Mäntsälässä historiallista kartanoelämää

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi

Alueen historiaa ovat värittäneet lukuisat kartanot, joiden menneisyys on täynnä värikkäitä tapahtumia. Mäntsälä muotoutui tyypilliseksi herraskartanopitäjäksi, jossa lähes joka kylällä oli oma kartano. Kartanot ovat syntyneet jo 1600-luvulla, jolloin elettiin vielä aatelisten ja torppareiden aikakautta.

Yksityisomistuksessa oleva Mäntsälän kartano sijaitsee aivan kivenheiton päässä keskustasta. Kartanoa voi ihailla esimerkiksi läheisen terveyskeskuksen pihalta. Kartanossa on vieraillut aikanaan jopa Venäjän keisari Aleksanteri I, jonka kerrotaan ihastuneen tuolloin kartanon tyttäreen Ulla Mollersvärdiin.

Asunto Oy Mäntsälän Meirami on suunnitteilla rakennettavaksi Mäntsälän keskustaan. Miltä kuulostaisi asua historiallisesti mielenkiintoisessa ympäristössä, samalla nauttien uudesta kodista Mäntsälän Meiramissa?

Soita 0800 97 200 (maksuton) ja kysy lisätietoja!

Hartela on v. 1942 perustettu vakavarainen suomalainen rakennusyhtiö. Perheyhtiötaustainen Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Työllistämme noin 600 rakentamisen ammattilaista. Osoituksena kotimaisuudesta olemme saaneet Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkin.

Esittely ja myynti