Elämäsi helpoin kodinvaihto

Nyt tarjoamme huippuetuja nopealle päättäjälle joten kannattaa tulla tutustumaan Aseman Tähden tyylikkäisiin ja laadukkaisiin kaupunkikoteihin! Saat nyt Aseman Tähden kolmion ostaessasi autohallipaikan kaupan päälle tai vastaavan summan alennusta huoneiston myyntihinnasta! Kaksion ostajalle autohallipaikka puoleen hintaan! Etusi jopa 25.000 EUR.

Aseman Tähti sijaitsee rautatieaseman naapurissa Vaaran kaupunginosassa aivan kaupungin keskustassa. Kaikki keskustan ja Raksilan alueen palvelut ovat vain kävelymatkan päässä. Alueesta onkin suunnitteilla monipuolinen liikenteen, palvelujen ja asumisen keskus.

Aseman Tähden laadukkaat kaupunkikodit ovat moderneja ja tyylikkäitä. Aseman Tähdessä on eri kokoisia asuntoja yksiöistä kolmioihin yhteensä 55 kpl. Jokaisella asunnolla on oma irtaimistovarasto kellarikerroksessa sekä yhteiset ulkoilu- ja liikuntavälinevarastot suojaisella sisäpihalla. Omina osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat pysäköintihallissa talon alla. Hallista pääsee hissillä suoraa asuinkerroksiin - helppoa ja mukavaa satoi tai paistoi. Kohde sijaitsee omalla tontilla.

HARTELAN ASUNTOESITTELYT JA ASIAKASTAPAAMISET

Autamme omalta osaltamme Hartelassa pienentämään tartuntariskiä koronavirus-epidemian vuoksi ja olemme päättäneet perua lähiviikkojen ajaksi asuntoesittelymme. Palvelemme teitä mielellään yhä henkilökohtaisesti. Olethan yhteydessä myyjään ja sovi oma asuntoesittelysi.

Henkilökohtaiset tapaamiset esimerkiksi asuntomyyjän ja asiakaspalveluinsinöörien kanssa järjestetään yhä normaaliin tapaan, mutta pystymme järjestämään myös esimerkiksi kaupanteon sähköisenä.

Toivottavasti saamme yhdessä koronaviruksen pysäytettyä pikaisesti.

Esittely ja myynti

Myytävät asunnot

Huon. Krs Tyyppi m2 Myyntihinta Lainaosuus Velaton hinta Varauksia

Lisätietoja