Asunto Oy Porin Tiimanninluoto

Tiimanninnokka 28330 PORI

Unelmat on tehty kodista veden äärellä

Asunto Oy Porin Tiimanninluodon asunnot ovat yksikerroksisia, tyylikkäitä ja laadukkaita rivitalokoteja. Valittavanasi on koteja kolmioista aina tilaviin viiden huoneen asuntoihin. Kaikissa asunnoissa on oma sauna.

Sisäänkäynnin valoisa aulatila tervehtii tulijaa. Lämmin puulattia johdattaa avaraan keittiötilaan, josta avautuu isot ikkunat omalle pihalle. Näissä kodeissa luonto on läsnä sisälläkin ja isoista ikkunoista on levollista seurata vuodenaikojen vaihtelua. Olohuoneiden jatkeena avautuu ovet asunnon terassille. Terassista voi halutessaan rakentaa omiin tarpeisiinsa soveltuvan unelmiensa oleskelutilan. Tai miltä kuulostaa vehreä viherhuone, rentouttava ulkoporeamme tai viihtyisyyttä tuova ulkotakka?

Tiimanninluodon kodeissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja ilmanvaihto toteutetaan huoneistokohtaisella lämmöntalteenotolla.

Talon julkisivu on leveää vaakapanelia, puurimoitusta ja lasia. Kaikissa asunnoissa on lämmin ulkovarasto sekä autokatos. Autolla pääsee suoraan omalle kotiovelle.

Tiimanninluodon kodeissa eläminen on viihtyisää ja huoletonta, maustettuna ripauksella luksusta.