Asunto Oy Oulun Aseman Tähti

Asemakatu 32 90100 OULU

Vaivatonta elämää kaupungissa lähellä palveluja

Aseman Tähden kerrostalokodit sijaitsevat lähellä kaupungin ydinkeskustaa, rautatieaseman naapurissa. Arjen toiminnot ja vapaa-ajan mahdollisuudet ovat lähellä ja Aseman Tähti tarjoaakin hyvät puitteet asumiseen eri elämäntilanteissa.

Keskustakodissa arki on vaivatonta 

Koti on hyvällä paikalla, kun arki sujuu suuremmin miettimättä. Asuessasi Aseman Tähdessä arjen ruokaostokset on helppo hoitaa lähellä sijaitsevilla Raksilan marketeilla tai keskustan ruokakaupoissa. Arjen tärkeitä palveluja kuten päiväkoteja, kouluja ja terveyspalveluja löytyy lähietäisyydeltä.

Jos työpaikkasi on keskustan ulkopuolella, läheltä kulkee useita bussilinjoja eri puolille kaupunkia. Ja autolla pääset esimerkiksi moottoritielle samoin kuin Kuusamontielle vain muutamassa minuutissa.

Aseman Tähti on lähellä vapaa-ajan aktiviteettejä 

Erilaisia kulttuuriin ja liikuntaan liittyviä vapaa-ajan aktiviteettejä löytyvät ihan kävelymatkan päästä. Muutaman kilometrin säteellä on niin teatteri, elokuvateatteri, kirjasto ja museo. Tai kun haluat liikkumaan, läheltä löytyy esimerkiksi kuntosaleja, uimahalli ja jäähalli. Aseman Tähdestä saavutat helposti myös kaupungin tapahtumat ja palvelut. 

Aseman Tähdestä kävelet Rotuaarille muutamassa minuutissa ja sen ympäristöstä löydät niin pikku liikkeitä, kauppakeskuksia, kahviloita ja ravintoloita sekä palveluja kauneudesta terveyteen. Voit myös hypätä Citybussiin, joka kuljettaa näppärästi kaupunkialueella. 

Tutustu Aseman Tähden vapaana oleviin asuntoihin ja hanki omasi nyt!