Oulun Lohitornin sisustustyylit

Meillä kaikilla on oma tyyli - mikä on sinun?

 

Oulun Lohitornin kodit ovat muuttovalmiita! Asuntojen sisämateriaalit on valittu mahdollisimman moneen eri sisustustyyliin sopivaksi, jolloin sinun on helppo viimeistellä koti oman tyylisi mukaiseksi. Tule tutustumaan sinua kiinnostavan asunnon pintamateriaaleihin ja fiilistele miten asunto sinun tyyliisi sopisi. Kysy lisää ja sovi itsellesi esittelyaika asuntoon asuntomyynti.oulu@hartela.fi tai 0800 97 500 (maksuton).

Esimerkkejä Oulun Lohitornin asuntojen varustelusta

 

Kiintokalusteet - Keittiö- ja komerokalusteet toimittaa kotimainen Puustelli. Voit valita keittiökalusteesi laajasta valikoimastamme näistä Suomessa valmistetuista kalusteovista, työtasoista ja vedinmalleista. Eteisen kalusteet toteutetaan tilaa säästävillä ja avartavilla peililiukuovikomeroilla.

 

Kodinkoneet - Siemens toimittaa kodinkoneet Oulun Lohitorniin. Asunnot varustetaan energiaa säästävillä astianpesukoneilla, tyylikkäillä tyylisi mukaisilla valkoisilla tai teräksisillä kylmälaitteilla, kiertoilma-kalusteuunilla ja tasoon upotettavalla keraamisella keittotasolla.

 

Lattiamateriaalit - Lattiamateriaalit ovat Karelian mallistoa. Valittavanasi on useasta tammipuuparketin eri sävyvaihtoehdoista mieleisesi.

 

Pesutilat – Oulun Lohitornin pesutilojen seinät laatoitetaan kotimaisen Laattapisteen keraamisilla laatoilla. Lattiat pinnoitetaan seinien sävyyn sointuvilla kivimäisillä tai tasavärisillä pienemmillä laatoilla. Pesutilojen kalusteet toimittaa Pohjolan johtava kalustevalmistaja Svedbergs, jonka mallistossa yhdistyy kalusteiden trendikkyys, toimivuus ja 10 vuoden takuuaika.

 

Huom. Sisämateriaalien valintaan voit vaikuttaa Oulun Lohitornin materiaalivalinta-aikataulun puitteissa. Materiaalivalinta-aikataulusta saa lisätietoa asuntomyynnistä myynnin alkaessa. Asuntojen pintamateriaalit valitaan Oma Hartela-palvelussa, johon saat tunnukset asuntokaupan yhteydessä.

 

Rakennuttaja pidättää oikeuden vaihtaa tuotetoimittajaa tarvittaessa.

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.