Asunto Oy Oulun Lohitorni

Koskitie 43 90500 OULU

Asuntoesittely 16.05.2021 klo 14:00-14:30

Tervetuloa ulkoilmaesittelyyn Koskitie 43 (käynti Laanilantien puolelta) Mikäli haluat katsomaan kerrosnäkymiä ostopäätöksen tueksi, sovi oma aikasi p. 0405455806.

Huoletonta asumista joen rannalla

Osta uusi kotisi

NYT ON AIKA TEHDÄ SISUSTUSVALINNAT LOHITORNIN KOTEIHIN! Mahdollisuus myös kerroskäynteihin yksityisesittelyinä! Kysy lisää Minnalta p. 0405455806.

Tutustu, ihastu ja osta oma uusi kotisi Oulun Lohitornista ja pääset nauttimaan ihanasta jokivarren elämästä. Tuiran jokiranta on yksi Oulun halutuimmista asuinalueista. Nämä uudet kerrostalokodit rakentuvat aivan Tuiran uimarannan tuntumaan vain kävelymatkan päässä Rotuaarilta ja Oulun torilta.

Asunto Oy Oulun Lohitorniin tulee 51 asuntoa (29,0 -106,0 m2) kahdeksaan kerrokseen. Asunnoista on kauniit maisemat puistoihin ja Oulujoen yli keskustaan. Asuntojen lasitetut parvekkeet, joille kulku on liukulasiovien kautta, ovat arjen luksusta. Erillisinä osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat pihakannen alla autohallissa. Lohitornin kotiin voit tilata lisä- ja muutostyönä viilennyksen joka tekee asumisesta mukavaa ja terveellistä myös helleaikaan. Lohitornin asukkaana voit kesällä vilvoitella myös Tuiran uimarannalla, joka on vain muutaman askeleen päässä omasta kotipihastasi. Talviaikaan uimarannalla pääset myös pulahtamaan uimarannan ollessa yksi Oulun harvoista talviuintipaikoista.

Jotta ostaja pääsee kiinni omaan uuteen kotiin mahdollisimman pienellä alkupääomalla, Lohitorni rakennetaan valinnaiselle vuokratontille. Näin asunnon ostaja voi itse päättää, lunastaako tontin heti vai ehkä myöhemmin itselle sopivampana aikana. Sen aikaa tontin vuokraa maksetaan tontinvuokravastikkeena kuukausittain.

Kuvat: Alustavia luonnoskuvia kohteesta.

Esittely ja myynti

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Tontin lunastusosuus Varauksia

Lisätietoja