Asunto Oy Oulun Lohiportti

Koskitie 43 90500 OULU

Asuntoesittely 15.12.2019 klo 13:00-13:30

Nähtävillä kaikki vapaat huoneistot, tervetuloa tutustumaan!

Kaupunkielämää luonnon helmassa

Black Friday kampanjassamme ostaessasi Lohiportin kolmion saat nyt piha-autopaikan kaupan päälle tai vastaavan summan alennusta huoneiston myyntihinnasta! Etusi 7000 EUR. (Huom. Piha-autopaikkoja rajoitettu määrä)

Lohiportti on valmistunut upealle maisemapaikalla Oulujoen varteen Ainolan puiston ja Tuiran uimarannan läheisyyteen. Jokivarsi ja joen suisto tarjoavat Oulun kauneimmat ulkoilureitit ja monipuoliset mahdollisuudet harrastaa.

Nyt pääset esittelyissämme tutustumaan Lohiportin kalustettuihin mallihuoneistoihin B 17 (69,5 kolmio) sekä B18 (27 m2 yksiö). Vapaana vielä yksi kolmio (B13) Koskitien puolella jokinäkymin. Tule ja ihastu! Yleiset esittelyajat näet sivuiltamme mutta ehdottomasti suosittelemme sopimaan oman yksityisen esittelyajan jotta pystymme palvelemaan juuri sinua parhaalla mahdollisella tavalla!

Lohiportin 58 pien- ja perheasuntoa jakautuvat talon kolme- ja kuusikerroksisiin osiin. Asuntojen selkeät ja käytännölliset pohjaratkaisut toimivat kaikenlaisissa elämäntilanteissa. Lisäksi taloyhtiössä on asukkaille yhteiset saunatilat.

Kaunis koti ja isot ikkunat Oulujoelle

Maalauksellisen kauniita maisemia ei tarvitse ihailla ainoastaan tilavalla parvekkeella, sillä isot lasiliukuovet tuovat maiseman sisälle asuntoon. Myös ensimmäisen kerroksen joen puolen huoneistoista on jokinäkymät.

Huoneistojen tyylikäs ja ajaton sisustus on sisustussuunnittelijan varta vasten Lohiporttiin suunnittelema. Vesikiertoinen lattialämmitys on miellyttävä ja antaa enemmän mahdollisuuksia kodin kalustamiseen. Erillisinä osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat pihassa ja pihakannen alla autohallissa.

Pienellä alkupääomalla omaan asuntoon

Jotta ostaja pääsee kiinni omaan uuteen kotiin mahdollisimman pienellä alkupääomalla, Lohiportissa on ns. valinnainen vuokratontti. Näin asunnon ostaja voi itse päättää, lunastaako tontin heti vai ehkä myöhemmin itselle sopivampana aikana. Sen aikaa tontin vuokraa maksetaan ainoastaan pienenä vastikkeena kuukausittain. Sekä vuokra että tontin lunastushinta on sidottu turvallisesti elinkustannusindeksiin. Näin valinnainen vuokratontti tarjoaa enemmän mahdollisuuksia ja sopeutuu ostajan omaan elämäntilanteeseen. Sukulaisuus ei enää vaikuta asumistuen määrään, joten tuen voi saada myös lähisukulaisen omistamaan asuntoon.

Hartela on v. 1942 perustettu vakavarainen suomalainen rakennusyhtiö. Perheyhtiötaustainen Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Työllistämme noin 600 rakentamisen ammattilaista. Osoituksena kotimaisuudesta olemme saaneet Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkin.

Esittely ja myynti

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Tontin lunastusosuus Varauksia

Lisätietoja