Asunto Oy Oulun Aseman Tähti

Asemakatu 32 90100 OULU

Asuntoesittely 22.09.2019 klo 11:00-11:30

Nähtävillä kaikki vapaat huoneistot. Esittelijänä Pekka Seppälä Kiinteistömaailma p. 0401634555. Tervetuloa!

Elämäsi helpoin kodinvaihto!

Tarjoamme Aseman Tähden uusille asukkaille todellisen luksuspaketin helpottamaan kodinvaihtoa. Tämän arkea ja muuttoa helpottavan luksuspaketin arvo on jopa yli 10 000 euroa. Kiinteistömaailma välittää nykyisen kodin ja me maksamme välityspalkkion (arvo enintään 8 000 euroa). Mia Designin sisustussuunnittelija sisustaa uuden kodin Aseman Tähdessä tai stailaa myytävän kodin myyntikuntoon. Muuttopalvelu tuo muuttolaatikot ja muuttaa tavarat uuteen kotiin Aseman Tähteen. Siivouspalvelu huolehtii vanhan kodin muuttosiivouksesta.

Kampanja koskee Oulun Aseman Tähden yli 50 m2 omaan käyttöön tulevien huoneistojen uusia ostosopimuksia. Kampanja on voimassa 30.9.2019 saakka.

Kaikki palvelut kävelymatkan päässä. Aseman Tähti sijaitsee rautatieaseman naapurissa Vaaran kaupunginosassa aivan kaupungin keskustassa. Kaikki keskustan ja Raksilan alueen palvelut ovat vain kävelymatkan päässä. Alueesta onkin suunnitteilla monipuolinen liikenteen, palvelujen ja asumisen keskus.

Aseman Tähden laadukkaat kaupunkikodit ovat moderneja ja tyylikkäitä. Aseman Tähdessä on eri kokoisia asuntoja yksiöistä kolmioihin yhteensä 55 kpl. Jokaisella asunnolla on oma irtaimistovarasto kellarikerroksessa sekä yhteiset ulkoilu- ja liikuntavälinevarastot suojaisella sisäpihalla. Omina osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat pysäköintihallissa talon alla. Hallista pääsee hissillä suoraa asuinkerroksiin - helppoa ja mukavaa satoi tai paistoi. Kohde sijaitsee omalla tontilla.

Esittely ja myynti

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja