Asunto Oy Porin Tiimanninluoto

Tiimanninnokka 28330 PORI

Luonnonläheistä elämää Tiimanninnokassa

Porin Tiimanninnokka on luonnonkaunis ja vehreä alue Kokemäenjoen rannassa. Tiimanninnokan naapureina ovat etelässä Metallikylä ja pohjoisessa Kalaholma. Alue rajautuu itäpuolella Kokemäenjokeen. Alueen naapurusto on viihtyisää ja arvostettua pientaloaluetta, kasvillisuus on vanhaa ja siksi alue näyttäytyykin vehreänä kaupunginosana. Oman leimansa alueelle antaa joki, jota pitkin pääsee muutamassa minuutissa Porin keskustaan.

Joen vastaranta on suomalaista peltomaisemaa ja upeat joenrantanäkymät muuttavat kotien maiseman vuodenaikojen mukaan. Asunto Oy Porin Tiimanninluoto rakentuu alueen itärajalle, ja alueelle on talvella 2020 rakennettu oma tieliittymä Saarentieltä. Tiimanninnokan alueelle voidaan rakentaa asukkaille oma venelaituri sekä yhteistä oleskelu- ja leikkipihaa.

Tiimanninnokassa palvelut ovat lähellä. Porin keskustaan on matkaa alle viisi kilometriä ja Mikkolan kauppakeskukseen saman verran. Lähin alakoulu, päiväkoti ja kauppa ovat puolen kilometrin päässä. Alueelle kulkee kaksi eri bussireittiä, joten julkiset liikenneyhteydet toimivat yhtä hyvin kuin laaja pyörätieverkosto.