Asunto Oy Oulun Mäntylän Kanerva

Postipojankuja 3 90150 OULU

  • Tiesitkö, että Mäntylästä pyöräilet Mäntylä baanaa pitkin keskustaan vartissa?

Vihreiden valintojen Kanerva

Ekologisten valintojen tekeminen on nyt kenties tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Hartela haluaa osallistua näiden valintojen tekemiseen. Oulun Mäntylän Kanervasta löytyykin useita ratkaisuja, jotka tukevat ekologista asumista. Alue ja taloyhtiö antavat hyvät mahdollisuudet myös omien ekologisten valintojen tekemiseen

Hiilijalanjälki huomioidaan jo rakennusvaiheessa

Energiankulutus on merkittävä osa rakentamisen ja rakennusten ympäristövaikutuksista. Mäntylän Kanervassa rakentamisen aikaista hiilijalanjälkeä hillitään muun muassa kierrättämällä rakennusjätteet tehokkaasti ja vähentämällä materiaalihukkaa. Kanervan työmaalla käytetään vain uusiutuvaa, sertifioitua vesi- ja tuulivoimalla tuotettua sähköä. Hartela tekee vihreän sähkösopimuksen myös kiinteistösähköstä.

Kestäviä ratkaisuja liikkumiseen

Käyttämällä sähkö- tai hybridiautoa voit vähentää autoilusta koituvia hiilidioksidipäästöjä. Mäntylän Kanervassa omalle autopaikalle on mahdollisuus saada sähköauton latauspiste rakentamisen aikaisena muutostyönä. Autokatospaikoilla on varaus latauspisteen asentamiseksi myöhemmin.

Mäntylän Kanervasta on erinomaiset liikenneyhteydet myös ilman omaa autoa: uutta Mäntylän baanaa pitkin pyöräilet tai rullaluistelet kätevästi keskustaan, ja läheiseltä bussipysäkiltä matka keskustaan vie vain kymmenisen minuuttia.