Asunto Oy Oulun Satakieli

Kotiunelmilla on tapana toteutua

Oulun Karjasilta on unelmien asuinalue. Lähellä kaupunkia ja palveluita, mutta kuitenkin omassa rauhassa. Nyt Karjasillan ja Höyhtyän rajalle rakentuu uusi korttelikokonaisuus, Karjasillan Kulma, jonka taloissa pääsee nauttimaan alueen parhaista puolista, nuorekkaasta sosiaalisesta ympäristöstä sekä uudesta modernista kodista. Talojen keskelle muodostuu suojaisa sisäpiha, jossa viihtyvät niin lapset kuin seniorit sekä nuoret ja vanhemmatkin aikuiset.

 

Alueelle toisena valmistunut kerrostalo, Asunto Oy Oulun Satakieli on muuttovalmis. Se on näyttävä ja nykyaikainen kahdeksankerroksinen kerrostalo, jossa on yhteensä 53 asuntoa. Talosta löytyy mm. pyörä- ja irtainvarasto, kuivaushuone sekä tila lastenvaunuille. Satakieli on rakennettu Oulun kaupungin vuokratontille, jolloin tontin vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen ja muita kuluja tontin osalta ei ole odotettavissa. Yhtiön energialuokka on B2018.

 

Tutustu viimeiseen vapaana olevaan kotiin

Tervetuloa tutustumaan Oulun Satakielen viimeiseen kotiin. Vapaana oleva koti on tilava saunallinen kaksio 64,5 m2.

 

Olemme kalustaneet asunnon C6, joka auttaa sinua hahmottamaan kalustuksen sijoittumista uudessa kodissa. Asunto C6 sijaitsee kätevästi ensimmäisessä kerroksessa. Tämän kodin avara oleskelutila on ihanteellinen yhteisiin hetkiin läheisten kanssa. Kotiin mahtuu suurempikin ruokapöytä kuudelle henkilölle. Makuuhuoneeseen mahtuu myös työpiste tai pienen lapsen sänky. Iltaisin pääset rentoutumaan oman saunan löylyissä. Säilytyskomerot on sijoitettu makuuhuoneeseen sekä eteiseen. Tutustu asuntoon C6.

 

Rakentamisen aikajana

Suunnitteilla

Varattavissa

Myynnissä ja rakenteilla

Muuttovalmis

Oulun Satakielen kalustettu asunto A6 näkymä asunnon keittiöön sekä olohuoneeseen
Viimeinen vapaana oleva asunto C6

Uudessa kerrostalossa nykyaikaista asumisen mukavuutta

Karjasillan Kulman moderneissa taloissa pääset nauttimaan alueen parhaista puolista huolettomasti uudessa kodissa. Oulun Satakielen asuntojen pohjaratkaisut on suunniteltu selkeiksi ja arjen toimintoihin sopiviksi. Monessa kodissa ikkunat avautuvat kahteen eri ilmansuuntaan. Lähes jokaisessa vapaana olevassa kodissa on oma sauna sekä asunnon levyinen lasitettu parveke. Osassa asuntoja on ranskalainen parveke.

 

Asunnoissa on etätöiden tekemistä helpottava nopea laajakaista, digitaalinen lukitus sekä olosuhdeseuranta, joka mahdollistaa asuntokohtaisen lämpötilan, vedenkulutuksen ja ilmanvaihdon seurannan sekä säätämisen mobiilisti. Karjasillan Kulman korttelissa valmistaudutaan myös 5G-verkon käyttöönottoon.

 

Ympäristöystävällinen lämmitys ja viilennys

Asuntojen lämmitysmuotona toimii vesikiertoinen lattialämmitys, joka vapauttaa ikkunaseinät pattereista ja mahdollistaa jokaisen neliön hyödyntämisen sisustamisessa. Kaikissa kodeissa on viilennys vakiona parantamassa elämänlaatua kesällä.

 

Yhtiön tarvitsema lämpöenergia tuotetaan uudenlaisella teknologialla kehitetyllä ympäristöystävällisellä energiajärjestelmällä. Kaukolämmön paluuverkostoon liitetty lämpöpumppu hyödyntää lämmitykseen muun muassa ympäristön hukkalämmön lähteitä. Tällä tavoin saadaan taloon tuotettua myös viilennysenergiaa.

 

Yhteiset tilat

Satakielestä löytyy pyörä- ja irtaimistovarasto, kuivaushuone sekä tila lastenvaunuille. Autopaikkoja on yhteensä 24 ja ne sijaitsevat kätevästi pysäköintihallissa pihakannen alla. Autopaikoilla on valmius sähköauton latauspisteen asentamiselle. Yhteiskäyttöauto on kätevä vaihtoehto omalle autolle.

