Asunto Oy Oulun Satakieli

ASUNTOESITTELY 04.10.2022 KLO 16.45-17.15

Näytä lisätiedot

Uusia muuttovalmiita koteja!

Tervetuloa tutustumaan heinäkuun lopussa valmistuneen Oulun Satakielen upouusiin koteihin. Meillä on vapaana vielä muutamia koteja, joista voit kenties löytää unelmasi.

 

Olemme kalustaneet malliksi asunnon C3, joka auttaa sinua hahmottamaan kalustuksen sijoittumista uuteen kotiin. Tämä koti on tilava 53,5 m2 kaksio, jonka ikkunoista on näkymiä kahteen eri ilmansuuntaan. Lämpiminä kuukausina etelään suuntautuva lasitettu parveke voi olla oma kesäkeitaasi. Satakielen kotien ihana viilennysominaisuus tekee elämästä mukavaa myös kesähelteellä.

Tutustu tarkemmin asuntoon C3

Rakentamisen aikajana

Suunnitteilla

Varattavissa

Myynnissä ja rakenteilla

Muuttovalmis

Kotiunelmilla on tapana toteutua

 

Karjasillan Kulman alueelle rakentuu uusi moderni asuinkortteli. Sen toinen rakennus Asunto Oy Oulun Satakieli valmistui heinäkuun lopussa. Satakieli on näyttävä kahdeksankerroksinen kerrostalo.  Taloyhtiössä on yhteensä 53 asuntoa. Asuntojen koot vaihtelevat 25,5 m² yksiöstä tilavaan 96,0 m² perheasuntoon.

 

Asuntojen selkeät ja käytännölliset pohjaratkaisut toimivat kaikenlaisissa elämäntilanteissa. Lähes kaikissa kodeissa on oma sauna sekä asunnon levyinen lasitettu parveke. Kaikissa kodeissa on viilennys vakiona parantamassa elämänlaatua kesällä. Talosta löytyy pyörä- ja irtaimistovarasto, kuivaushuone sekä tila lastenvaunuille.

 

Yhtiö on rakennettu Oulun kaupungin vuokratontille, jolloin tontin vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen ja muita kuluja tontin osalta ei ole odotettavissa.

 

Karjasillan Kulman moderneissa taloissa pääset nauttimaan alueen parhaista puolista huolettomasti uudessa kodissa. Talojen korttelimaiselta sisäpihalta löytyy rauhallisia sekä toiminnallisia oleskelualueita kaikenikäisille. Karjasillan Kulma onkin unelmien asuinalue – lähellä kaupungin palveluita, mutta silti omassa rauhassa.

Oulun Satakieli asunto C3

Karjasillan Kulma – uuden ajan naapurusto

 

Keskeiselle paikalle Oulun Höyhtyän kaupunginosaan nousee 2020-luvun asumisratkaisuineen uusi moderni naapurusto – Karjasillan Kulma, johon rakentuu yhteensä noin 650 asuntoa. Alueella oleva, vuonna 1958 valmistunut, arkkitehtonisesti arvokas koulurakennus jatkaa elämää osana Karjasillan Kulmaa. Karjasillan koulurakennus rakennetaan uudelleen toimitilakäyttöön; näin alueelle saadaan lisää asukkaita arjessa tukevia palveluita.

 

Uusien kotien rakentaminen Karjasillan Kulmalla on aloitettu syksyllä 2020. Ensimmäiset asunnot alueella valmistuivat kesällä 2022. Alueen rakentamisen työmaaliikenne on järjestetty siten, että valmiiden kotien asukkaiden rauha säilyy.

 

Satakielen arkkitehtuuri

 

Asunto Oy Oulun Satakieli on Karjasillan Kulman uudenlaisen kaupunkikorttelin ensimmäisiä rakennuksia. Läheisen ympäristön ajalliset kerrostumat inspiroivat rakennuksen suunnittelua. Alueella olevasta 1950-, 60- ja 70-lukujen rakennuskannasta on otettu piirteitä suunnitteluun. Ympäristö on mielenkiintoinen ja sijaitsee hyvin lähellä Oulun keskustaa. Tavoitteena on tuottaa uutta nykyasuntorakentamiseen yhdistämällä menneiden vuosikymmenten piirteitä asuntojen suunnitteluun ja materiaaleihin. Esimerkiksi  Satakielen kattomuodot tuovat muistumia 1950-luvun rakennuksiin.

 

Myös korttelin muut rakennukset tulevat seuraamaan Oulun Satakielen ulkonäköä. Kokonaisuus on huomioitu päärakennusmateriaaleina käytettävissä punaisessa, kirjavassa ja tummassa tiilessä, jotka identifioivat rakennuksia koko korttelissa.

Pariskunta valmistaa ateriaa uudessa Hartelan rakentamassa keittiössä.

Nykyaikaista asumisen mukavuutta

 

Alueen kehittyessä Karjasillan Kulman asuinkortteliin tullaan toteuttamaan erilaisia ympäristöystävällisiä ja asumisviihtyvyyttä tukevia moderneja ja älykkäitä ratkaisuja.

