Kaupunkielämää luonnon helmassa

Viimeistä kolmiota viedään Oulujoen rantamaisemista!

Lohiportti on valmistunut upealle maisemapaikalla Oulujoen varteen Ainolan puiston ja Tuiran uimarannan läheisyyteen. Jokivarsi ja joen suisto tarjoavat Oulun kauneimmat ulkoilureitit ja monipuoliset mahdollisuudet harrastaa.

Aloitamme samalle tontille uuden kohteen rakentamisen keväällä 2020, voit jättää yhteystietosi www.hartela.fi/lohitorni ja saat lisätietoa kohteestamme ensimmäisten asiakkaiden joukossa ennakkomarkkinoinnin alkaessa.

Nyt pääset esittelyissämme tutustumaan Lohiportin kalustettuun mallihuoneistoon B 17 (69,5 kolmio) joka on kohteen viimeinen kolmio. Tule ja ihastu! Yleiset esittelyajat näet sivuiltamme mutta suosittelemme sopimaan oman yksityisen esittelyajan jotta pystymme palvelemaan juuri sinua parhaalla mahdollisella tavalla!

Lohiportin 58 pien- ja perheasuntoa jakautuvat talon kolme- ja kuusikerroksisiin osiin. Asuntojen selkeät ja käytännölliset pohjaratkaisut toimivat kaikenlaisissa elämäntilanteissa. Lisäksi taloyhtiössä on asukkaille yhteiset saunatilat.

Huoneistojen tyylikäs ja ajaton sisustus on sisustussuunnittelijan varta vasten Lohiporttiin suunnittelema. Vesikiertoinen lattialämmitys on miellyttävä ja antaa enemmän mahdollisuuksia kodin kalustamiseen. Erillisinä osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat pihassa ja pihakannen alla autohallissa. Kohteen viimeisessä kolmiossa (B17) on hulppea lasitettu parveke jonne käynti liukulasioven kautta. Yksiöissä on ranskalaiset parvekkeet kahdella täyskorkealla lasiovella.

Pienellä alkupääomalla omaan asuntoon

Jotta ostaja pääsee kiinni omaan uuteen kotiin mahdollisimman pienellä alkupääomalla, Lohiportissa on ns. valinnainen vuokratontti. Näin asunnon ostaja voi itse päättää, lunastaako tontin heti vai ehkä myöhemmin itselle sopivampana aikana. Sen aikaa tontin vuokraa maksetaan ainoastaan pienenä vastikkeena kuukausittain. Sekä vuokra että tontin lunastushinta on sidottu turvallisesti elinkustannusindeksiin. Näin valinnainen vuokratontti tarjoaa enemmän mahdollisuuksia ja sopeutuu ostajan omaan elämäntilanteeseen. Sukulaisuus ei enää vaikuta asumistuen määrään, joten tuen voi saada myös lähisukulaisen omistamaan asuntoon.

Hartela on v. 1942 perustettu vakavarainen suomalainen rakennusyhtiö. Perheyhtiötaustainen Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Työllistämme noin 600 rakentamisen ammattilaista. Osoituksena kotimaisuudesta olemme saaneet Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkin.

Esittely ja myynti

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Tontin lunastusosuus Varauksia

Lisätietoja