Asunto Oy Oulun Aseman Tähti

Asemakatu 32 90100 OULU

Asuntoesittely 02.06.2019 klo 12:00-12:45

Tavataan 2. kerroksessa kalustetussa esittelyhuoneistossa A12, tervetuloa tutustumaan! Myös muut vapaat huoneistot nähtävillä.

Koti kaupungin keskustasta

Tule tutustumaan vasta valmistuneeseen Aseman Tähteen tyylikkäisiin ja laadukkaisiin kaupunkikoteihin! Huoneisto A12 (3h-k+s 83 m2) on sisustettu esittelyasunnoksi, tervetuloa tutustumaan kalustettuun mallihuoneistoon.

Aseman Tähti sijaitsee kaupungin keskustassa rautatieaseman naapurissa. Alueelle on suunnitteilla monipuolinen liikenteen, palvelujen ja asumisen keskus.

Keskustan ja Raksilan alueen palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Tämä omalla tontilla sijaitseva kerrostalokoti keskustassa on myös hyvä sijoitus tulevaisuutta ajatellen. Uudiskohteessa asut huolettomasti vuosia ilman remonttihuolia. Keskusta-asunnot myös säilyttävät arvonsa hyvin vuosien saatossa.

Aseman Tähden uudet kodit ovat tyylikkäitä ja laadukkaita, ja asuntoja on yhteensä 55. Myytäviä asuntoja on yksiöistä kolmioihin.

Huoneistokohtaiset irtaimistovarastot sijaitsevat kellarikerroksessa ja ulkoilu- sekä liikuntavälinevarastot sisäpihan puolella. Omina osakkeinaan myytävät autopaikat sijaitsevat pysäköintihallissa kellarikerroksessa. Parkkihallista pääset suoraa hissillä asuinkerroksiin, joten esimerkiksi ostoksien kuljettaminen autosta kotiin on näppärää.

Nauti elämästä uudessa asunnossa kaupungin keskustassa.

Soita ja sovi oma esittelyaikasi!

Esittely ja myynti

  • Minna Marjeta
    minna.marjeta@hartela.fi
    gsm 040 545 5806
    puh 0800 97500 (maksuton)

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja