Asunto Oy Oulun Lohitorni

Koskitie 43 90500 OULU

Asuntoesittely 23.02.2020 klo 13:00-14:00

Lohitornin ensiesittely toimistollamme osoitteessa Kasarmintie 23. Tervetuloa tutustumaan!

Huoletonta asumista joen rannalla

Varaa oma kotisi

Uusia koteja nyt ennakkomarkkinoinnissa Oulun palkitussa kaupunginosassa! Varaa nyt uusi kotisi Oulun Lohitornista ja pääset nauttimaan ihanasta jokivarren elämästä.

Tuiran jokiranta on yksi Oulun halutuimmista asuinalueista. Ennakkomarkkinoinnissa on nyt uusia kerrostaloasuntoja aivan Tuiran uimalan tuntumassa vain kävelymatkan päässä Rotuaarilta ja kauppatorilta.

Asunto Oy Oulun Lohitorni valmistuu upealle maisemapaikalle Tuiran uimalan ja Lassinpuiston väliin. Rauhallinen sijainti väljässä puistomaisessa ympäristössä Oulujoen rannalla on suorastaan luksusta.

Asunto Oy Oulun Lohitorniin tulee 53 asuntoa (29,0 -97,0 m2) kahdeksaan kerrokseen. Asunnoista on kauniit maisemat puistoihin ja Oulujoen yli keskustaan. Huoneistojen tyylikäs ja ajaton materiaalivalikoima on ammattilaisten varta vasten Lohitorniin suunnittelema. Asuntojen lasitetut parvekkeet, joille kulku on liukulasiovien kautta, ovat arjen luksusta. Erillisinä osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat pihassa ja pihakannen alla autohallissa.

Viereisestä Lohiportin-taloyhtiöstä löytyy Lohitornin asukkaiden kanssa yhteisessä käytössä oleva sauna sekä ulkoiluvälinevarasto. Osassa Lohitornin asunnoista on myös oma sauna. Lohitornista löydät kodin, joka tarjoaa nykyaikaiset puitteet huolettomalle elämälle. Yhtiön energialuokka on B2018 ja se rakennetaan valinnaiselle vuokratontille.

Lohitornin rakentaminen käynnistyy keväällä ja sen arvioitu valmistuminen on loppukesällä 2021.

Tee varaus ja ennakkovaraussopimus tulevasta kodistasi. Tässä vaiheessa maksat varausmaksun 1000 EUR. Sopimus varaa asunnon sinulle sitovaan kaupantekoon saakka. Mikäli mielesi muuttuu, voit perua varauksen ja me palautamme sinulle varausmaksun.

Kuvat: Alustavia luonnoskuvia kohteesta. Yksityiskohdat tarkentuvat suunnitelmien edetessä.

Esittely ja myynti

Varattavat huoneistot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Tontin lunastusosuus Varauksia

Lisätietoja