 

Olemiseen kutsuva piha-alue

Karjasillan Kulman yhteinen piha-alue Puhtibulevardi muodostaa asukkaita ja kaupunkilaisia houkuttelevan ja viihtyisän virkistysalueen. Naapurustoon rakennetaan kaiken kaikkiaan kymmenen muuta kerrostalokohdetta ja Puhtibulevardi toimii koko naapuruston keskuksena tuoden elämää ja iloa Karjasillan Kulmalle. Puhtibulevardi kehittyy alueen rakentamisen edetessä ja asukkaat saavat käyttöönsä muun muassa istutuslaatikoita. Puhtibulevardin erilaisilla valaistusratkaisulla piha-alueesta luodaan turvallinen ja viihtyisä myös pimeään aikaan

 

Karjasillan Kulma onkin unelmien asuinalue – lähellä kaupungin palveluita, mutta silti omassa rauhassa.

Luonnoskuva Oulun Karjasillan Kulman sisäpihasta
Luonnoskuva sisäpihasta

Karjasillan Kulma – uuden ajan naapurusto

Keskeiselle paikalle Oulun Höyhtyän kaupunginosaan nousee 2020-luvun asumisratkaisuineen uusi moderni naapurusto – Karjasillan Kulma, johon rakentuu yhteensä 11 asuinkerrostaloa. Asunto Oy Oulun Satakieli valmistui alueelle toisena heinäkuussa 2022 ja kahden seuraavan talon rakennustyöt ovat käynnissä. Karjasillan Kulman rakentaminen alkoi syksyllä 2020 ja kortteli valmistuu arviolta vuosina 2028-2030. Alueen rakentamisen työmaaliikenne on järjestetty siten, että valmiiden kotien asukkaiden rauha säilyy.

 

Satakielen arkkitehti SAFA Janne Pihlajaniemi kertoo läheisen ympäristön ajallisten kerrostumien inspiroineen Karjasillan Kulman rakennusten suunnittelua. Lähiympäristön 1950-, 60- ja 70-lukujen rakennuskannasta on otettu piirteitä suunnitteluun. Tavoitteena on tuottaa uutta nykyasuntorakentamiseen yhdistämällä menneiden vuosikymmenten piirteitä asuntojen suunnitteluun ja materiaaleihin. Esimerkiksi Satakielen kattomuodot tuovat muistumia 1950-luvun rakennuksiin. Myös korttelin muissa rakennuksissa tulee olemaan piirteitä 1950-70-luvuilta. Kokonaisuus on huomioitu päärakennusmateriaaleina käytettävissä punaisessa, kirjavassa ja tummassa tiilessä.

 

Alueella oleva, vuonna 1958 valmistunut, arkkitehtonisesti arvokas koulurakennus jatkaa elämää osana Karjasillan Kulmaa. Karjasillan koulurakennus rakennetaan uudelleen toimitilakäyttöön; näin alueelle saadaan lisää asukkaita arjessa tukevia palveluita.

Luonnoskuva

Karjasillan Kulman värikkäät mahdollisuudet

Oulun Karjasillan Kulmassa yhdistyvät rauhallinen ja viihtyisä sijainti, sekä monipuoliset palvelut ja mahdollisuudet. Karjasillan Kulma rajautuu puistikkomaiseen Joutsentiehen ja toisaalta vehreään puistoalueeseen. Vehreä luonto ja arvostettu asuinalue on idyllinen asuinympäristö, josta löytyy tekemistä jokaiselle.

Lue lisää alueesta

Taloyhtiön sijainti kartalla

Taloyhtiö lyhyesti

 • Muuttovalmis
 • Valmistunut 7/2022
 • Kerrostalo
 • Lintulammentie 15 90150 OULU
 • Vuokratontti
 • 53 kotia, joista vapaana 1
 • 1-4 huonetta
 • 25,5-96,0 m2

Asunnot

Katso tarkemmat laina- ja maksuehdot

Kuvat ja videot

Hartelan rakentama punatiilinen kerrostalo, jossa on lasitetut parvekkeet.
Hartelan rakentama punatiilinen kerrostalo, jossa on lasitetut parvekkeet.
Hartelan rakentama punatiilinen kerrostalo.
Luonnoskuva Hartelan uudesta korttelisuunnitelmasta Oulun Karjasillan Kulmalla. Luonnoskuva
Luonnoskuva Hartelan uudesta korttelisuunnitelmasta Oulun Karjasillan Kulmalla. Luonnoskuva
Karttakuva Hartelan korttelisuunnitelmasta Oulun Karjasillan Kulmalla
Valokuva asunnon C6 näkymästä eteisestä katsottuna keittiöön päin Asunnon C6 eteinen
Valokuva asunnon C6 näkymästä ovelta kylpyhuoneeseen päin Asunto C6 kylpyhuone
Valokuva asunnon C6 saunasta Asunto C6 sauna
Valokuva asunnon C6 näkymästä keittotilaan olohuoneesta päin katsottuna Asunnon C6 keittotila
Valokuva asunnon C6 näkymä keittiökalusteista Asunnon C6 keittiökalusteet
Valokuva asunnon C6 näkymästä makuuhuoneeseen, ovelta päin katsottuna Asunto C6 makuuhuone
Valokuva asunnon C6 näkymästä olohuoneeseen ranskalaiselta parvekkeelta päin katsottuna Asunto C6 olohuone

KATSO KAIKKI KUVAT

Meillä kaikilla on oma tyyli – mikä on sinun?

Luonnoskuva

Löydä oma tyylisi

Oulun Satakielen kodit ovat muuttovalmiita! Asuntojen sisämateriaalit on valittu mahdollisimman moneen eri sisustustyyliin sopivaksi, jolloin sinun on helppo viimeistellä koti oman tyylisi mukaiseksi. Tule tutustumaan sinua kiinnostavan asunnon pintamateriaaleihin ja fiilistele miten asunto sinun tyyliisi sopisi. Kysy lisää ja sovi itsellesi esittelyaika asuntoon asuntomyynti.oulu@hartela.fi tai 0800 97 500 (maksuton).

Oulun Satakielen sisustustyylit

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoittaa makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

Lue lisää sisustuksesta

Taloyhtiön ladattavat materiaalit

 • Lataa

  Esite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Asemapiirros (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Kerrospohjat (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Rakennustapa- ja talotekniikkaselostus (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Alue-energiajärjestelmäesite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Sisustusmateriaaliesite (pdf)

  Lataa

Vihreiden valintojen Satakieli

Oulun Satakielestä löydät ratkaisut, jotka tukevat ekologisempaa asumista

Vihreämpien ja ekologisempien valintojen tekeminen on tänä päivänä kenties tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Haluamme osallistua näiden valintojen tekemiseen ja täten mahdollistaa kestävämmän asumisen puitteet. Asunto Oy Oulun Satakieli tarjoaa useita ratkaisuja, jotka tukevat ekologisempaa asumista.

ALUE-ENERGIAJÄRJESTELMÄ JA VIILENNYS

Karjasillan Kulman alue-energiajärjestelmässä hyödynnetään kaukolämpöverkoston paluulinjan energiaa lämpöpumppujen avulla. Kesäaikainen viilennys tuotetaan samoilla lämpöpumpuilla. Näin saadaan aikaan kustannustehokasta ja ympäristöystävällistä energiaa, jonka hiilijalanjälki on pieni.

vihreä sähkö

Satakielen työmaalla käytetään sertifioitua vesi- ja tuulivoimalla tuotettua sähköä. Myös asunto-osakeyhtiön kiinteistösähkö tuotetaan vihreällä energialla.

KODIN OMA OLOSUHDESEURANTA

Asuntokohtainen olosuhdeseuranta mahdollistaa asunnon lämpötilan, vedenkulutuksen ja ilmanvaihdon seurannan älypuhelimella.

KESTÄVÄT LIIKKUMISEN RATKAISUT

Sähköautoilijan on mahdollisuus hankkia oma latauspiste. Lukuisat pyöräpaikat antavat hyvät valmiudet liikkua päästöttömästi. Asukkaiden käytössä on yhteiskäyttöauto, jota voi hyödyntää esimerkiksi kauppareissuihin.

KODINKODEET JA HANAT

Satakielessä suuret kodinkoneet ovat energiatehokkaita mahdollistaen vähäisen sähkön kulutuksen ja vaikutuksen ilmastoon. Suihkuhanat mahdollistavat ekovirtaaman käytön, ja siten pienemmän vedenkulutuksen. Tämä tarkoittaa alhaisempaa käyttöveden lämmityksen energiankulutusta.

MATALA HIILIJALANJÄLKI

Satakielen energiatehokkuutta mittaava E-luku on uusien rakennusten vaatimustasoa alhaisempi.

Näin uuden asunnon ostaminen etenee

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin ja huomaa itse, kuinka vaivaton on matkasi uuteen kotiin. Ja jos joku asia askarruttaa, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

OTA ASKELEET UUTEEN KOTIIN

Ota meihin yhteyttä

Minna Marjeta

Minna Marjeta

Kiinnostaako Asunto Oy Oulun Satakieli?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

Muita sinua kiinnostavia taloyhtiöitä

MUUTTOVALMIS
Asunto Oy Oulun Mäntylän Kanerva
ASUNTOESITTELY 10.03.2024

Pohjois-Pohjanmaa

Asunto Oy Oulun Mäntylän Kanerva

Valmistunut 9/2022

30 asuntoa

1-3 huonetta

32,0-70,5 m2

Vapaana 6 kotia

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.