 

Ensimmäisen kohteen, Oulun Satakielen asuntojen lämmitysmuotona toimii vesikiertoinen lattialämmitys. Yhtiön tarvitsema lämpöenergia tuotetaan uudenlaisella teknologialla kehitetyllä energiajärjestelmällä. Kaukolämmön paluuverkostoon liitetty lämpöpumppu hyödyntää lämmitykseen muun muassa ympäristön hukkalämmön lähteitä. Tällä tavoin saadaan taloon tuotettua myös viilennysenergiaa. Näin viihdyt asunnossasi hyvin myös kesähelteellä.

 

Oulun Satakielessä jokaiseen asuntoon kuuluu myös olosuhdeseuranta, joka mahdollistaa asuntokohtaisen lämpötilan, vedenkulutuksen ja ilmanvaihdon seurannan älypuhelimella. Asuntoihin tulee etätöiden tekemistä helpottava nopea laajakaista. Korttelissa valmistaudutaan myös 5G-verkon käyttöönottoon.

 

Helppoutta ja turvallisuutta arkeen tuo asuntoihin ja yhteisiin tiloihin asennettava elektromekaaninen lukitus. Lukitus helpottaa myös lapsiperheitä, joissa pienillä lapsilla on ollut hankaluuksia avata perinteisiä mekaanisia lukkoja.

 

Sopivia koteja eri elämäntilanteisiin

 

Asunto Oy Oulun Satakieli nousee kahdeksan kerroksen korkeuteen tuoden vaihtoehtoja niin avarien maisemien ystäville kuin alemmissa kerroksissa asumista arvostavalle. Jokaisesta asunnossa on joko tilava lasitettu parveke tai ranskalainen parveke tuomassa tuulahduksen raikasta ulkoilmaa.

 

Oulun Satakielen asuntopohjat ovat valoisia ja käytännöllisiä. Useimmissa asunnoissa ikkunoita on saatu sijoitettua useampaan suuntaan. Avokeittiö osana avaraa olohuonetta luo mahdollisuuden muun muassa kokkailla vieraiden kanssa seurustelun lomassa. Isommat asuntokoot tarjoavat asukkailleen rentouttavan löylymahdollisuuden oman saunan muodossa. 

Karjasillan Kulman värikkäät mahdollisuudet

Oulun Karjasillan Kulmassa yhdistyvät rauhallinen ja viihtyisä sijainti, sekä monipuoliset palvelut ja mahdollisuudet. Karjasillan Kulma rajautuu puistikkomaiseen Joutsentiehen ja toisaalta vehreään puistoalueeseen. Vehreä luonto ja arvostettu asuinalue on idyllinen asuinympäristö, josta löytyy tekemistä jokaiselle.

Lue lisää alueesta

Taloyhtiön sijainti kartalla

Taloyhtiö lyhyesti

 • Muuttovalmis
 • Valmistunut 7/2022
 • Kerrostalo
 • Lintulammentie 15 90140 OULU
 • 53 kotia, joista vapaana 9
 • 1-4 huonetta
 • 25,5-96,0 m2

Asunnot

Katso tarkemmat laina- ja maksuehdot

Kuvat ja videot

Hartela Oulun Satakieli Julkisivu Luonnoskuva Kuvagalleria
Hartela Oulu Karjasilta Satakieli Julkisivu Luonnoskuva Kuvagalleria 2 (1)
Satakieli Kartta Asemapiirros Karuselli 850X559px 01 (1)
Hartela Oulu Karjasilta Satakieli Olohuone Malliasunto Oulun Satakieli asunto C3
Hartela Oulu Satakieli Malliasunto Keittiö Oulun Satakieli asunto C3
Lintulammentie 15 Esittelyasunto Tayskoko 002 Teksti
Lintulammentie 15 Esittelyasunto Tayskoko 008 Teksti
Lintulammentie 15 Esittelyasunto Tayskoko 009 Teksti
Lintulammentie 15 Esittelyasunto Tayskoko 015 Teksti
Lintulammentie 15 Esittelyasunto Tayskoko 017 Teksti
Lintulammentie 15 Esittelyasunto Tayskoko 018 Teksti
Lintulammentie 15 Esittelyasunto Tayskoko 021 Teksti
Lintulammentie 15 Esittelyasunto Tayskoko 022 Teksti
Lintulammentie 15 Esittelyasunto Tayskoko 023 Teksti

KATSO KAIKKI KUVAT

Meillä kaikilla on oma tyyli – mikä on sinun?

Luonnoskuva

Löydä oma tyylisi

Oulun Satakielen kodit ovat muuttovalmiita! Asuntojen sisämateriaalit on valittu mahdollisimman moneen eri sisustustyyliin sopivaksi, jolloin sinun on helppo viimeistellä koti oman tyylisi mukaiseksi. Tule tutustumaan sinua kiinnostavan asunnon pintamateriaaleihin ja fiilistele miten asunto sinun tyyliisi sopisi. Kysy lisää ja sovi itsellesi esittelyaika asuntoon asuntomyynti.oulu@hartela.fi tai 0800 97 500 (maksuton).

