Asunto Oy Oulun Lohiportti

Koskitie 43 90500 OULU

Asuntoesittely 16.06.2019 klo 15:00-15:30

Esittely työmaatoimistolla. Tervetuloa esittelyyn!

Kaupunkielämää luonnon helmassa

Uusi kerrostalo rakentuu arvokkaalle paikalla Oulujoen varteen, Tuiran uimarannan välittömään läheisyyteen ja aivan keskustan tuntumaan. Joenvarsi tarjoaa kauniita ulkoilureittejä ja monipuoliset mahdollisuudet harrastaa.

Voit istua omalla terassilla kahvikuppi kädessä ja lumoutua ainutkertaisista maisemista.

As Oy Oulun Lohiportti koostuu yhdestä asuinrakennuksesta, joista toinen osa on kuusikerroksinen ja toinen kolmikerroksinen. Asuntoja kohteessa on yhteensä 58.

Oulun Lohiporttiin on rakennetaan pien- ja perheasuntoja yksiöistä neliöihin. Pohjaratkaisut ovat selkeät ja käytännölliset ja soveltuvat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Yhtiössä on yhteiset saunatilat asukkaiden käytettävissä.

Asuntojen poikkeuksellisen suuret ikkunat ja tilavat ja avarat parvekkeet liukulasiovineen liittävät sisä- ja ulkotilat yhdeksi kokonaisuudeksi tarjoten maalaukselliset maisemat pääosin Oulujoelle. Myös ensimmäisen kerroksen joen puolen huoneistoista on jokinäkymät. Vesikiertoinen lattialämmitys antaa enemmän mahdollisuuksia kotisi kalustamiseen.

Osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat pihalla ja pihakannen alla autohallissa.

Energialuokka on C.

Tässä kohteessa on valinnainen vuokratontti. Sinulle tämä tarkoittaa sitä, että voit lunastaa tonttiosuutesi heti asuinrakennuksen valmistuttua, myöhempinä vuosina tai jättää lunastusoikeutesi käyttämättä ja maksaa osuuttasi tontinvuokrasta kuukausittaisena vastikkeena. Valinnainen vuokratontti mahdollistaa sen, että voit halutessasi päästä pienemmällä pääomalla kiinni omaan asuntoon. Vuokra ja tontin lunastushinta on sidottu turvallisesti elinkustannusindeksiin. Valinnainen vuokratontti siis sopeutuu elämäntilanteeseesi.

Soita ja sovi oma esittelyaikasi!

Esittely ja myynti

  • Minna Marjeta
    minna.marjeta@hartela.fi
    gsm 040 545 5806
    puh 0800 97500 (maksuton)

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Tontin lunastusosuus Varauksia

Lisätietoja