Asunto Oy Oulun Aseman Tähti

Asemakatu 32 90100 OULU

Asuntoesittely 17.11.2019 klo 14:30-15:00

Esittelijänä Kaisa Varpenius/ Kiinteistömaailma p. 0458609119. Nähtävillä kaikki vapaat huoneistot. Voit myös sopia oman esittelyaikasi. Tervetuloa tutustumaan!

Elämäsi helpoin kodinvaihto!

Nyt kannattaa tulla tutustumaan Aseman Tähden tyylikkäisiin ja laadukkaisiin kaupunkikoteihin! Huoneisto A12 (3h-k+s 83 m2) on sisustettu esittelyasunnoksi, tervetuloa tutustumaan kalustettuun mallihuoneistoon. Esittelyssä nähtävillä kaikki vapaat huoneistot.

Aseman Tähti sijaitsee rautatieaseman naapurissa Vaaran kaupunginosassa aivan kaupungin keskustassa. Kaikki keskustan ja Raksilan alueen palvelut ovat vain kävelymatkan päässä. Alueesta onkin suunnitteilla monipuolinen liikenteen, palvelujen ja asumisen keskus.

Aseman Tähden laadukkaat kaupunkikodit ovat moderneja ja tyylikkäitä. Aseman Tähdessä on eri kokoisia asuntoja yksiöistä kolmioihin yhteensä 55 kpl. Jokaisella asunnolla on oma irtaimistovarasto kellarikerroksessa sekä yhteiset ulkoilu- ja liikuntavälinevarastot suojaisella sisäpihalla. Omina osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat pysäköintihallissa talon alla. Hallista pääsee hissillä suoraa asuinkerroksiin - helppoa ja mukavaa satoi tai paistoi. Kohde sijaitsee omalla tontilla.

Esittely ja myynti

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja