Asunto Oy Oulun Aseman Tähti

Asemakatu 32 90100 OULU

Asuntoesittely 23.02.2020 klo 16:00-16:30

Voit myös sopia oman esittelyaikasi, näin voimme palvella sinua parhaiten! Tervetuloa!

Elämäsi helpoin kodinvaihto!

Nyt tarjoamme huippuetuja nopealle päättäjälle joten kannattaa tulla tutustumaan Aseman Tähden tyylikkäisiin ja laadukkaisiin kaupunkikoteihin! Saat nyt Aseman Tähden kolmion ostaessasi autohallipaikan kaupan päälle tai vastaavan summan alennusta huoneiston myyntihinnasta! Kaksion ostajalle autohallipaikka puoleen hintaan! Etusi jopa 25.000 EUR.

Aseman Tähti sijaitsee rautatieaseman naapurissa Vaaran kaupunginosassa aivan kaupungin keskustassa. Kaikki keskustan ja Raksilan alueen palvelut ovat vain kävelymatkan päässä. Alueesta onkin suunnitteilla monipuolinen liikenteen, palvelujen ja asumisen keskus.

Aseman Tähden laadukkaat kaupunkikodit ovat moderneja ja tyylikkäitä. Aseman Tähdessä on eri kokoisia asuntoja yksiöistä kolmioihin yhteensä 55 kpl. Jokaisella asunnolla on oma irtaimistovarasto kellarikerroksessa sekä yhteiset ulkoilu- ja liikuntavälinevarastot suojaisella sisäpihalla. Omina osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat pysäköintihallissa talon alla. Hallista pääsee hissillä suoraa asuinkerroksiin - helppoa ja mukavaa satoi tai paistoi. Kohde sijaitsee omalla tontilla.

Esittely ja myynti

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja