Huoletonta asumista joen rannalla

Osta uusi kotisi

LOHITORNIN KODIT RAKENTEILLA JA KODIT OSTETTAVISSA! Tutustu, ihastu ja osta oma uusi kotisi Oulun Lohitornista ja pääset nauttimaan ihanasta jokivarren elämästä.

Tuiran jokiranta on yksi Oulun halutuimmista asuinalueista. Myynnissä on nyt uusia kerrostaloasuntoja aivan Tuiran uimarannan tuntumassa vain kävelymatkan päässä Rotuaarilta ja kauppatorilta.

Asunto Oy Oulun Lohitorniin tulee 51 asuntoa (29,0 -106,0 m2) kahdeksaan kerrokseen. Asunnoista on kauniit maisemat puistoihin ja Oulujoen yli keskustaan. Asuntojen lasitetut parvekkeet, joille kulku on liukulasiovien kautta, ovat arjen luksusta. Erillisinä osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat pihakannen alla autohallissa. Viereisestä taloyhtiöstä löytyy yhteissauna sekä ulkoiluvälinevarasto. Isossa osassa Lohitornin asunnoista on myös oma sauna. Lohitornin kotiin voit tilata lisä- ja muutostyönä viilennyksen joka tekee asumisesta mukavaa ja terveellistä myös helleaikaan. Lohitornin asukkaana voit kesällä vilvoitella myös Tuiran uimarannalla, joka on vain muutaman askeleen päässä omasta kotipihastasi.

Jotta ostaja pääsee kiinni omaan uuteen kotiin mahdollisimman pienellä alkupääomalla, Lohitornissa on ns. valinnainen vuokratontti. Näin asunnon ostaja voi itse päättää, lunastaako tontin heti vai ehkä myöhemmin itselle sopivampana aikana. Sen aikaa tontin vuokraa maksetaan tontinvuokravastikkeena kuukausittain.

Lohitornin arvioitu valmistuminen on maaliskuussa 2022.

OTA YHTEYTTÄ JA SOVI OMA ESITTELYAIKASI 0800 97 500 (maksuton).

Kuvat: Alustavia luonnoskuvia kohteesta. Yksityiskohdat tarkentuvat suunnitelmien edetessä.

Esittely ja myynti

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Tontin lunastusosuus Varauksia

Lisätietoja