Uusia koteja joenvarteen

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi.

Porin Kokemäenjoen varteen, Kalaholman naapuriin, on suunnitteilla uusi pientaloyhtiö As Oy Porin Tiimanninluoto, jonka asunnot ovat yhdessä tasossa olevia rivitalokoteja.

Yhtiö tulee käsittämään kolme rivitaloa ja talot rakennetaan yhtiön omille tonteille. Kaikissa Tiimanninluodon kodeissa on autokatospaikat talon edessä, terassit sekä pihavarastot.

Lähes kaikista Tiimanninluodon kodeista avautuu näkymät joelle, ja kodeista pääsee vaikka veneellä Porin keskustaan tai merelle saakka.

Tiimanninnokan alueella pääsee nauttimaan harvinaisemmista asumisen iloista, kuten mahdollisesti rakennettavasta yhteislaiturista, upeista ulkoilumahdollisuuksista sekä joenrantamiljööstä. Tiimannissa asuessa pääset nauttimaan vuodenaikojen mukaan vaihtuvista maisemista, jotka ovat parhaimmillaan kuin mökkimaisemat mutta kuitenkin asunto-osakeyhtiön eduilla.

Tiimanninnokassa asuessa kaupalliset palvelut ovat lyhyiden automatkojen päässä ja julkinen liikenne kulkee aivan vierestä.

Näissä kodeissa tulee olemaan muuntojoustavuutta. Ota yhteyttä ja kerro meille millaisessa kodissa joenrannalla sinä haluaisit asua.

Esittely ja myynti