunnot ovat yhdessä tasossa olevia rivitalokoteja.

Yhtiö tulee sisältämään kolme rivitaloa ja talot rakennetaan yhtiöiden omille tonteille. Kaikissa Tiimanninluodon kodeissa on autokatospaikat talon edessä, terassit sekä pihavarastot.

Tiimanninnokan alueella pääsee nauttimaan harvinaisemmista asumisen iloista, kuten mahdollisesti rakennettavasta yhteislaiturista, upeista ulkoilumahdollisuuksista sekä joenrantamiljööstä. Tiimannissa asuessa pääset nauttimaan vuodenaikojen mukaan vaihtuvista maisemista, jotka ovat parhaimmillaan kuin mökkimaisemat mutta kuitenkin asunto-osakeyhtiön eduilla.

Tiimanninnokassa asuessa kaupalliset palvelut ovat lyhyiden automatkojen päässä ja julkinen liikenne kulkee aivan vierestä.

Tiimanninluodon kotien rakentamisen sekä myynnin on arvioitu alkavan loppuvuonna 2021.

Varattu 10/16 kotia. Arvioitu valmistuminen loppuvuonna 2022.

Näissä kodeissa tulee olemaan muuntojoustavuutta. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi.

Me Hartelassa pidämme huolta sekä asiakkaistamme että henkilökunnastamme. Esittelemme asuntoja yksityisesti sekä yleisesittelyissä. Yleisesittelyjen turvallisuuskäytänteet vaihtelevat alueen koronatilanteen mukaan. Kohtaamisissa huolehdimme kasvomaskeista, käsihygieniasta sekä turvaetäisyyksistä ja toivomme samaa asiakkailtamme. Ole yhteydessä myyjäämme, mikäli toivot yksityisnäyttöä. Nähdään esittelyissä turvallisissa merkeissä!

Esittely ja myynti

Varattavat huoneistot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja