Asunto Oy Oulun Aseman Tähti

Asemakatu 32 90100 OULU

Asuntoesittely 21.07.2019 klo 13:30-14:30

Kaikki vapaat huoneistot nähtävillä. Voit myös varata oman esittelyaikasi p. 0800 97500.

Koti kaupungin keskustasta

Elämäsi helpoin kodinvaihto on nyt mahdollinen!

Tänä kesänä haluamme tehdä muuton uuteen kaupunkikotiin Oulun Aseman Tähteen sinulle mahdollisimman vaivattomaksi. Paketoimme muuttoa sujuvoittavat palvelut lähes luksukselliseen lahjapakettiin. Saat kaiken tämän, kun valitset uuden kotisi Aseman Tähdestä:

Kiinteistömaailma välittää nykyisen kotisi; me maksamme välityspalkkion*

Mia Designin sisustussuunnittelija tulee avuksesi sisustamaan uutta tai myyntistailaamaan vanhaa kotiasi.

Muuttopalvelu tuo muuttolaatikot sinulle ja muuttaa tavarat toiveidesi mukaan uuteen kotiin.

Siivouspalvelu huolehtii vanhan kotisi ammattitasoisesta muuttosiivouksesta.

Palvelupakettimme myötä sinä saat keskittyä suunnittelemaan elämää uudessa kodissa ja nauttimaan rauhassa kesästä. Asiat hoituvat ammattilaisten toimesta sillä aikaa, kun sinä lomailet! Koko paketin arvo on jopa yli 10 000 euroa.

Eikö ole melkoinen helpotus muuttajan muistilistalle?

Kun haluat ottaa tämä edun vastaan, jätä yhteydenottopyyntö niin laitetaan asiat liikkumaan! Kampanja on voimassa 30.9.2019 saakka ja koskee uusia ostosopimuksia Oulun Aseman Tähteen, kun ostat yli 50 m2 huoneiston omaan käyttöösi. *) Arvo enintään 8000 EUR.

Aseman Tähti sijaitsee kaupungin keskustassa rautatieaseman naapurissa. Alueelle on suunnitteilla monipuolinen liikenteen, palvelujen ja asumisen keskus. Keskustan ja Raksilan alueen palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Tämä omalla tontilla sijaitseva kerrostalokoti keskustassa on myös hyvä sijoitus tulevaisuutta ajatellen, keskusta-asunnot säilyttävät arvonsa hyvin vuosien saatossa.

Aseman Tähden uudet kodit ovat tyylikkäitä ja laadukkaita, ja asuntoja on yhteensä 55. Myytäviä asuntoja on yksiöistä kolmioihin. Huoneistokohtaiset irtaimistovarastot sijaitsevat kellarikerroksessa ja ulkoilu- sekä liikuntavälinevarastot sisäpihan puolella. Omina osakkeinaan myytävät autopaikat sijaitsevat pysäköintihallissa kellarikerroksessa. Parkkihallista pääset suoraa hissillä asuinkerroksiin, joten esimerkiksi ostoksien kuljettaminen autosta kotiin on näppärää.

Nauti elämästä uudessa asunnossa kaupungin keskustassa. Mikäli etsit kotia läheiselle nuorelle, tiesithän että sukulaisuus ei vaikuta asumistuen määrään vaan tuen voi saada myös lähisukulaisen omistamaan asuntoon.

Soita ja sovi oma esittelyaikasi!

Hartela on v. 1942 perustettu vakavarainen suomalainen rakennusyhtiö. Perheyhtiötaustainen Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Työllistämme noin 600 rakentamisen ammattilaista. Osoituksena kotimaisuudesta olemme saaneet Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkin.

Esittely ja myynti

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja