Asunto Oy Oulun Lohitorni

Koskitie 43 90500 OULU

  • viileää ja makeaa

    elämä lohitornissa on helteilläkin ihanaa

Oulun Lohitornin asuntojen koot vaihtelevat 29,0 m2 yksiöistä isoihin 97,0 m2 perheasuntoihin. Kotien selkeät ja käytännölliset pohjaratkaisut toimivat kaikenlaisissa elämäntilanteissa. Pienempiä asuntoja lukuun ottamatta kaikissa asunnoissa on oma sauna. Lisätilaa huolettomaan elämiseen tuo reilun kokoinen lasitettu parveke etelään, itään tai länteen. Ylimpien kerroksien asunnoista avautuu upea jokinäkymä.

Moderni avokeittiö luo yhtenäisen oleskelutilan, joka mahdollistaa ruuanlaiton vieraiden viihdyttämisen lomassa. Tilaviin kylpyhuoneisiin mahtuu pesutorni. Perheasunnoissa on kylpyhuoneen lisäksi erillinen wc. Asuntojen huonekohtaiset irtaimistovarastot sijaitsevat kellarikerroksessa.

Lohitornin ja Lohiportin yhteisellä sisäpihalla on viherkattoinen pihakatos sekä leikki- ja oleskelualue. Suojaisaa viherrakennettua pihaa koristavat mm. vaahterat, kultaherukat, rantavehnä ja säleikköviini. Pohjoispuolella tontti rajautuu viihtyisään Lassinpuistoon. Jätteiden lajittelu tapahtuu kätevästi taloyhtiön jätepisteellä.

Pienellä alkupääomalla omaan asuntoon

Jotta ostaja pääsee kiinni omaan uuteen kotiin mahdollisimman pienellä alkupääomalla, Lohitorni rakennetaan valinnaiselle vuokratontille. Asunnon ostaja voi itse päättää, lunastaako tontin heti vai myöhemmin itselle sopivampana ajankohtana. Sen aikaa tontin vuokraa maksetaan ainoastaan pienenä vastikkeena kuukausittain. Sekä vuokra että tontin lunastushinta on sidottu turvallisesti elinkustannusindeksiin. Näin valinnainen vuokratontti tarjoaa enemmän mahdollisuuksia ja sopeutuu ostajan omaan elämäntilanteeseen. Sukulaisuus ei enää vaikuta asumistuen määrään, joten tuen voi saada myös lähisukulaisen omistamaan asuntoon.

Tutustu pohjakuviin >>