Oulun Satakielen sisustustyylit

Hartela Interiorin sisustustyylit auttavat jokaista uuden kodin ostajaa löytämään oman juttunsa ja viimeistelemään asunnostaan kodin. Ideoita ja inspiraatiota voi sekoittaa makunsa mukaan. Tärkeintä on, että lopputulos näyttää ja tuntuu omalta.

Lue lisää sisustuksesta

Taloyhtiön ladattavat materiaalit

 • Lataa

  Esite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Asemapiirros (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Kerrospohjat (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Rakennustapa- ja talotekniikkaselostus (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Alue-energiajärjestelmäesite (pdf)

  Lataa
 • Lataa

  Sisustusmateriaaliesite (pdf)

  Lataa

Vihreiden valintojen Satakieli

Oulun Satakielestä löydät ratkaisut, jotka tukevat ekologisempaa asumista

Vihreämpien ja ekologisempien valintojen tekeminen on tänä päivänä kenties tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Haluamme osallistua näiden valintojen tekemiseen ja täten mahdollistaa kestävämmän asumisen puitteet. Asunto Oy Oulun Satakieli tarjoaa useita ratkaisuja, jotka tukevat ekologisempaa asumista.

ALUE-ENERGIAJÄRJESTELMÄ JA VIILENNYS

Karjasillan Kulman alue-energiajärjestelmässä hyödynnetään kaukolämpöverkoston paluulinjan energiaa lämpöpumppujen avulla. Kesäaikainen viilennys tuotetaan samoilla lämpöpumpuilla. Näin saadaan aikaan kustannustehokasta ja ympäristöystävällistä energiaa, jonka hiilijalanjälki on pieni.

vihreä sähkö

Satakielen työmaalla käytetään sertifioitua vesi- ja tuulivoimalla tuotettua sähköä. Myös asunto-osakeyhtiön kiinteistösähkö tuotetaan vihreällä energialla.

KODIN OMA OLOSUHDESEURANTA

Asuntokohtainen olosuhdeseuranta mahdollistaa asunnon lämpötilan, vedenkulutuksen ja ilmanvaihdon seurannan älypuhelimella.

KESTÄVÄT LIIKKUMISEN RATKAISUT

Sähköautoilijan on mahdollisuus hankkia oma latauspiste. Lukuisat pyöräpaikat antavat hyvät valmiudet liikkua päästöttömästi. Asukkaiden käytössä on yhteiskäyttöauto, jota voi hyödyntää esimerkiksi kauppareissuihin.

KODINKODEET JA HANAT

Satakielessä suuret kodinkoneet ovat energiatehokkaita mahdollistaen vähäisen sähkön kulutuksen ja vaikutuksen ilmastoon. Suihkuhanat mahdollistavat ekovirtaaman käytön, ja siten pienemmän vedenkulutuksen. Tämä tarkoittaa alhaisempaa käyttöveden lämmityksen energiankulutusta.

MATALA HIILIJALANJÄLKI

Satakielen energiatehokkuutta mittaava E-luku on uusien rakennusten vaatimustasoa alhaisempi.

Näin uuden asunnon ostaminen etenee

Tutustu asunnon ostamisen vaiheisiin ja huomaa itse, kuinka vaivaton on matkasi uuteen kotiin. Ja jos joku asia askarruttaa, ota yhteyttä – autamme mielellämme!

OTA ASKELEET UUTEEN KOTIIN

Ota meihin yhteyttä

Minna Marjeta

Minna Marjeta

Tanja Alaniemi

Tanja Alaniemi

asiakaspalvelukoordinaattori

040 138 8212

tanja.alaniemi@hartela.fi

Kiinnostaako Asunto Oy Oulun Satakieli?

Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

Muita sinua kiinnostavia taloyhtiöitä

MUUTTOVALMIS
Asunto Oy Oulun Mäntylän Kanerva
ASUNTOESITTELY 04.10.2022

Pohjois-Pohjanmaa

Asunto Oy Oulun Mäntylän Kanerva

Valmistunut 9/2022

30 asuntoa

1-3 huonetta

32,0-70,5 m2

Vapaana 12 kotia

MUUTTOVALMIS
Asunto Oy Oulun Lohitorni
ASUNTOESITTELY 04.10.2022

Pohjois-Pohjanmaa

Asunto Oy Oulun Lohitorni

Valmistunut 3/2022

51 asuntoa

1-4 huonetta

29,0-97,0 m2

Vapaana 11 kotia

Sivuilla esitetyt visualisointikuvat ovat luonnoskuvia kohteista, eivät kuvauksia yksityiskohdista tai väreistä.

Visualiointikuvissa voi esiintyä myös lisähintaisina muutostöinä tilattavia materiaaleja.