Asunto Oy Oulun Mäntylän Kanerva

Postipojankuja 3 90150 OULU

Mukavaa väljyyttä, huoletonta elämää, uudessa kodissa

Mäntylän Kanervassa asut modernissa ja huolettomassa kodissa. Viisikerroksinen pienkerrostalo on suunniteltu luontevaksi osaksi ympäristöään, ja arkkitehtuuri on ammentanut innoituksen Mäntylän metsistä ja alueen inhimillisestä identiteetistä.

Mäntylän Kanervassa on 31 kotia, joissa on valinnanvaraa monenlaisiin tarpeisiin ja elämänvaiheisiin. Omaan asuinkerrokseen pääsee vaivattomasti hissillä. Kanervan fiksut yksiöt, reilunkokoiset kaksiot ja tilavat kolmiot on suunniteltu käytännönläheisesti sujuva arki edellä. Ratkaisut antavat asumiseen mukavaa väljyyttä ja isot lasitetut parvekkeet tarjoavat kesäajaksi toisen olohuoneen, jolla istua iltaa mäntymetsän tuoksua ja laskevaa aurinkoa aistien. Mukavuuden täydentävät asuntojen tyylikkäät ja modernit pintamateriaalit sekä nykyaikainen varustelu. 

Valtaosa Mäntylän Kanervan asunnoista avautuu kahteen ilmansuuntaan, mikä tuo sisätiloihin avaruutta ja valoa. Alimman kerroksen kodeista on suora kulku omalle piha-alueelle, mikä helpottaa esimerkiksi lemmikinomistajan tai polkupyöräilijän arkea. Lähes kaikissa kodeissa, pienimpiä asuntoja lukuun ottamatta, pääsee löylyttelemään omassa saunassa. Ja mikä parasta, uudessa kerrostalokodissa asuessa voit unohtaa remontit ja pihahommat. 

Mäntylän Kanervan viihtyisällä sisäpihalla on lämmin ulkoiluvälinevarasto polkupyörien säilytykseen, oleskelutilaa vaikkapa päiväkahvitteluun ja leikkipaikka lapsille. Autoille on parkkialue piha- ja katospaikkoineen, jollaisen voi hankkia itselleen erillisenä osakkeena.